Inredningshjälp Fars dag presentguide

Inredningshjälp Fars dag presentguide

Fars dag presentguide strumpor

Fars dag närmar sig. Och medan du fortfarande har två veckor kvar, ge pappas gåva mer eftertanke än han gav på mors dag. Våra expertdesigners har dessa tips för farsdagspresenter.

För pappan som behöver en annan grill

Fars dag presentguide Verktygslåda Grill

Även om mamma kanske är trött på choklad och blommor, kommer pappa inte att bli alltför upprörd över en ny grill. Men skaffa honom något som är ett steg över den krispiga kolen Weber från hans ungkarls dagar. För pappan som grillar på språng, överväg denna utfällbara grillverktygslåda. Påminn honom bara om att inte låta borren hamna i baksätet.

Grillverktygslådan är tillgänglig från Macy’s och kostar $125.

För pappan som fortfarande försöker rocka

Fars dag presentguide Valnöt skivspelare

Om din pappa är en audiofil bör du skaffa honom något för att spela skivorna han har gömt på vinden. Prova denna Pro-Ject Carbon Walnut skivspelare med sina 78:or och 45:or. Ljudkvaliteten är fadergodkänd och tillräckligt vacker för att din mamma inte ska ha något emot det.

Carbon Walnut Turntable är tillgänglig från Rakuten och kostar $499,99.

För den glömska pappan

Fars dag presentguide

För pappan som glömmer plånböcker och födelsedagar, skaffa Tile Slim Tracker. Trackern är något tjockare än ett kreditkort och kan enkelt fästas på din plånbok, nycklar eller telefon. Det garanterar inte att han kommer ihåg din födelsedag, men han hittar åtminstone sin plånbok.

Slim Tracker är tillgänglig på Tile-appen och kostar $24.

För pappan som känner sig hemma

Fars dag presentguide Seersucker Jinbei

Om din pappa kollar morgontidningen i en frottérock, ge honom något lite mer sofistikerat. Mujis jinbei-rock i ekologisk bomull andas, snygg och bekväm, vilket gör den perfekt för att slappa under sommarmånaderna. Din far kommer att tacka dig, och det kommer hans grannar också.

Seersucker Jinbei Robe är tillgänglig från Muji och är tillgänglig nu för $45.

För pappan som alltid frågar efter strumpor

Fars dag presentguide strumpor

Om din pappa alltid ber om strumpor – min gör det – så skaffa honom vad han vill ha. En av våra favoritklädesdesigners, Odd Pears, har en Fars Dag-special där han får 15 par färgglada originaldesignade strumpor.

The Father’s Day Sock Bundle är tillgänglig från Odd Pears och kostar $53.

För pappan som kunde använda lite ”jag”-tid

Fars dag presentguide Ensamtid

Om din pappa är den starka, tysta typen, ge honom det han verkligen vill ha: tid borta från alla andra. Oavsett om du skickar honom på en fisketur nerför Coloradofloden eller låter honom spela en golfrunda ensam, kommer vilken pappa som helst att uppskatta lite ensamtid.

Ensam tid är ovärderlig.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *