inomhus växtvägg

inomhus växtvägg

levande växtvägg

Vi älskar att ha växter i vårt hus. De fräschar upp luften vi andas och ser bra ut med alla designstilar. Men växter tar plats. Och om du bor i en stadskärna kan det vara svårt att hitta plats för dina drömmars hemträdgård. Så om du letar efter sätt att underhålla en trädgård i en kompakt lägenhet, överväg en levande växtvägg. De använder mindre vatten än en hemmaträdgård och tar mycket mindre plats. Följ vår guide för att få det utseende du vill ha på din levande växtvägg.

örter och kryddor

Williams Sonoma levande vägg

En levande växtvägg är inte bara dekorativ. Överväg att installera en i köket och utrusta den med dina favoritörter och kryddor. Våra designers älskar denna levande växtvägg från Williams Sonoma. Den innehåller en svart tavla ram så att du kan märka var och en av dina växter om du glömmer skillnaden mellan mynta och basilika.

Galerie Living Plant Wall

västra alm hängande planteringskärl

Om en hel vägg av växter verkar skrämmande, överväg några mindre enskilda planteringskärl. Dessa West Elm hängande planteringskärl är ett bra sätt att skapa en gallerivägg av växter. Välj en monokromatisk look eller kombinera den med en samling olika stilar.

Vårda din gröna tumme

levande växtvägg

När det kommer till en levande växtvägg, överväg att använda en mängd olika växter för en övertygande och strukturerad vertikal trädgård. I denna takvåning i Central Park West placerade vi en levande växtvägg bredvid foajén och omslöt en mängd olika buskar.

gammalt trä

Shabby chic planteringskruka gjord av återvunnet trä

Att arbeta med återvunna material är ett bra sätt att ge ditt utrymme en elegant, rustik look. Denna väggkruka från Wayfair kommer i en gammal vinlåda och skulle se bra ut i ett shabby chic rum.

Droppledning bevattning

Droppledning bevattning

Om du har tid att jämnt och ordentligt vattna alla växter i ditt hem, avundas vi dig. Men om du inte har tid eller är benägen att glömma, överväg en växtvägg med ett bevattningssystem med droppledning. Denna Target-planteringsmaskin ansluts till din slang så att du aldrig behöver oroa dig för att glömma den.

En rullsten samlar inte mossa

mossväxtvägg

Om växter är lite underhållsfattiga, överväg en levande mossvägg. Denna mossvägg från Luludi Living Art är designad för att skapa en minioas i ditt hem utan att behöva glömma att vattna dina växter.

Suckulenta levande växtvägg

saftig levande vägg

Och om mossa fortfarande är för lågt underhåll, överväg då en levande saftig vägg. Dessa ökenväxter ser bra ut i ultramoderna hem och är otroligt vatteneffektiva. Gott folk, det får inte lägre underhåll än så här.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *