Idéer för sovsal badrum

Idéer för sovsal badrum

Idéer för sovsal – Att välja ett rent och hygieniskt badrum kan vara en av faktorerna som gör att du väljer ett särskilt studentrum. Att dela ett sovsal med andra boende kan vara utmanande på vissa sätt.

Vissa av dem är kanske inte tillräckligt rena, så du måste städa badrummet själv. Vi har förresten 10 sovsalar badrumsmodeller som kan hjälpa dig att välja rätt sovsal.

Om du tittar på exemplen nedan blir du åtminstone motiverad att rengöra dem själv när du uppmanas.

Fantastiskt sovsal badrum

Fantastiskt sovsal badrum
Dessa: Fosterconcrete.net

Vet du inte att inredning av ett badrum kan stärka vänskapen med andra boende? Detta beror på sovsalens policy. Vissa studenthemsägare är flexibla när det gäller att tillåta boende att inreda studentrummets badrum.

Badrummet ser till exempel fantastiskt ut på grund av understilarna och tillbehören. Klistermärkena gör badrummet till ett avslappnat och roligt område. Badrummet erbjuder det öppna förvaringsutrymmet för handdukar och mediciner.

För att väcka liv i badrummet hänger den industriella lampstilen i badrummet och de röda kakelplattorna för handfatet.

Enkelt sovsal badrum

Enkelt sovsal badrum
Dessa: photos.hgtv.com

Det andra exemplet är mer lämpligt för en sovsal för män. Vi finner exemplet bekant eftersom stilen används för offentliga badrum. Det finns tre duschkabiner med den glasliknande dörren. Materialet skapar en bred känsla som stödjer det trånga utrymmet.

Badrummet behåller det enkla utseendet med handdukstorkarna. Den brunaktiga färgen gör att badrummet känns varmt. Med den lilla bruna keramiken ser badrummet avslappnat ut. Här känns de åkande mindre stela när de duschar.

Hela designen får på något sätt invånarna att spendera tid i badrummet snabbt.

Fint badrum i studentrummet

Fint badrum i studentrummet
Dessa: blog.ocm.com

Vi ser tre undersegment i studentrummets badrum. Exemplet är välsignat med mycket utrymme. Duschområdet och handfatet syns i badrummet. Badrummet väljer bland annat gardiner som dörren.

Om du är en studentbostad erbjuder exemplet ett coolt tips. Till badrummet i herrhemmet väljer exemplet de färgglada, små plattorna till golvet, som inte framstår som alltför iögonfallande.

De mjuka blå plattorna och bruna gardinerna förblir ”säkra” för dem. De orange och blå handdukarna hänger i badrummet, vilket kan lätta upp humöret lite.

Fint badrum i studentrummet

Fint badrum i studentrummet
Dessa: liberityvillageusa.com

Vi behöver inte bekräfta att badrummet i studentrummet är för kvinnliga boende. Det kan du se på bilderna på gardinerna. De graciösa damerna pratar så mycket om att tjejerna bor i studentrummet.

Nyanser av vitt och rosa skapar söta och lugnande sinnen för exemplet. Vi ser två duschkabiner med den enkla dörrstilen. Vägglamporna, som ser klassiska och vackra ut, hänger i badrummet.

Du målar en så smart idé att inreda badrummet. För att hålla det avslappnat väljer badrummet den vita och svarta keramiken, som ser väldigt bekant ut.

Effektivt badrum i sovsal

Effektivt badrum i sovsal
Dessa: sivells.bcnm.com

Exemplet är lämpligt för både kvinnliga och manliga boende i sovsalar. Duschområdet ser solidt men avslappnat ut. Flytande diskbänksstil är vald på grund av utrymmesbrist. Bredvid diskbänken står byrån.

Sovsalbadrummet är effektivt och varmt. Det känns bekvämt med trägolvbrädorna och mattan. Badrummet lämnar det vackra, fria utrymmet. Invånarna kommer att känna sig lättade när de spenderar tid här.

Smart badrum i studentrummet

Smart badrum i studentrummet
Dessa: retrorenovation.com

Flickig och smart på samma gång. Badrummet i sovsalen lyckas försköna det trånga utrymmet. Badrummet väljer den rosa nyansen för att göra det lugnt och sött. Badrummet har duschdelen med glasväggen.

Badrummet har förråd där olika föremål visas, från keramik till bilder. Badrumsväggen blir ytterligare ett förvaringsutrymme. Man kan se att väggen också innehåller ornamenten.

Handdukstorken och handfatet på handfatet hjälper till att förvara badrumsartiklar som näsdukar och handtvål.

Mjukt sovsal badrum

Mjukt sovsal badrum
Dessa: retrorenovation.com

Grönt är en könsneutral färg. Badrummet i sovsalen kombinerar grönt och vitt, vilket lugnar och tröstar hjärtat. Dessutom dyker färgerna upp i den blanka keramiken och i skåpet och i badkaret.

Det gör också att badrummet ser fräscht ut. Trots det smala utrymmet förblir badrummet med fönster trevligt. Framför allt lyckas badrummet fortfarande placera badkaret istället för att ta en dusch.

Vi tror personligen att ett badkar är mer benäget att hjälpa dig att känna dig mer avslappnad än ett fristående badkar.

Fint badrum i studentrummet

Fint badrum i studentrummet
Dessa: Homesfeed.com

Detta är vad som händer när rosa går ihop med systerfärgen röd. Badrummet i sovsalen ser kontrasterande och vackert ut. Badrummet i studentrummet ser speciellt ut med det stora utrymmet att placera badkaret i.

Den röda gardinen gör att badrummet ser lite smakfullt ut. Badrummet förändrar den rosa smaken med olika stilar av keramik. Golvmattorna och papperskorgen kan lägga till en nyans av rött.

De blommiga ramarna sötar badrummet mer. Och badrummet lämnar fortfarande det stora, lediga utrymmet att bara gå fram och tillbaka.

Kreativt badrum i studentrummet

Kreativt badrum i studentrummet
Dessa: curbly.com

Att måla ett sovsal badrum med vitt öppnar upp för en bekväm känsla. Badrummet väljer duschområdet. Det färgar området med den gröna fåfänga, långkörning med handfaten och små tillbehör.

Den hänger upp de snygga lampetter och grenar för ytterligare förfriskning. För att ”böja” den vita skuggan producerar badrummet skeppets lucka. Medelhavsmattan livar upp badrummet. Vi ser inte en enkel atmosfär som huvudsakligen kommer från en vitaktig ton.

Fräscht sovsal badrum

Fräscht sovsal badrum
Dessa: nimvo.com

Den sista av våra 10 badrumsidéer för sovsalar är också gröna och vita. Vi anser att badrummet upptar en rimlig yta, så det delar upp badrummet i duschdelen och handfatet.

De två segmenten är åtskilda av betongväggen. Vi tror att badrumsdesign är bekant för de flesta av oss. Vad som gör exemplet jämförs av alla boende i studentrummet.

Badrummet har handdukstorget bredvid garderoben. Fåfänga verkar rik för förvaring av handdukar och näsdukar. Den blommiga ramen är ett neutralt sötningsmedel för alla.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *