Inomhus utomhusmattor

Inomhus utomhusmattor

juteblå matta

Det finns en viktig del som din uteplats förmodligen saknar. Inte grillen, inte matbordet, inte eldstaden, utan… en matta. Visst, det kanske inte är en bakgårds-MVP som de andra föremålen, men en utomhusmatta lyfter ditt utrymme och får det att kännas mysigt och komplett.

Inomhus- och utomhusmattor har kommit långt och finns nu i färger, mönster och kvaliteter som kommer att förvandla ditt trädgårdsutrymme till en förlängning av din inredning. Modernt eller traditionellt, sofistikerat eller lekfullt, det finns en matta för din uteplats. Kolla in några av våra favoriter.

Coral Border utomhusmatta

blå korall kant utomhus matta

Lysande nyanser av blå pop mot den neutrala bakgrunden av denna korallmönstermatta. Och eftersom biten är UV-stabiliserad bör färgerna behålla sin livfulla nyans.

Rugs Direct, ca 40 US-dollar

Flamingo vändbar inomhus / utomhus matta

Vändbar utomhusmatta med flamingotryck

Denna knepiga miljövänliga matta gjord av återvunna plastflaskor är ett föremål som du definitivt kommer att känna dig bekväm att köpa. På ena sidan har den ett geometriskt mönster som avbryts av en ljusrosa flamingo. Å andra sidan är allt livliga ränder. Så du kan vända mattan för att ändra designen när du är redo för ett nytt utseende. Den är robust och lätt att rengöra, så den är tillräckligt tuff för att hålla många säsonger.

Världsmarknad, $75

Siciliansk korallmatta inomhus och utomhus

Utomhusmatta med koralltryck

Korallmotivet på denna handhängda utomhusmatta har utan tvekan något somrigt över sig. Den är gjord av polypropen, vilket betyder att den motstår blekning och mögel. Dessutom kan du enkelt rengöra den genom att skölja den med en slang. Kombinera den med neutrala färger och blå eller turkosa accenter som fungerar mot denna ljusa korallfärg.

Ballard Designs, ca 69 US-dollar

Alona matta

utomhus jute matta blå kant

Kraftig jute är ett idealiskt material för utomhus- och områden med hög trafik. Den neutrala nyansen gör dem till ett mångsidigt val. Denna version har en ”Maui” blå kant som ger mattan en skräddarsydd, färdig känsla. Att gå för en diskret design som denna låter dig experimentera med massor av färger och mönster på utemöbler och kasta kuddar utan att oroa dig för att konkurrera med mattan.

Pier 1, ab 93 US-dollar

Cleo Cement inomhus-/utomhusmatta

Utomhusmatta med neutralt grafiskt tryck

Ett djärvt grafiskt mönster i en subtil neutral ger den precis tillräckligt med dramatik för en avslappnad utomhusmiljö. Den vävda kelimmattan är helt gjord av PET, en polyesterfiber gjord av återvunna plastflaskor.

Dash & Albert, ca 136 US-dollar

Hacienda Fish Indoor/Outdoor Matta

Utomhusmatta med mörkblått vit fisktryck

Ett fiskmönster kan få ett vuxenrum att se lite ungdomligt ut, men detta vattenmotiv i en klassisk marinblå och vit färgskala lyckas istället bli lekfull och preppy. Denna matta passar särskilt bra i kustområden, särskilt med tanke på att den är resistent mot blekning och mögel.

USA mattor, från $96

Safavieh Santorini Stripe utomhusmatta

orange vit randig utomhusmatta

Ränder är ett klassiskt val för utomhusinredning och just denna kombination av mönster och färg känns fräsch och somrig. En annan bra sak med ränder är att de fungerar med en mängd olika dekorationsstilar. Oavsett om du är modern, traditionell, eklektisk eller någonstans däremellan, kommer denna matta att passa det utseende du försöker uppnå.

Sikta från $17

Seaside Ivory Ikat inomhus-/utomhusmatta

grå elfenbensgul ikat utomhusmatta

Denna uttalande ikat-matta kommer utan tvekan att lägga till en touch av mönster och färg till ditt utomhusutrymme. Med en så djärv matta som denna kan du hålla resten av inredningen relativt enkel och neutral.

Överlager, $334

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *