Inredning i matsalen

Inredning i matsalen

Trätoner kan ge en polerad, varm atmosfär till en matsal av alla storlekar, även för små matsalsinredningsidéer. Våra inredningsarkitekter var dock överens om att du inte behöver oroa dig så mycket för matchande trätoner, eftersom subtila nyanser mellan golv och möbler gör att ögat kan resa.

gå i gamla skolan

Vintage retro matsal inredning

Eftersom minnen och kulinariska upplevelser är nära sammanlänkade, transportera dina gäster till ögonblick från ditt förflutna. Även om vi inte rekommenderar en fullständig traditionell översyn, erbjuder det välbekanta komfort. Så överväg att lägga till element som nickar till det förflutna till din matsalsinredning, oavsett om det är genom vintage egenheter eller en storslagen gest.

Belysning är nyckeln

Matsal inredningsbelysning

Titta bara på det glödande naturliga ljuset från konstnären Kaws matsal i Brooklyn och hur det tilltalar enkelheten i modern inredning från mitten av århundradet. Detsamma gäller belysningselementen i din matsal – kom ihåg att din matsal innehåller stämningshöjande, romantiska och ultraljusa inställningar för din matsal hela dagen.

Bli dramatisk

dramatisk matsalsinredning

Oavsett om det är traditionellt eller modernt, kan det vara lättare än du trodde att lägga till dramatik till din matsalsinredning. Från storskaliga blomsterarrangemang till överdimensionerade palmblad till skulpturala dekorativa föremål, det är lätt att skapa en känsla av dramatik även i de minsta doser.

Håll dig till symmetrin

Symmetri av inredningen av matsalen

Även om stolar som inte passar ihop fortfarande har en fräsch, modern känsla, finns det något att säga om den avkopplande energi som en symmetrisk matsalsinredning kan ge ett hem. Matsalen på övervåningen erbjuder en disciplinerad formalitet som fortfarande känns påkostad tack vare iögonfallande matchande stolar som etablerar den subtila mixen i utrymmet.

Minst en spegel är nödvändig

Matsal inredning monokrom modern

Lägg märke till hur elegant och enkelt utrymmet ovan är, men stolsbenen i polerad mässing och den minimala runda spegeln ger matsalens inredning en polerad elegans som säkerligen kommer att vara tidlös. Gör en liknande sak och ta med minst en meningsfull spegel för att snabbt framkalla en vuxen känsla av glamour – så enkelt är det.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *