Industriella köksbelysningsidéer

Industriella köksbelysningsidéer

INDUSTRIELLA KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Efter några gamla köksbelysningsmodeller är det dags för dig att bjuda in dig att träna industriköksbelysning. Vi älskar just den här stilen för att den känns så fräsch och modern.

Om du inte visste så innehåller industriköksbelysning några ikoniska egenskaper. Av dem kan du välja en eller två för din planerade industriköksbelysning. Ändå kan du njuta av belysningskonceptet utan att spendera för mycket pengar.

Så här kan du göra det.

Klassisk industriköksbelysning

Klassisk industriköksbelysning
Dessa: kurdblogger.com

Åh vänta är det möjligt att kombinera klassiskt och industriellt i ett köksbelysningskoncept? Tja, det är så genomförbart. Kolla in den här bilden om du fortfarande är förvirrad. Denna köksbelysning blandar de två aspekterna av det minimalistiska köket.

Den klassiska tonen kommer från lampans form, som är inspirerad av en kyrkklocka. Vanligtvis betraktar vi kyrkklockan som ett gammalt och traditionellt föremål. Denna köksbelysning ger en industriell ton genom användning av självlysande metall.

Metallförbrukning är nu en väsentlig del av industriköksbelysning.

Enkel industriköksbelysning

Enkel industriköksbelysning
Dessa: diycreation.net

Metall appliceras för denna andra spets. Denna köksbelysning har ett silverglänsande utseende, vilket ger en industriell ton till en rimlig nivå. Denna idé passar dig som vill utöva detta ljuskoncept till en rimlig budget.

Medan hållaren verkar dyr, inkluderar belysningen glödlamporna med glaslådorna som verkar överkomliga. Kärnan i belysningen ser enkel och funktionell ut. Lådorna hjälper till att öka strålningen som produceras av lamporna.

De tre lamporna räcker för att lysa upp denna köksö. Medan belysningen stöds av den inbyggda armaturen för hela rummet.

Enkel industriköksbelysning

Enkel industriköksbelysning
Dessa: steinerparents.com

Den här gången vill vi fokusera på en annan sak som talar om industriköksbelysningen än metallfästet. Den här bilden antyder en enkel idé att de flesta av oss kan ha förbisett denna information någon gång.

Det finns en speciell glödlampa som identifierar sig med industriköksbelysning. Denna belysning består av tre överdimensionerade taklampor. Lökarna liknar de som finns i fabriker som föredrar överdimensionerade glödlampor utan lock.

Vi förväntar oss att glödlamporna ger ljusa strålar som kan lysa upp hela köket.

Mjuk industriköksbelysning

Mjuk industriköksbelysning
Dessa: festhome.com

Ytterligare ett superenkelt tips för att få in industriköksbelysning i ditt kök till överkomliga priser. Du kan också kombinera stilen med en klassisk ton. Den här bilden talar mycket om det. Nyckeln kommer i specifika färger som är nära relaterade till den hektiska fabriksaktiviteten.

Du kan naturligtvis inte välja rött eller rosa till din planerade industriköksbelysning. Mjuka och neutrala färger är ditt bästa val. Du kan också välja djärva färger. Detta skafferi väljer den grå belysningen som faktiskt hämtar inspiration från de ikoniska klassiska lamporna.

För extra industriljud, lämna kabeln exponerad.

Mysig industriköksbelysning

Mysig industriköksbelysning
Dessa: durasupreme.com

Du kan föreställa dig varför vi älskar glödlampor så mycket. Denna lampstil är öppen för många stilar. Industriköksbelysning är inget undantag. Du kan ta med den här designen till ditt kök med glödlampor.

Den här bilden får oss att tro att du kan äga denna industriella stil av köksbelysning till överkomliga priser. Som med de tidigare förslagen kommer den industriella smaken från belysningens metallfäste.

Att lämna glödlamporna blir en annan industriell egenskap. Vi kallar detta istället för mysigt eftersom det ger svagt ljus som skapar en behaglig känsla i köket.

Bekant industriköksbelysning

Bekant industriköksbelysning
Dessa: Festivalmontmelas.com

Till skillnad från några av de enkla tipsen tidigare tar vi upp detta av ett par anledningar. Köket vill hitta balans i det lyxiga läge som köket avslöjar. Köket väljer de små glödlamporna som hänger i taket i köket.

Den industriella smaken kommer från löken som suspenderats från dem. Inga omslag. Ledningar som inte täcks av andra material används för belysning.

Hela konceptet bygger på fabriksbelysning som är enkel och funktionell. Belysningen ödmjukar köket.

Innovativ industriköksbelysning

Innovativ industriköksbelysning
Dessa: tlight.us

Varken glödlampa eller sladd, vårt sjunde tips ger dig ytterligare en cool funktion för industriköksbelysning. Funktionen ligger i kökets ljusspår. Detta skafferi väljer en innovativ köksbelysningsskena som resulterar i en fantastisk belysning.

Skenan är försedd med lampsockel. Hållarenheten innehåller många underenheter för att hålla lamporna. Lamporna pekar åt många håll i köket. Med stilen ser belysningen kreativ ut och blir en samlingspunkt för detta moderna kök.

Futuristisk industriköksbelysning

Futuristisk industriköksbelysning
Dessa: lightcapenetworks.com

Industriell spårköksbelysning blir vår centrala diskussionspunkt för denna punkt. Banan ser enkel ut och liknar banan som används i fabriker. Banan använder metall som ser stark och solid ut för att hålla glödlamporna och fästena.

Hållarna använder även metall, medan lampskyddet ser metalliskt ut. Ändå ser hela industriköksbelysningen futuristisk och modern ut. Belysningen passar det moderna köket.

Med de självlysande locken kan strålen som produceras av glödlamporna nå ett större utrymme i detta kök.

Rörformad industriköksbelysning

Rörformad industriköksbelysning
Dessa: lnchome.com

Vi beundrar industriköksbelysningen. Det finns rika alternativ som överraskar oss eftersom ägaren använder metall, till exempel järn. Materialet ger ingen annan industriköksbelysning än enkel och neutral.

Ta den här bilden som ett exempel. Genom att noggrant välja lampstilen får du denna vackra industriköksbelysning. Om du tar en andra titt kan du dra slutsatsen att målvakten hämtar inspiration från pipelinen.

Vem visste att Pipeline kunde förvandlas till detta coola belysningshandtag?

Förtjusande industriköksbelysning

Förtjusande industriköksbelysning
De: vonn.com

Vi avslutar denna lista med den bedårande industriköksbelysningen. Den industriella smaken kommer från den metalliska tonen från lampans hållare och lock. Vi kallar det här en sötnos, mest på grund av omslagsstilen.

Den övergripande belysningen ser väldigt snygg och söt ut. Omslagen ser små ut medan lamporna är stora. Genom att välja locket kan vi se halva delen av lamporna.

Belysningen faller från trätaket och påminner om belysningen inom traditionell eller privat industri.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *