Inredningshjälp Mors dag presentguide

Inredningshjälp Mors dag presentguide

Jonathan Adler Palm Spring Vas

Mors dag är i helgen, vilket betyder att det är dags att ge mors dag presenter. Om du har skjutit upp shopping, oroa dig inte: våra expertdesigners har dessa rekommendationer för mors dag-presenter.

För mamman som älskar vin

trnk vinkaraff

Om din mamma njuter av ett glas rött då och då, fundera över hur du kan förbättra hennes vinupplevelse. Vi älskar denna karaff från TRNK. En karaff hjälper till att lufta större, djärvare röda och få fram den fulla smaken av vinet. Ett polerat mässingslock säkrar vin under upphällning och en snabb inversion återför vin till flaskan.

Wine Breather Carafe är tillgänglig från TRNK och kostar $85.

För mamman som alltid stör dig om att använda en glasunderlägg

Katy Skelton marmorunderlägg

Bråkar din mamma dig alltid om att använda en dalbana? min gör det. Ge henne vad hon vill ha med en rad glasunderlägg från Katy Skelton. Handgjorda av polerad italiensk Carrara-marmor, dessa glasunderlägg är den perfekta känslan för den vattenmärkande mamman. Och med en korkbaksida kommer dessa glasunderlägg garanterat att hålla kondens från din mammas soffbord.

Katy Skeltons Marble Coasters kommer i ett set om 4 och säljs för $95.

För mamman som gillar kaffe

Tom Dixon Brew Herd Set

Det är ingen hemlighet att vi älskar Tom Dixons design. Och om din mamma råkar vara en espressodrickare, ge henne en kaffeuppgradering med stil på mors dag. Denna glänsande uppsättning kaffeservis är gjord av rostfritt stål med kopparspegel och inkluderar en espressomaskin med spis, en kaffeburk, en kaffeskopa och fyra espressokoppar. Hela setet är omsorgsfullt förpackat i en Tom Dixon presentförpackning, vilket gör det till den perfekta presenten på mors dag.

Brew Stove Top Set är tillgängligt från Tom Dixon och säljs för $380.

För mamman vill inte ha blommor igen

Jonathan Adler Palm Spring Vas

Om du skickade blommor förra året och vill undvika en upprepning, överväg att ge din mamma något att hålla i en fräsch bukett. Vi älskar Jonathan Adlers Palm Springs Vase Collection. Med sex olika alternativ i slående svarta och vita geometriska mönster, är dessa handgjorda vaser perfekta för att ge mamma en klick utsökt modern design.

Vaser från Jonathan Adler Palm Springs Collection varierar i pris från $250 till $625.

För mamman som skaffade hund när du flyttade ut

Katy Wearstler Hundebett

Har din mammas bästa vän fyra ben? För hundar och designälskare älskar vi den här hundsängen från Kelly Wearstler. Den här Trillium-fyllda sängen är så bekväm att du vill fånga några Z här också.

Gracie Small Dog Bed är tillgänglig från Kelly Wearstler och säljs för $1 000. ’

För mamman med för mycket smycken

abc home Wurfkissen

Om din mamma har tillräckligt med ädelstenar för att starta en smyckesbutik, bör du ta med henne något glänsande och för hemmet. Ett samarbete mellan ABC och Aviva Stanoff, denna kudde är gjord av naturligt funnen pyrit som har pressats för hand i sidensammet, vilket skapar en texturerad kudde som är extremt bekväm. Den grå baksidan ger denna lyxiga och färgglada kudde ett sekundärt dekorationsalternativ.

Aviva Standoff Smolder Pyrite Pillow är tillgänglig från ABC Home och säljs för $350.

Gåvan varje mamma kommer att älska

Horchow Faux Mink Kast

Om din mamma är typen som älskar en bekväm filt – och vem som inte gör det – överväg att skaffa henne denna fuskpälskast från Horchow. Med en frodig, elfenbensfärgad färg, är plagget backat med en silkeslen, glänsande sammet. Den har komforten av äkta päls utan skuld.

Ivory Faux-Mink Throw är tillgänglig från Horchow och är tillgänglig nu för $245.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *