idéer till badrumsdörrar

idéer till badrumsdörrar

Badrumsdörr är den viktiga rollen för inredning och kan skapa rumsatmosfären. Dörren får rummet att se större ut eller ökar stilen mer charmig. Du kan få inspiration från den korta beskrivningen av fantastisk design för badrumsdörrsidéer nedan.

Badrumsdörrsidéer

1. Scheunentor

15 badrumsdörrsidéer 2020 (du någonsin kommer att behöva) 1
Dessa: homedit.com

Skjutdörrsdesign installeras vanligtvis parallellt med en vägg och fungerar horisontellt genom att skjuta. Denna badrumsdörrsstil gör att badrummet ser mer mysigt och inbjudande ut. Fantastisk idé att separera badrummet och ditt rum. Den skjutbara ladugårdsdörren har många olika utföranden som du kan integrera i rumsinredningen. Många hem i det amerikanska samhället gillar denna badrumsdesign eftersom den ser kreativ och unik ut.

2. Fick badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 2
Dessa: homedit.com

Denna dörrdesign kan få badrummet att se rymligare ut. Enkel design som vanligtvis används för minimalistisk badrumsinredning. Du kan hitta en fickdörr i lägenheterna eller på hotellrummet. Idealiskt val för badrum eftersom du kommer att upptäcka en inbjudande utsikt. Den fungerar genom att den glider mot väggen när den öppnas. De andra används för att spara utrymme och utöka utrymmet för funktioner eller tillbehör.

3. Enkel badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 3
Dessa: homedit.com

Enkel dörr, du kommer att upptäcka mångsidighet och populär i samhället, denna dörrdesign gör den naturliga synen. Vanligtvis används av traditionella rumsidéer, den har kvadratiska eller rektangulära mönster. Den enkla panelen finns i många storlekar, från en enda stor panel till flera små paneler. Denna dörrdesign är den mest unika panelen av badrumsdörrsidéer.

4. Dörr i ädel fransk stil till badrummet

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 4
Dessa: homedit.com

Inspirerad av det franska samhällets hus, har denna design funktionen av gångjärn på varje sida av dörren. Det fungerar när gångjärnen svänger mot varandra och sedan möts på mitten. Den franska stilen har många olika eleganta badrumsdörrar och används i många miljöer. Denna design kan anpassas i olika stilar. Även om den klassiska franska stilen inte är populär i rummet, kan den bli fokuspunkten i det här rummet.

5. Glasdörr för badrum

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 5
Dessa: homedit.com

Glasdörren fungerar som ett fönster och har några glasbitar på ett ställe. Olika glasdörrar kan ha mer än en panel arrangerad i ett mönster. Skapelsen upptäcker upp till 5 rektangulära fönster. Vanligtvis används av moderna hem, den eleganta och idealiska atmosfären visas. Glasruta populär sedan 20-talet och används av asiatiska länder hus.

6. Enkel glasruta för badrum

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 6
Dessa: homedit.com

En enda glasruta är den enklaste dörrdesignen för idéer till badrumsdörrar som vanligtvis används i modern husstil. Representera minimalismen och upptäck utsikten utifrån tydligare. Helglas med ram gör badrummet rymligare och sparar på material. Enkla glaspaneler har många typer som träram, stålram, etc.

7. Frostad skjutdörr till badrummet

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 7
Dessa: homedit.com

Frostat glas är den populära accenten som många använder. Huset används vanligtvis som dörr- eller panelbadkar. Matt glid ser rymligare och luftigare ut, andra sidor håller texturen privat. Denna design har många olika stilar och används på en mängd olika sätt. Du kan lägga till en frostad skjutdörr till ditt badrum för att göra utseendet mer modernt och elegant.

8. Målat glas badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 8
Dessa: homedit.com

Målat glas kan dyka upp som en del av dörrdesignen. Dessa ser unika ut och upptäcker traditionella inslag. Inspirerad av den franska dörren och växer i popularitet. Det är lämpligt för rustika badrumsstilsidéer som framträder ur en gammal och etnisk synvinkel. Dörrens strukturer är uppbyggda av flera små paneler och är arrangerade i skräddarsydda mönster. Målat glas badrumsdörr rekommenderas till alla som älskar lite vintage.

9. Badrumsdörr med spegelpanel

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 9
Dessa: homedit.com

Du kan skapa badrumsdörren med en kombination av spegel och panel. Det blir en multifunktionell dörr som du kan använda som dörr och spegel. Upptäck den enkla och effektiva dörren som gör utrymmet rymligare och modernare. Det kallas ett praktiskt alternativ i ett begränsat utrymme. Spegelpanel badrumsdörr, som vanligtvis används i asiatiska länder och blir mer och mer populär i europeiska länder.

10. Inramad spegel badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 10
Dessa: homedit.com

I denna dörrdesign är en fullängdsspegel installerad i badrummet. Utseendet blir helt annorlunda och unikt. Badrumsdörren skulle fungera som en spegel efter slagdörren för att ge tillgång till rummet. Den inramade spegeln kan ha trä- eller stålaccenter som gör stilen mer modern och elegant.

11. Vikbar badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 11
Dessa: pinterest.com

Vikbar badrumsdörr inspirerad av Kingdom Palace i Kina. Det ser klassiskt ut och ger en traditionell touch.

12. Göm hemlig bild

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 12
Dessa: pinterest.com

Hiden Secret Slide Bathroom Door är den mest eleganta och moderna badrumsdörridén. Kreativ design och stil, svep bara åt höger eller vänster för att öppna utrymmet. Denna inredning kan få ditt badrum att se rymligare ut.

13. Rostfri badrumsdörr

15 badrumsdörrsidéer 2020 (du någonsin kommer att behöva)
Dessa: pinterest.com

Helt rostfritt stål i badrummet ser modernt och rent ut. Denna dörr är av slitstarkt och starkt material. Upptäck valet av praktik och gör ett litet badrum rymligt.

14. Trä badrumsdörr

15 idéer till badrumsdörrar 2020 (som du någonsin kommer att behöva) 14
Dessa: pinterest.com

Trä badrumsdörr som standarddesign som vanligtvis används av många människor i världen. Dörrens enkelhet framstår som en naturlig syn.

15. Skjutdörr gjord av råt återvunnet trä

15 badrumsdörrsidéer 2020 (du någonsin kommer att behöva)
Dessa: pinterest.com

Denna trädesign ser traditionell och unik ut. Många kallade den här dörren ”gör det åt dig” eller ”gör det själv”. Den mest kreativa idén för att göra ditt badrum mer naturligt och rustikt.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *