Inredningsidéer för hemmakontor

Inredningsidéer för hemmakontor

Inredningsidéer för hemmakontor

Som med alla jobb har det sina egna upp- och nedgångar att arbeta hemifrån. För det första kan det vara befriande att arbeta bekvämt i ditt eget hem enligt ditt schema, samtidigt som du undviker hektiska morgonpendlar och ett högljutt, hektiskt kontor. Däremot, inomhus och hemma, fastnar man i samma miljö dag och natt. Eftersom inredningsarkitekter på Dècor Aid i allt högre grad får i uppdrag att skapa visionära kontorsutrymmen för hem, har vi sammanställt en lista över bästa inredningsidéer för hemmakontor som du kan använda för att skapa personliga utrymmen som fokuserar din uppmärksamhet på arbetet och lämnar utrymme för inspiration.

När vacker design och funktionalitet möts i inredningen blir resultatet inspirerande hemmakontor, där varje element speglar dig och din stil i hela ditt hem. Studier och undersökningar har visat att omkring 43 % av amerikanerna har arbetat hemifrån åtminstone en tid under det senaste året. Att inreda utrymmet du delegerar för att arbeta hemma bör ses som en viktig del för att växa ditt företag, öka produktiviteten och hitta motivation. Även om det inte handlar om att låtsas att du är på ett kontor, oavsett vilken typ av arbete du gör, kan ett utrymme som är tillägnat ett hemmakontor lätt bli ett polerat, sofistikerat utrymme för arbete och möten.

ta med dig det du älskar

Inredningsidéer för hemmakontor

Designen av ditt hemmakontor ska få dig att känna dig mysig och fridfull när du kommer in. Arbeta för att skapa ett elegant kontor som speglar och lyfter fram designestetiken i hela ditt hem din Personlighet. Precis som din modestil föds inte ett välmöblerat och funktionellt hemmakontor över en natt.

För att börja, kolla in exemplen som du enkelt kan hitta på Pinterest för att hålla dig motiverad.

Bild via 1st Dibs

Organisation är nyckeln

Hemmakontor Dekorationstips

Som vilken arbetsplats som helst, stor som liten, är organisation en viktig grund för att upprätthålla en smart arbetsmiljö eftersom det kan spara tid och skapa en underhållsbar ordning.

För små utrymmen rekommenderar vi att du lägger till hyllor ovanför eller bakom skrivbordet för att få ut det mesta av utrymmet samtidigt som du förvarar pappersarbete och väsentligheter. Detta är fortfarande en av de mest populära inredningsidéerna för hemmakontor som du kan använda av en god anledning. Att hålla allt på plats kommer att hålla dig fokuserad och redo för den kommande dagen.

Bild vald via personligen

Skapa ett tema

Inredningsidéer för hemmakontor

Undvik en av kontorsdesignens största fallgropar genom att välja en definitiv designriktning. Undvik de slumpmässiga elementen som vanligtvis finns i kontorsmiljöer eftersom de kommer att beröva dig din motivation och lämna dig att arbeta på ett tråkigt och monotont hemmakontor.

I princip allt som kommer in på ditt kontor måste inte bara ha en känsla av syfte, utan också en känsla för stil.

Bild via Las Cositas

Behåll en kärnfärgpalett

Inredningsidéer för hemmakontor

Som med alla rum i ditt hem ger en känsla av balans och kontinuitet att hålla sig till en färgpalett. Detta kan vara både energigivande och lugnande när det appliceras på hela ditt kontor. Även om vi rekommenderar att du använder starka, ljusa nyanser, rekommenderar vi att du undviker de flashiga, aggressiva tonerna

Bild via Pinterest

Gör det personligt, lägg till karaktär

Hur kontorsinredningsidéer

Lyckligtvis är du inte begränsad till företagets policyer. Till skillnad från att arbeta på ett kallt delat kontor kan du lägga till nästan vad som helst till ditt hemmakontor – så länge det inte är distraherande. En av våra inredningsidéer för hemmakontor är att ge ditt självförtroende för att göra utrymmet bekvämt och anpassat till din livsstil.

Och när du är på farten, stressad över den kommande deadline eller oroar dig över ett misslyckat uppdrag, kan personliga minnen och familjebilder fungera som ett lugnande medel som hjälper dig att hitta ett ögonblick av lättnad och ta ett steg tillbaka från det panikframkallande ögonblicket för att sparka kris.

Bild via PopSugar

Investera i en riktig stol

Inredningsidéer för hemmakontor

Hoppa över framtida problem med ryggsmärtor och behandla din skrivbordsstol som en viktig, kostsam kostnad.

Eftersom de flesta av oss spenderar långa sträckor i en stol under dagen, bör din stol vara både ergonomisk och snygg, och rätt höjd och storlek för ditt skrivbord. Leta efter en stol som speglar din designestetik utan att ge avkall på komforten.

Bild via J Bird

Tänk på tidigare funktioner

Inredningsidéer för hemmakontor

Fyll din arbetsyta med något som du kanske inte omedelbart anser vara ”lämpligt för kontoret” och släng typiskt tråkiga, oattraktiva kontorsmöbler. Ett massivt, ovanligt format eller skalat skrivbord kan ge rummet en känsla av auktoritet.

Kanske är det ett gammalt matbord eller ett handgjort arbetsbord. Var fantasifull, återanvänd föremål du har älskat tidigare i andra rum i ditt hem och införliva dem där du arbetar för en mysig atmosfär.

Bild via Pinterest

Leta efter visuellt intresse

Inredningsidéer för hemmakontor

Tänk på vad som finns på ditt hemmakontor och vad som finns framför (eller bakom) din vy medan du arbetar. Tänk på vad du tycker är visuellt stimulerande och inspirerande, och hur du kan införliva den känslan när du inreder din arbetsyta.

Leta efter inredningsidéer för hemmakontor för att hålla det intressant, och kom ihåg att odekorerade fläckar ger ögat en paus när du är djupt i tankarna och behöver saker utan distraktion.

Bild via Pinterest

Ordna om delar

Inredningsidéer för hemmakontor

Bryt monotonin. Eftersom du med största sannolikhet kommer att arbeta ensam, överväg att liva upp utrymmet åt dig. Ordna möbler och föremål så att det du ser framför dig är stimulerande och lätt för ögonen.

För att hålla saker fräscha, ägna några timmar åt att ändra saker då och då för en enkel rumsrenovering.

Bild via Decoist

Håll röran utom synhåll

Hemmakontor Dekorationstips

Om det är ont i blandningen, dölj vad du kan för att på ett smart sätt hålla det utom synhåll. Använd behållare och behållare som är lätta att lagra för att dölja oattraktiva kontorsmaterial som du inte använder under dagen.

Detta gör att du kan dölja onödiga ledningar och kablar, såväl som olika tekniska enheter när det verkligen inte finns någon anledning att inte använda dem.

Bild via Minimal Desks

Arbetar i färg

Inredningsidéer för hemmakontor

Inspiration finns i alla former, storlekar och färger. Liva upp dina hemmakontorsutrymmen med en dos färg, från färg till accentväggar till livfulla tillägg för att ge personlighet till det som ursprungligen var ett neutralt, livlöst utrymme.

Bild via Boca do Lobo

innefatta konst

När du tänker på konsten du hittar i en typisk arbetsyta och inredningsidéer för hemmakontor, är de vanligtvis bara för generiska. Konst behöver inte alltid vara provocerande eller överdrivet. Lägg till en gnutta dynamisk färg och skriv ut med ett ögonvänligt tilltal för en lugnande distraktion när ditt öga vandrar.

bilden ovan präglad

Lägg till dekorativa föremål

Små hemkontorsdekorationsideer

Som med vilket rum som helst i ditt hem är att lägga till roliga, engagerande dekorativa föremål från vaser till figurer ett enkelt sätt att väcka ett utrymme till liv samtidigt som det eliminerar den tråkiga, trista känslan av ett typiskt kontorsutrymme. Och eftersom utrymmet bör skräddarsys efter dina behov, ha kul att köpa artiklar som får rummet att piffa upp – bli stort, var modig.

Om du uppmärksammar varje detalj blir rummet inte bara uttrycksfullt, utan också mysigt och välkomnande.

Bild om snygga saker

Skapa vinjetter

Hemmakontor Dekorationstips

När du funderar på idéer om att dekorera hemmakontoret, kommer din personlighet och de saker du gillar och har samlat att hjälpa till att dra ihop allt. Inkorporera både uppskattade och oväntade element som väcker en känsla av känslor som du enkelt kan flytta samtidigt som du uppskattar deras personliga berättelse åt dig.

Tänk på enkla, humörhöjande minnessaker, små familjearv och personliga samlingar fulla av karaktär som lyfter fram dina hobbyer och passioner. Anpassa dina hemmakontorsutrymmen därefter – så länge du har en avslappnad atmosfär.

Bild via Alex Cooper

Se böckerna du använder

Hemmakontor Dekorationstips

Använd attraktiva arbetsrelaterade böcker till din fördel som konstfulla accenter i hela rummet när du stöter på dem. Om du placerar dem på hyllor eller placerar dem på bordsskivor, se till att färgkoordinera dem för konsistens och arrangera dem horisontellt och vertikalt för visuella avbrott.

Och om din samling inte har de vackraste alternativen, gå till gammaldags och förbättra oattraktiva men viktiga böcker genom att täcka dem med dekorativt papper för en intressant och prisvärd färg- och texturträff på hela ditt hemmakontor. För ökat intresse kommer ovanliga bokstöd att accentuera din samling samtidigt som de blir ett samtalsämne.

Bild via Design Boom

Använd färgade filer + rutor

Manila mapp inte längre. Från Target till Muji, arkivhållare och lådor i briljanta nyanser och djärva tryck är ett prisvärt sätt att lägga till personlighet och intresse till ditt utrymme.

Bild via dominobrickor

Använd droppbrickor

Inredningsidéer för hemmakontor

Från lösa småsaker till en blandning av olika små kontorsmaterial, dekorativa väskor är tillräckligt små för att packa undan snabbt samtidigt som de skapar en snygg, välorganiserad arbetsyta. De finns till olika priser.

Bild via Gear Patrol

hålla objekt konsekventa

Inredningsidéer för hemmakontor

När det kommer till inredningsidéer för hemmakontor, när du visar figurer och designföremål, håll dig till en regel om minst tre liknande delar för att skapa en harmonisk atmosfär, eftersom ett litet föremål ser förlorat ut. Även vid olika storlekar ser en uppsättning av tre samordnade objekt mer omfattande och mindre slumpmässigt ut.

Bild via Echo + Ben

Mission statement om Fresh Home

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *