Idéer för takbelysning för kök

Idéer för takbelysning för kök

IDÉER FÖR BELYSNING AV KÖK TAK – Takbelysning i kök blir mer och mer populär nuförtiden i linje med modern köksstil. Vissa väljer detta belysningssystem för att hålla sina kök rymliga på grund av det begränsade utrymmet.

Andra använder den här belysningsmodellen för att de vill experimentera med taken i sitt kök. De ser filtarna som ett sätt att experimentera. Detta skapar rika typer av takbelysning i köket. Några av dem kan ses nedan.

Inbyggd takbelysning i köket

Inbyggd takbelysning i köket
Dessa: hgtv.com

Förmodligen det mest kända kökstakbelysningskonceptet du ser mycket. Denna belysningsstil passar ett smalt kök som visas på den här bilden. Hela köket hålls enkelt och rymligt tack vare de inbyggda taklamporna.

Detta är en stor fördel med denna belysningsmodell. Detta kök tillämpar till och med en liknande idé på köksfläkten. Du kan se de tre inbyggda lamporna på köksfläkten. De ger ytterligare strålar som inte genereras av de inbyggda huvudbalkarna.

Rådfråga proffs för att inkludera den inbyggda funktionen i din köksplan.

Genomarbetad takbelysning i köket

Genomarbetad takbelysning i köket
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Vi kan kalla denna kökstaklampa påkostad även om den antar den enkla designen. Vi tror att takbelysningen i köket använder material av hög kvalitet som förvandlas till ett stort och cirkulärt material med de små lamporna som omger det.

De små lamporna blir en annan strålkälla än de inbyggda lamporna ovanför köksskåpet i den övre delen. Taket använder en kort konsol som hänger något från taket. Köket väljer grått och vitt för belysningen.

Inget argument om storleken på lamporna stjäl omedelbart vår uppmärksamhet.

Livlig takbelysning i köket

Livlig takbelysning i köket
Dessa: greenville.outdoorlights.com

Dekorera din uteplats med en taklampa i köket som ser levande ut på den här bilden. Denna idé är lätt att genomföra. Massor av små glödlampor som hänger så nära kökstaket i trä.

Alla kökstak i trä är nästan täckta av de små glödlamporna. Efter att ha slagits på ser alla lampor livliga ut, speciellt när du kompletterar lamporna med den cirkulära taklampan också. Uteköket blir en uteplats för små sällskap.

Du kan skapa detta koncept själv. Var dock försiktig när du ansluter lamporna till kabeln.

Traditionell takbelysning för kök

Traditionell takbelysning för kök
Dessa: hgtv.com

Ett annat sätt att skapa en cool mockup för taklampan i köket. Denna gång antar detta utekök en traditionell belysningsstil som tar form i de två lyktorna. Lyktorna hänger i trätaket på vänster sida av köket.

Lyktorna väljer det ikoniska traditionella locket. Inuti kan du placera lamporna istället för eldar eftersom de innehåller den riktiga traditionella belysningen. Takbelysningsläget matchar utomhuskökets övergripande stil, som kopierar den traditionella modellen.

Du kan känna det i träskåpen och köksväggen i rött tegel.

Enkel takbelysning i köket

Enkel takbelysning i köket
Dessa: soflokitchenremodeling.com

I likhet med den tredje idén använder denna takbelysning i köket små glödlampor. Denna femte idé använder en mycket enklare belysningsmetod än den tidigare. Endast en kabelledning som innehåller några lampor används.

Naturligtvis är antalet lökar mycket mindre än i den tredje rekommendationen. Glödlamporna är placerade i den centrala delen av köket precis ovanför kaffebaren.

Lökarna räcker för att lysa upp uteköket när det är mörkt. Den enkla belysningsmodellen syftar till att förstärka kökets lyxiga nyans.

Takbelysning i köket i studiostil

Takbelysning i köket i studiostil
Dessa: Architectureartdesigns.com

Det här ser innovativt och bedårande ut. Ett modernt kök öppnar upp för oändliga experiment, inklusive idéer för kökstak. Du kan prova att visa upp ikoniska studiolampor i ditt minimalistiska kök som den här bilden visar.

Belysningsenheten består av fyra små glödlampor med det legendariska studiokåpan. Hela enheten är fäst i kökstaket. Belysningsenheten är uppdelad i två delar som ger ljusa strålar när den är påslagen.

På dagarna förlitar sig köket på de stora fönstren för dagsljus.

CCTV-inspirerad takbelysning i köket

CCTV-inspirerad takbelysning i köket
Dessa: sebringdesignbuild.com

Fokusera blicken på hörnet till höger om denna bild. Där sitter en liten lampa inspirerad av den CCTV vi ofta ser. Lampan är riktad mot den övre delen av köket, där de antika dekorationerna syns.

Även om det bara är en liten lampa är vi intresserade av ljusstilen. Vi välkomnar idén att lampan använder den korta hållaren som fokuserar på dekorationerna istället för att titta ner.

Det här köket behöver verkligen den där lampan eftersom det redan finns taklampan och entrélampan.

Stora inbyggda kökstaklampor

Stora inbyggda kökstaklampor
Dessa: asdinteriors.com

Några av er kan prova denna speciella inbyggda taklampa för kök. Denna modell består av en stor lampa som kan producera starka strålar för att lysa upp hela köket. Detta kan vara ett alternativ till många små inbyggda kökstakbelysningssystem.

Den stora inbyggda lampan stödjer den hängande, sofistikerade belysningen som faller direkt över diskbänken.

Cool takbelysning i köket

Cool takbelysning i köket
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Vi hoppas att du kan se taklamporna i köket tydligt. Belysningsenheten består av två lampor med transparenta lock. Vi är väldigt intresserade av konceptet. Med de genomskinliga locken kan strålen utformas för att lysa upp hela köket.

De goda nyheterna med denna idé är att du kan göra det själv. Förbered bara lamporna och locken som du kan köpa eller återanvända enligt bilden.

Mild takbelysning i köket

Mild takbelysning i köket
Dessa: homeandgardendesignideas.com

Vårt sista förslag är för den inbyggda modellen för takbelysning i köket. En framträdande faktor som skiljer denna idé från den föregående på grund av takmaterialet. Detta speciella takmaterial ser delikat ut i vitt.

Takbelysningen består av två inbyggda lampor som också ser vita ut. Takfärgen är resultatet av köksskåpet i överdelen och köksväggen. Med detta koncept framstår takbelysningen som delikat.

Vi hoppas att vår lista kan inspirera dig att experimentera med takbelysningsmodeller för kök.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *