Inredning Styleurban modern inredning

Inredning Styleurban modern inredning

urban modern inredningsstil

Den urbana moderna designstilen är perfekt för kräsna stadsbor och det ultimata kosmopolitiska livet. Med nickningar till samtida, moderna och industriella influenser står denna förhöjda designstil på egen hand. Alltid på trend tack vare den avundsvärda betoningen på komfort och glamoröst stadsliv – också en smart väg för att skapa din egen urbana oas.

Denna dekorativa stil är också bra för ett industriloft eller en modern lägenhet med utsikt över stadens hustak. Tänk ljusa och luftiga utrymmen som drar full nytta av det arkitektoniska dramat med visionär inredning och överdådig inredning. För att illustrera vår syn på urban modern inredningsstil erbjuder vi en omfattande guide som bryter ner designstilen med hjälp av input från våra dekoratörer och deras projekt.

Mjuka upp det

urban modern vardagsrumsdesignstil

Den livliga urbana moderna inredningen är modern och industriell i sin kärna, men inte lika aggressiv som en helt toppmodern eller avgjort industriell design. Urban modern inredning har ofta en mjukare sida; Från varmare toner till välgjorda möbler till avslappnade stoppade möbler, urbana interiörer lägger lika stor vikt vid komfort och briljant design.

Välj unika och gratis designstilar för att sammanföra ett utrymme med kosmopolitiskt inflytande samtidigt som det håller det varmt och inbjudande, med minimala funktioner som mjukas upp av mjuka tillverkningar och mattor. Det här är ett pålitligt sätt att göra ditt hem mer lekfullt, unikt och berusande som banbrytande och industriell design är begränsad till.

Lugnande toner och nyanser

urban modern stilguide

Urban modern stil handlar om att skapa ett lugnande och fridfullt men ändå vackert inrett hem som erbjuder en inlevd känsla av vardaglig charm. Användningen av neutrala färger och införandet av varma toner får dig att känna dig som hemma och inspirerad att få ut det mesta av din urbana, moderna designriktning.

Måla en vägg, fördjupning eller alkov i en varm och inbjudande färg för att undvika att det annars känns som ett alltför industriellt utrymme. Denna design är helt och hållet modern i andan, och neutrala färger är ett viktigt sätt att jorda och knyta ihop allt.

Spela med Scale

urban modern inredningsstil

Att leka med skalan är ett snabbt sätt att introducera intressanta element i modern urban inredning utan att behöva använda massor av olika toner som inte matchar varandra. Ljusa toner kan framkalla industriella, urbana vibbar – men du behöver fortfarande ett sätt att glädja ögat och hålla din design levande.

Det är här leken med skalan kommer in. Introducera överdimensionerade bitar ihop med det läckra, som t.ex B. Belysning eller konst för nyanserade kontraster. ALek med rika blandningar och experimentera för att säkerställa att du känner dig exklusiv för din moderna urbana inredning.

hem-dekoration

urban moderna möbler

Inget urbant modernt sovrum eller urbant modernt vardagsrum skulle vara komplett utan bekväma möbler för att mjuka upp och komplettera utseendet. Tänk mattor gjorda av naturmaterial i varma toner över vita, gråa eller trägolv. Välj naturligt färgade plagg och kuddar att placera på din soffa (i nyanser av brunt, grädde och grått) för att införliva mer industriella koncept och element för urban inredning.

Välj detaljer som läckra ottomaner och sidostolar i djupa nyanser som grönt och blått för extra färgklickar och en vuxen-lyxkänsla i ditt utrymme. Ett annat sätt att lägga till en högre känsla till alla rum är att lägga till metalltoner som guld och brons och naturligtvis speglar i hela ditt hem.

Urban moderna tillbehör

urban modern inredning

Introducera växter och växter för en touch av organiskt och naturligt blandat med modern stadsdekor för att hålla hela utrymmet ljust och uppfriskande. Detta ger också ett billigt sätt att få in färg om du inte redan har gjort det.

Även om du inte vill att ditt utrymme ska framstå som ett minimalt utrymme, håll tillbehör till ett minimum samtidigt som du fokuserar på modern design som erbjuder personlighet och charm i små doser. Se till att de dekorativa föremålen du ställer ut är funktionella, utilitaristiska och gör fina tillägg för att fullborda din hand i att bemästra urban modern stil.

Subtil kontinuitet

Urban modern inredning inredningstips

Du vill inte att alla rum ska se likadana ut, men du vill ha en viss kontinuitet mellan rummen så att de flyter bra och inte verkar osammanhängande. Ett smart och subtilt sätt att skapa konsistens mellan rummen i ditt hem är att använda en gemensam färg i hela ditt moderna urbana hem för att knyta ihop allt.

Detta kan vara färgen på dina väggar, färgen på dina möbler eller det kan komma genom ett urval av gratis tillverkningar. Om du inte vill vara uppenbar med matchande färger genomgående, använd ett mönster eller textur på samma sätt. Detta är ett bra sätt att skapa en gemensam grund mellan utrymmen för att harmonisera moderna stadsinredningsidéer.

göra uttalanden

urban modern inredning vardagsrum idéer

Att göra ett djärvt uttalande är nyckeln till att föra personlighet till urban modern stil. Varje rum bör ha minst ett uttalande; oavsett om det är ett konstverk, möbler med ett djärvt mönster eller livfulla färger, eller fascinerande belysning. Som sagt, ett uttalande behöver inte vara pråligt så länge ditt rum innehåller ett intressant element som gör det unikt. Du gör ett uttalande tillräckligt bra.

Du vill att din design ska vara ett tema, och det kan lika gärna vara ett fönster från golv till tak inramat av ett par vackra gardiner, ett fantastiskt abstrakt konstverk eller en fantastisk vintagefynd full av karaktär.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *