Inredningsarkitekter NYC

Inredningsarkitekter NYC

litet hemmakontor

Som inredningsdesigner kan NYC vara en utmanande plats att göra affärer på. Varför detta? För att vi har allt i NYC? på fel plats!

Kvalitetsinredning visar alltid stor stil och maximerar utrymmet. Materialval och placering är nyckeln i alla rum? Men ibland ger de minsta utrymmena de största designbelöningarna. Arbeta med en neutral palett och lek med skalning för att lägga till visuellt intresse. Glöm inte att lägga på lager? Olika texturer tar fram värme. För en elegant och sofistikerad look är metallelement tidlösa och kan förhöja alla utrymmen. Lek med mönster för att skapa personlighet till en elegant design. Lägg till konst och tillbehör för att ytterligare anpassa ditt utrymme.

New York City är en inredningsdesigners dröm. Det finns ett konstant flöde av sevärdheter, ljud, arkitektur och kompositioner som ger kontinuerlig inspiration i staden som aldrig sover. Inredningsarkitekter i NYC är särskilt skickliga på att göra om och maximera små utrymmen.

Om du bor i NYC eller en storstad, finns det flera sätt att integrera New Yorks inredningsestetik i ditt eget hem, särskilt om du arbetar med begränsat utrymme:

– Byt mörka väggar och tak till en ljusare, mer neutral färg som vanilj eller ljusgrå. Detta öppnar omedelbart upp utrymmet och ger det en lättare känsla.

– Sätt en bordslampa på din köksbänk. Detta är inte bara en möjlighet att implementera ett intressant tillbehör, utan utnyttjar också utrymmet fullt ut – något som är avgörande i små lägenheter.

– Använd små sidobord i ditt vardagsrum istället för ett större soffbord. Detta frigör utrymme och gör att du kan flytta runt borden, vilket gör området mindre trångt.

– Gör så mycket diskutrymme som möjligt. Utrymmen som under din säng och garderobsväggar kan användas. Håll korgar under din säng för att lagra olika föremål och lägg till hyllor på garderobsväggarna för bättre klädorganisation.

– Investera i föremål som tjänar flera syften, som en bankett som kan förvandlas till en gästsäng eller bokhyllor som kan fungera som rumsavdelare.

Om du specifikt letar efter sätt att dekorera en liten lägenhet, överväg följande idéer från Manhattan inredningsdesigners:

– Arbeta uppifrån och ner genom att placera en iögonfallande färg eller lampa nära taket som drar upp ögonen och ökar rummets visuella höjd.

– För vardagsrum i små lägenheter, välj några stora möbler istället för många mindre möbler. För många små föremål får rummet att se rörigt ut.

– För en studiolägenhet, skapa ett loft genom att höja sängen. Detta maximerar golvytan och skiljer vardagsrum och sovrum tydligt åt.

– Få små utrymmen att kännas varma och mysiga genom att använda djärva, medium eller juveltonade färger på väggarna. Undvik vägg-till-vägg mattor för ett snyggare utseende.

Du behöver inte bo i NYC eller arbeta med en inredningsarkitekt i NYC för att få ut det mesta av ditt bostadsutrymme. Att ha dessa tips i åtanke kommer att maximera ditt utrymme och ge din designinspiration ett uppsving. Oavsett var du bor – Från LA till NYC till Florida – har Decor Aid en inredningsdesigner som arbetar med dig och hjälper dig att förvandla ditt boende och arbetsutrymme. Kontakta oss idag för att komma igång.

Om Decor Aid

Décor Aid använder en egenutvecklad teknologiplattform och inredningsarkitekter i världsklass för att erbjuda en lösning på det moderna designdilemmat genom att göra det enkelt och prisvärt för alla att bo i ett väldesignat hem. Décor Aid erbjuder sofistikerade, högkvalitativa och prisvärda inredningstjänster med fullständig transparens och garanterad kundnöjdhet. Medgrundarna Sean och Markus har mer än 20 års erfarenhet av finansiella tjänster och teknologi. Décor Aid-teamet består av seniora designers från toppdesign- och arkitektbyråer världen över, samt specialister inom konst, arkitektur, konstruktion och landskap. Besök Decoraid.com för mer information.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *