inredning slutar

inredning slutar

Inredningen avslutas 2018

Snygga vardagsrum, teknikinspirerad inredning och coola färgpaletter var några av de främsta inredningstrenderna under 2017. Idag ser vi naturinspirerade hem, blandade metaller och djärvare nyanser som heta och fräscha nya inredningstrender. När vi tittade tillbaka på vad som fanns inuti och tittade på efterfrågan bad vi våra ledande designers att sammanställa en lista över inredningsdesigner från 2017 som inte kommer tillbaka i år. Läs vidare för att ta reda på vilka fem inredningstrender designerna på Decor Aid spår för i år.

Adjö alla vita rum

För 2018 har våra designers förutspått att vi kommer att se färre vita utrymmen. Medan vita kök kan utstråla klass, renhet och renhet, kan ett hem kännas kallt, livlöst och påminna om ett laboratorium. I år kommer kök och andra helvita utrymmen att skifta från skarp, elegant design till jordnära och ekologiska. Förvänta dig fler färger och djärvare nyanser som används i rum i hela hemmet.

Bild via: Country Life

Farväl nyanser av grått

grå inredning avslutas 2018

Olika nyanser av grått är mycket användbara för att föra neutralitet till ett rum som annars kan kännas överväldigat. Trots de kompletterande faktorerna kommer under 2018 fler att välja att neutralisera ett område med naturliga pasteller snarare än grått. Att prova denna nya trend är väldigt enkelt. Våra expertdekoratörer rekommenderar att införliva trenden via accentdekor. Om du vill piffa upp ditt hem, välj en pastell och måla ett accenttäcke.

Bild via: Cocondedecoration.com

Hejdå barvagn, hej kaffevagn

Barwagen Heminredningsdesign Slut 2018

Missförstå oss inte fel, när de görs rätt eller perfekt iscensatta kan barvagnar vara ett visuellt fantastiskt tillskott till ditt hem, men de erbjuder inte många funktioner för dagligt bruk. Istället för att vara något du använder varje dag, tenderar barvagnar att ta upp plats som skulle kunna användas på andra sätt. Om du inte vill skiljas från din barvagn är det bäst att använda den som en kaffevagn istället, vilket är något du förmodligen kommer att använda varje dag.

Bild via: POPSUGAR

Starkare och ljusare färger är här!

Coola nyanser har dominerat den trendiga färglistan ett tag nu, med indigo som en favorit bland många. Nåväl, gör dig redo att säga hejdå, eftersom 2018 redan såg en ökning av djärvare, ljusare och varmare färger som bränt gult och organiskt grönt. Även om detta nya trendskifte kanske inte välkomnar alla, vet att varmare nyanser gör ett hem mer välkomnande och bekvämt, medan indigo kan vara det.

Välkommen till oraffinerade metaller

Inredningen avslutas 2018

Ungefär som alla vita utrymmen har silverhårdvara blomstrat de senaste åren. Kök och badrum runt om i världen var utrustade med rostfritt stål eller polerat nickel. Vi antar att den naturliga världen kommer att stå i förgrunden. Våra designers har upptäckt att granit, koppar och andra opolerade metaller redan ersätter silverbeslag. Silverhårdvara är konventionell och förväntad, medan blandade och oraffinerade metaller tillför naturen och en överraskande mängd personlighet till ditt hem.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *