Idéer för väggar med accent i sovrummet

Idéer för väggar med accent i sovrummet

SOVRUMs ACCENT VÄGGIDÉER – De flesta av oss är bekanta med en sovrumsvägg som är målad i nyanser av vitt, grått och brunt. Valet av vägg är inte bara säkert, utan sparar oss också mycket pengar.

Den ökande modelleringen av inredning öppnar dörren till en rik accentvägg i sovrummet. Från tapeter till handgjorda väggmålningar, en accentvägg i sovrummet kan bli ett estetiskt inslag. Vill du få din sovrumsvägg att se annorlunda ut?

Prova en av våra idéer här.

Nautisk sovrumsaccentvägg

Nautisk sovrumsaccentvägg
Dessa: idealhome.co.uk

Vad gör en sovrumstapet till en accent? Välj en sovrumstapetstil som går med ett övergripande sovrumstema. Det här exemplet fångar en nautisk sovrumstapet som stödjer sovrumstemat.

Vi kan tydligt känna den nautiska tonen i fartygen som fyller tapetens vita bakgrund. Valet är vettigt med tanke på sovrummet som ser så intensivt ut i en blå miljö som framträder från sängen och skrivbordet.

Intressant nog ser fartygen råa och handskrivna ut. Detta gör att sovrummet ser mer unikt ut.

Två sovrum accent väggmodell

Två sovrum accent väggmodell
Dessa: idealhome.co.uk

Vi applåderar hur det här sovrummet försöker kännas som en modern klassiker med enkla idéer. En av dem finns i sovrumsväggen. Sovrumsväggen består av två modeller, alla målade i en stark blå nyans.

Låt oss fokusera lite på sovrumsväggen, som fungerar som bakgrund till sängen. Den övre delen ser enkel ut medan den nedre delen har några kurvor som påminner om den traditionella sovrumsväggen men med träplankor.

I stället för träskivor används fortfarande betong i sovrummet. Den enkla idén som kommer att vara mycket imponerande.

Konstnärlig vägg med accent i sovrummet

Konstnärlig vägg med accent i sovrummet
Dessa: beeindruckiveinteriordesign.com

Estetiskt och lyxigt. Se till att du sätter upp en konstnärlig accentvägg för sovrummet som passar sovrummets övergripande utseende. Denna sovrumsvägg verkar vara i harmoni med andra sovrumselement som belysningen och sängramen.

Sovrumsväggen innehåller utsökt vitt och grått hantverk. Även om den tillverkade delen upptar fyra undersegment, räcker de för att estetiskt dekorera sovrumsväggen. Resten förblir vitt.

Strategin gör att sovrummet ser rättvist ut i inredningen. Så sovrummet känns fortfarande bekvämt och inte för trångt.

Lila vägg med accent i sovrummet

Lila vägg med accent i sovrummet
Dessa: thespruce.com

Det finns inget bättre än lila tapeter för ett lila sovrum. Exemplet visar hur tapetmockupen sveper in sovrummet i lila överallt. Tapeten använder det mönstrade motivet för att balansera med taket.

Tapeten blir ytterligare en lila smakidé för sovrummet. Det gör sovrummet konstnärligt. Pallen har en lila nyans men är inte tillräckligt stark. Förutom lila jobbar sovrummet med vitt som även syns på tapeten.

Färgkombinationen i sovrummet gör att den som bor i sovrummet känner sig vacker och bekväm.

Beach sovrum accent vägg

Beach sovrum accent vägg
Dessa: laurelinekoenig.com

Inte bara en strandbild, utan även gråa träplankor som ska bli sovrumsväggen. De två hämtar inspiration från beachy basics som skapar starka beachy toner i detta moderna sovrum.

Dessutom ser strandtapeten ljus och vacker ut. Vi tror att de som bor i sovrum kan känna för att flytta in i ett sovrum vid stranden på den här platsen. Väggen rymmer de öppna och flytande hyllorna.

Som sådan ser sovrumsväggen full ut men förblir bekväm att njuta av när du studerar eller kopplar av.

Blommor sovrum accent vägg

Blommor sovrum accent vägg
Dessa: idealhome.co.uk

Den blommiga accentväggen i sovrummet ser bekant ut för dagens sovrum. Exemplet uppmanar oss att välja en blommig tapet som matchar överkastet. Vid närmare granskning väljer de en liknande typ av blomma.

Vi kan också se att blommodellen väljer gult och vitt. Den blommiga tonen framträder i örngott och färska blommor. Tack för tapeten som ger hela sovrummet den ultimata blommiga touchen.

Tapeten blir accenten av den ”trängda” atmosfären som framträder från väggen. Väldigt trevlig och glad.

Ljus vägg med accent i sovrummet

Ljus vägg med accent i sovrummet
Dessa: Coastalliving.com

Träskivor förvandlas ofta till en sovrumsvägg. Eftersom exemplet använder en nautisk sovrumsstil, väljer sovrummet den specifika träslaget. Träet ser ljust och fräscht ut. Detta tas helt ut ur kabinutrymmet i ett fartyg.

Sovrumsväggen ser betydande ut eftersom den stödjer den nautiska sovrumsmodellen här. Sovrummets första väggparti är delat i två och fylld med fyrkantiga fönster. Medan den andra delen plockar upp livbojen.

Du kan öva sovrumsväggen för vilken typ av sovrum du väljer. Det är inte bara begränsat till nautiska sovrumsmodeller.

Handgjord vägg med accent i sovrummet

Handgjord vägg med accent i sovrummet
Dessa: urbanunionltd.co.uk

Gör din sovrumsvägg accentuerad och mysig. Om du tittar noga på sovrumsväggen kan du se att sovrumsväggen faktiskt använder tapeter. Men det är två tapeter som fyller sovrummet.

Den ena är den vita tapeten som tar upp noterna. Du kan rita anteckningarna själv. Den andra tapeten använder den släta baksidan. Använd en svart tavla för att lägga till bilderna från exemplet till bakgrundsbilden.

Den handgjorda väggdekorationen i sovrummet ser accentuerad och hemtrevlig ut. Det lockar fram musiksmak i sovrummet.

Industriell sovrumsaccentvägg

Industriell sovrumsaccentvägg
Dessa: vintageindustrialstyle.com

Du kan antingen sätta upp tapeter i rött tegel eller välja äkta rött tegel som vägg i sovrummet. Genom valet fullbordar sovrummet den industriella sovrumsstilen det antar. Det finns några handgjorda ord på sovrumsväggen.

På sovrumsväggen känner vi en stark industriell ton som påminner oss om den tidiga industriella tidsåldern. Vintage och naturliga smaker stödjer den industriella tonen här. En annan industriell sovrumsmodell ser intensiv ut från anläggningen och inredningen.

Street style sovrum accent vägg

Street style sovrum accent vägg
Dessa: thespruce.com

Det sista exemplet är faktiskt från den industriella sovrumsmodellen. Den här gången ser sovrumsmodellen lite modern ut. Den sätter upp de vitmålade tegelstenarna som sovrumsväggen.

Vintage och lite tuff, sovrumsväggen är fylld med de små lamporna och tavlorna. Två av de övergripande målningarna visar gatunamn och skyltar för kollektivtrafik. Där kallar vi den sista accenten Wall Street Style.

Vi älskar hur accentväggen i sovrummet beskriver överraskande och spontana saker som kan hända när vi är på resande fot.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *