Inredning online

Inredning online

Online inredningsdesign virtuell planering

Det är Houzz. remodelista. Hemdesign Twitter-flöde. Tumblr-konton. Och så klart förfadern till alla inredningsbutiker på nätet – Pinterest.

Det är lätt att bli överväldigad när du gör om eller renoverar onlineresurser. var ska du börja

Inredningsdesign på nätet

För husägaren Sarah Schuster Canahuati var att skapa en ”idébok” om Houzz det perfekta sättet att balansera hennes rustika bondgårdsstil med makens mer moderna smaker när de nyligen började renovera sitt hem i Los Gatos, Kalifornien.

”Det var ett mycket användbart sätt att ge vår arkitekt och designer mycket tydliga idéer om vad vi ville ha i vår ombyggnad, från färger till apparater till den övergripande stilen”, säger hon.

Online inredningsbok nu

Hemdesignexperter och entreprenörer upprepar dessa tankar och ger följande tips om hur du kan utnyttja internets överflöd för ditt nästa projekt:

Bestäm först omfattningen av ditt projekt och dina mål. Att restaurera ditt kök, till exempel, är mycket annorlunda och mer involverat än att hitta några naturliga accenter för din vardagsrumsmantel.

Online inredningsdesign virtuell planering

Kommer du att göra jobbet själv? Instruktionsbloggar och sajter som All Things Thrifty, DIY Network och This Old House är dina nya BFFs.

Letar du mer efter idéer att förmedla till en entreprenör eller designer? Gå till Houzz eller Pinterest.

Online inredning boka en designer

Men förbise inte återförsäljarna. Enligt New York-designern Karen Gray Plaisted är färgföretagens webbplatser en underutnyttjad resurs för hemdesign.

”Kunder har ofta problem med färger”, säger hon. ”Benjamin Moore, Sherwin Williams och PPG Paints har alla fantastiska interaktiva webbplatser där de kan prova en färg eller praktiskt taget hitta en palett först. Det hjälper mig också som dekoratör att begränsa färgpaletten för att hitta rätt för henne. Annalisa Nash Fernandez, en företagare i Connecticut och självbeskriven ”serieflyttare”, startade en Facebook-grupp med vänner som också gillar inredning.Online inredningsrådgivning

”Jag lägger upp alla mina designfrågor där och får omedelbar feedback”, säger hon.

Ta reda på vad du älskar. Gillar du boho chic eller lutar du mer åt de rena, traditionella linjerna i hantverkshem?

”För att använda hemdesignwebbplatser för att hitta din egen stil, skulle jag föreslå att du fäster eller bokmärker bilder av varje utrymme du älskar”, säger Amy Bell, ägare av Red Chair Home Interiors i Cary, NC.

”Ju fler rum du sparar, desto större blir ditt ”dataprov”. Om du har samlat många bilder, ta ett steg tillbaka och leta efter allmänna teman som bilderna har gemensamt. Finns det återkommande färger eller färgkombinationer? Föredrar du dramatiska kontraster som vita skåp i kombination med mörka golv? Är rummen sparsamt eller tungt möblerade och utrustade? Vad lägger du märke till med arkitektoniska element som fönster, dörrar, skorstenar och takhöjd?

”Att ha ett tema och en palett i åtanke hjälper verkligen att begränsa de oändliga möjligheterna på designwebbplatser och bloggar”, säger Patricia Leitao, marknadschef och bloggare för den Boston-baserade homeyou-webbplatsen, som matchar husägare med lokala entreprenörer.

”Samlingssajter som Houzz och Pinterest tillåter användare att skapa ett obegränsat antal anslagstavlor, eller ”idéböcker”. Gå stort och skapa en panel för hela ditt projekt, eller skala ner den med mer specifika paneler som ”Färger”, ”Tillbehör”, ”Möbler” etc.

För att hålla reda på idéer är dessa enklare och mer visuella än en lista med bokmärken eller en klippbok med sidor som har tagits ur böcker och tidskrifter.

De är också en stor resurs om du bestämmer dig för att anlita en entreprenör eller hemdesigner.

Senior designer för inredning online

”Vi älskar att gå igenom våra kunders inspirationstavlor på innehållsrika webbplatser. Det ger oss omedelbar insikt i deras personliga stil och preferenser, och vi kan hjälpa dem att begränsa exakt vad som passar deras utrymme och budget”, säger Margo Nathanson, designer på InteriorCrow i San Francisco.

Om du vill ha ultimat kontroll låter IKEA, Lowe’s och mindre sajter som Roomstyler dig designa dina egna rum från grunden med en virtuell planerare. Ange måtten på ditt rum och dra och släpp möbler, fönster och andra element dit du vill ha dem.

Prova ett obegränsat urval av skåp och bänkskivor när du gör om ditt kök. Eller se hur ditt vardagsrum skulle se ut med trägolv. Kakel sedan. Kanske specifikt.

Tycker du inte om det? Tryck bara på delete.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *