Inredning stilfeng shui stil

Inredning stilfeng shui stil

Feng Shui sovrumsidéer

Feng Shui är inte bara ett sätt att ordna dina möbler. Att skapa balans i ditt hem för livsförbättrande harmoni är en hel filosofi. Oavsett om du vill ha en upplyftande, eklektisk, traditionell eller tillfällig uppdatering där det är viktigast, kommer feng shui sovrumsidéer garanterat att ge dig en känsla av lugn i din vardag. För att hjälpa dig komma igång på din lyckliga resa delar vi med oss ​​av viktiga feng shui-husdesignregler så att du enkelt kan skapa din egen zen-oas.

Från feng shui sovrumsidéer som fungerar i hela ditt hus till rätt inredningsföremål för att fullborda utseendet, här är de bästa feng shui stil heminredningsidéer du behöver veta.

Viktiga feng shui sovrumsidéer

Feng Shui sovrumsidéer

  • En balanserad säng (plattformar är bäst)
  • Håll dörrarna stängda
  • Ha ett nattduksbord på varje sida för symmetri
  • Undvik att rikta in din säng direkt med din dörr
  • En rejäl sänggavel
  • Naturliga och ekologiska sängkläder och sängkläder

Skapa ett elektroniskt utrymme

Feng Shui sovrumsidéguide

När man funderar på feng shui sovrumsidéer, bör det vara en självklarhet att elektronik är ett stort nej eftersom den distraherar och skapar en miljö som är långt ifrån fridfull. Skippa en TV och träningsmaskin och undvik att lämna telefonen på nattduksbordet.

Luftkvaliteten är nyckeln

inspirerande feng shui sovrumsidéer

Håll luften i ditt feng shui-rum fräsch och full av syre genom att öppna fönstren och ta in en luftrenare. Och eftersom feng shui-idéer i hemmet kräver ett medvetet förhållningssätt till föroreningar, använd eteriska oljor kontra giftiga dofter för deras berikande läkande egenskaper.

Feng Shui sovrum färger

Feng shui sovrumsidéer att prova

Använd lugnande nyanser för att skapa en harmonisk balans mellan feng shui-energi i alla utrymmen för att öka energiflödet och välja nakenbilder och hudtoner.

proportioner

Feng shui sovrum idéer möbler

När de flesta människor tänker på feng shui sovrumsidéer, tänker de på en optimal möbellayout. Och även om layout verkligen är en viktig faktor när det kommer till feng shui-dekorationsideer, börjar feng shui med lämpliga möbler. Håll skalan för varje del i synk för rätt balans och visuell harmoni.

Sittplacering är nyckeln

Feng Shui sovrum idéer att dekorera

När du har lämpliga möbler är det dags att börja planera din layout. I varje rum, placera de största möblerna först och arbeta dig sedan ner till de minsta. När du tänker på feng shui sovrumsidéer är det första du ska göra att placera din säng. Helst ska din säng stå på väggen längst bort från entrén. Och ställ inte din säng rakt mot väggen. Om du placerar den några centimeter från väggen kommer ditt rum att kännas lite större och uppfriskande öppet.

teorier om sängplacering

Feng shui sovrumsidéer sängplacering

Återigen, när du tänker på feng shui sovrumsidéer, är placeringen av din säng nyckeln. Placera sänggaveln mot väggen mittemot dörren. Så när du sitter i sängen ska du titta mot dörren. Och även om det kan vara frestande att placera din säng i ett hörn, centrera den mot väggen eftersom feng shui-dekorationsideer kräver öppna ytor och ett enkelt flöde.

Feng Shui Flow

Feng Shui sovrumsidéer för bättre energi

När du har lagt ut dina större bitar är det dags att välja och placera de mindre bitarna. När du placerar dina mindre möbler för att behärska feng shui-dekorationsideer, tänk på hur du kommer att röra dig genom ditt sovrum och ordna dina möbler så att de inte stör naturliga gångvägar.

Proffstips: Se till att dina sittplatser inte är för utspridda. Feng shui-inredningsidéer kräver att möblernas layout är gynnsam för samtal.

Rensa är ett måste

Feng Shui sovrumsidéer för inspiration

Oavsett hur dyra dina möbler är, oavsett hur väldesignade ditt sovrum, feng shui-husplaner syftar till ett medvetet förhållningssätt till vardagen och kommer inte att fungera till din fördel överallt. Det finns inget riktigt knep för att svika feng shui sovrumsidéer. Bli av med så mycket saker du kan ta.

Lek med en mängd olika former

Smarta feng shui sovrumsidéer

Feng Shui inredningsidéer handlar om balans. Detta gäller alla aspekter av ditt hem, inklusive feng shui sovrumsidéer. Men en balans som ofta förbises är formbalansen. Så om du har ett fyrkantigt bord och en rektangulär solstol, överväg designelement som är lite kurviga och organiska.

slutföra utseendet

snygga feng shui sovrumsidéer

Växter, blommor och föremål med naturliga motiv är bra sätt att komplettera feng shui sovrumsidéer. Se bara till att växterna du lägger till är så långt borta från din säng som möjligt.

Ta in konst

Art feng shui sovrumsidéer

Använd konst till din fördel för att uttrycka känslor och energi och var kreativ med uttryck då så kallade omärkliga detaljer spelar en viktig roll för ditt dagliga välbefinnande. Se till att du ansluter dig till konsten du tar till budskapet för att se till att du tycker att den är närande, upplyftande och berikande. De bästa konstverken att överväga för feng shui sovrumsidéer bör framkalla känslor av kärlek, lyckliga relationer, kroppsläkning och intimitet.

Feng Shui Beleuchtung

fördelaktiga feng shui sovrumsidéer

Smart design i feng shui-stil kräver flera nivåer av belysning i varje rum, och dimmers är det mest effektiva sättet att uppnå detta. Kom ihåg att bra belysning är ett viktigt näringsämne och en av de mest kraftfulla manifestationerna av energi. Ljus behövs också då de lätt skapar en intim, varm och helande atmosfär – se bara till att de är fria från gifter.

Feng Shui sovrumsidéer för varje rum

Lika viktigt som ett feng shui sovrum, kök och badrum ingår också i den ofta citerade ”feng shui treenigheten” eftersom de är lika viktiga för din hälsa och ditt välbefinnande.

  • Feng Shui badrumsdesign Även om badrum får en dålig rap när det kommer till smart feng shui-design, tar det minimal ansträngning att uppdatera energin i ditt badrum. Tryck bort dålig energi genom att placera en spegel utanför din badrumsdörr och ta in lugnande element som liknar de du skulle hitta i ett spa.
  • Bra feng shui köksdesign signalerar vanligtvis välstånd och välstånd, och det finns oändliga sätt att öka och upprätthålla energin i utrymmet utan att behöva en ”debet”. Så var utforskande och lägg till saker du älskar och använder ofta, med friheten att ändra saker för bättre flöde och för att hålla utrymmet fritt och organiserat.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *