Industrikök backsplash idéer

Industrikök backsplash idéer

INDUSTRIELL KÖK BACKSPLASH IDEEN – Ibland underskattas aktiviteter i köket. Detta trots att en person kan ägna timmar åt att diska högar av smutsad disk eller laga olika menyer till familjemiddagen.

Medan våra tidigare artiklar talade om fridfulla och mjuka köksbacksplash-designer, kommer vi att ta den motsatta atmosfären. Vi presenterar dig backsplash för storkök, så att dina tankar kan komma igång för aktiviteterna på ett effektivt och gediget sätt.

Kraftig industriköksbacksplash

Starkt backsplash i storköket
Dessa: remodelista.com

Backsplash-modeller för industrikök erbjuder intensiv och gedigen motivation när du tröttnar på att förbereda frukost för hela familjen. Låt dig inspireras av fabrikskök fyllda med rök och damm.

Tänk inte direkt på föroreningar. Låt dig istället inspireras av alla fabriksarbetares hårt arbetande etik. Baksidan visar denna bild mycket bra. Du kan märka att backsplash ser elegant och robust ut.

Den svartdominerade backsplashen ser inte dyster ut. Tack för kombinationen av svartmålad vägg och svarta fyrkantiga plattor. Backsplashen hoppas att du inte dröjer med enkla sysslor i köket.

Dramatisk industrikök backsplash

Dramatisk industrikök backsplash
Dessa: space-time-mass.com

Inte i en dramatisk, gråtande miljö som man ofta ser i ett tvåldrama. Detta skulle få dig att laga mat och diska smutsig disk som tortyraktiviteter. Backsplashen vill bli kreativ med svart basbacksplash istället.

Du kan välja rektangulära plattor med icke-blankt material. För en mer dramatisk effekt, måla väggarna i ditt kök svarta också. Backsplashen ser inte dyster ut. Backsplash känns graciöst med trämöbler som ses här.

Backsplashen hoppas att du kan känna en viss stil i köket. Det är i sig ett estetiskt val.

Fashionabla backsplash för industrikök

Fashionabla backsplash för industrikök
Vad: Pinterest

Svart blir den enklaste färgen när du tänker på industriellt inspirerade köksstänk. Du behöver inte hålla dig till det traditionella alternativet att använda vanliga väggar, kvadratiska eller rektangulära plattor, målade svarta antingen horisontellt eller vertikalt.

Vår tredje idé rekommenderar ett enkelt alternativ som resulterar i en fashionabel backsplash-look för industrikök. Backsplashen använder rektangulära brickor i svart. Plattorna är arrangerade elegant och imponerande.

När du använder det minimalistiska, neutrala köket som detta, glänser backsplashen. För detta tips, säg nej till glasplattor för att undvika en glänsande ton.

Klassisk backsplash för industrikök

Klassisk backsplash för industrikök
Dessa: wordupmag.com

Har du besökt en gammal fabrik som har varit i drift i decennier? Företaget är starkt, klassiskt och kärleksfullt. Vi lägger till ordet ”kärlek” för oavsett vad måste ägarna lägga in tillräckligt med kärlek och uthållighet för att behålla sin försörjning bra.

Detta köksbacksplash var inspirerat av gamla fabriker. Du kan känna denna känsla från de brunaktiga stenarna som kommer fram. Backsplashen matchar köksfläkten, som ser stilig och lyxig ut.

Du kan välja glasplattor eller tapeter med detta mönster för en lite glänsande ton.

Glänsande industrikök backsplash

Glänsande industrikök backsplash
Dessa: diydecorstore.com

Begränsa dig inte till svart. Du kan prova andra färger för fler varianter. Den här gången bjuder vi in ​​dig att leka med koppar, den naturliga källan till rödaktiga lysande känslor direkt från jorden.

Du kan se från denna backsplash att den här delen sträcker sig in i köket. Backsplashen använder koppar, speciellt den koncentrerade koppartonen, för en något mörk eller elegant ton.

Backsplash kommer från gruvindustrin, som har många fördelar i våra liv. Precis som denna backsplash som lyser upp hela köket.

Imponerande industriköksbacksplash

Imponerande industriköksbacksplash
Dessa: armstrongceilings.com

Efter koppar kan du använda metall. Industrikökets metallbacksplash har inspirerats av företag som är involverade i metallindustrin eller ofta använder metall för utrustning i en fabrik.

Det långvariga och intensiva industrikökets metallbacksplash inbjuder dig att betona funktion och hållbarhet framför allt. Du kan naturligtvis välja specifika stilar som också uppmärksammar designen. Du kan välja denna rekommendation.

Enkel men imponerande, backsplash använder kvadrat-i-kvadrat-konceptet.

Mysig industrikök backsplash

Mysig industrikök backsplash
Dessa: laceainarie.com

Denna idé skapar en hemtrevlig känsla från industrikökets backsplash och svart. Du kan använda svarta tavlan som visas här. Denna backsplash är inspirerad av ett mötesrum i en fabrik där tavlan fortfarande används för brainstorming.

Vi lägger till backsplash till den hemtrevliga känslan i industriköket eftersom du kan fylla backsplashen med din signatur. Du kan färglägga bakgrunden med familjens favoritrecept eller motiverande ord om matlagning eller att älska hemlagad mat och dryck.

Förresten, denna backsplash ser bedårande ut med ett sudd, precis som vi brukade göra i skolan.

Extraordinärt backsplash för industrikök

Extraordinärt backsplash för industrikök
Dessa: hgtv.com

Om du älskar mosaikdesign, oroa dig inte för att det industriinspirerade backsplashet i köket kommer att begränsa din smak. Naturligtvis kan du framkalla livliga och söta känslor som härrör från små, färgglada plattor, mosaikstilens huvudattraktion.

Du kan öva på detta backsplash. Denna backsplash använder oftast neutrala små plattor med grönt som den icke-neutrala färgen. Backsplashen pekar särskilt på en viss aspekt; lager brun som kakelfärgerna.

Det betyder att plattorna har åldrats tillsammans med en fabriksdrift. Detta tar upp ett liknande koncept med den fjärde idén.

Enkel industriköksbacksplash

Enkel industriköksbacksplash
Dessa: wearefund.com

För billigare metallalternativ, överväg rostfritt stål. Denna metall är så vanlig och lätt att hitta i många järnaffärer. Glödande och hållbart, du kan helt enkelt välja en stor rostfri plåt som visas på den här bilden.

Bakstycket matchar den grå bänkskivan i köket. Rostfritt stål är ett vanligt material i både hem och fabriker. Från enkla till skrymmande enheter, rostfritt stål består av många delar.

Badrum, tunnelbana stil, industrikök Backsplash

Badrum, tunnelbana stil, industrikök Backsplash
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Du hörde rätt! Du kan hämta inspiration från kakelplattor som fyller ett offentligt badrum, inklusive de som är vanliga i fabriker. Denna design av badrumsplattor tillhör tunnelbanekökets backsplash-stil som blomstrade i början av 90-talet.

Backsplashen använder rektangulära vita plattor med svarta kanter. Något blankt och enkelt tycker vi att man ofta ser plattorna på närliggande byggvaruhus. Du kan träna den här stilen om din budget är knapp.

Allt du behöver göra är att matcha budgeten med en rad plattor du behöver för små eller stora planerade backsplash-täckningar.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *