Inredningsstil modernt land

Inredningsstil modernt land

inspirerande modern lanthusinredning

Den moderna lantliga stilen i inredningen är en idyllisk klassiker. Bort från en rent traditionell lantlig designstil; Modern country tillåter mer lekfulla och nyanserade aspekter tillsammans med minimala toner.

Och eftersom det finns ett antal element som formulerar det perfekta utrymmet i lantlig stil, kommer vi att bryta ner utseendet på modern lantlig inredning tillsammans med några smarta lantliga inredningsidéer på en budget för inspiration.

trä och naturmaterial

vackra moderna landdesignidéer

Ingen modern inredning i lantlig stil är komplett utan träelement. Användningen av trä gör lantlig stil; Det skulle inte vara stilen vi känner och älskar utan henne. Tänk träbjälkar, träpaneler och original trägolv. Om du inte redan har någon av dessa i ditt hem, överväg att lägga till dem när du har budgeten.

Men om din budget är knapp är ett bra modernt inredningshack att använda tapeter som ser ut som träpaneler, eller till och med exponerat tegel om du vill ha en riktigt rustik look. Ladugårdsdörrar är bra för entréer såväl som garderobsdörrar. Traditionellt designade, klassiska trämöbler krävs för inredning i lantlig stil. Flätade korgar erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter, och linneklädsel och mattor gjorda av organiska material hjälper dig att behålla det naturliga temat.

enkelhet

enkla moderna landdesignidéer

Rustik inredning är i grunden enkel – mer djup tillkommer om du moderniserar den, men den behåller ändå den enkelhet som är ett kännetecken för designstilen. Neutrala färger som vit, kräm, brun och beige ger perfekta, enkla grundfärger i modern lantlig inredning. Välj naturliga nyanser och dämpade toner för att få ett modernt land att kännas varmt och inbjudande.

Blockfärger skapar mer effekt, med lite mysigare accenter – välj en vanlig soffa utan mönster – du kan lägga till lite färg här. Enkla, okomplicerade linjer på soffbord i trä och hyllor av återvunnet trä ger en intressant touch till den lantliga stilen. Allt i ditt rum ska ha ett syfte; Ett praktiskt utrymme där saker inte bara är för visning och ser ut som ett hus i lantlig stil. Tänk på öppna montrar där vanliga föremål är lättillgängliga, t.ex. B. ett skyltfönster i köket.

Omatchande

moderna lantmöbleridéer

Omatchade möbler är ett typiskt utseende i lantlig interiör. När du kommer på heminredningsidéer i lantlig stil, kom ihåg att dina utrymmen ska se ut som om de har slängts ihop och fungera naturligt med varandra. Ett modernt lantrum ska se ut som om möblerna har funnits i din familj i generationer.

Om du undviker saker som ser nya ut, kan du spika modern bondgårdsinredning — bläddra på loppmarknader och secondhandbutiker efter föremål med lite karaktär. Olämpliga handtag och knoppar på köksenheter ger en rolig och personlig touch när du funderar på idéer om köksinredning i länet.

ofullkomlighet och informalitet

inspirerande modernt lantköksguide

Skav och repor, bucklor och bucklor och kvistar i trä är alla tecken på ålder som hyllas i modern lantlig inredning. Informella designs och layouter lämpar sig för att underhålla nära vänner och familjemedlemmar, vilket är hjärtat i den lantliga designstilen. Föreställ dig en kanna te som alltid är redo att hällas på spisen och en eld som alltid eldas.

Modern inredning i stugstil är inte riktigt samma sak som shabby chic stil, men de är av liknande karaktär – med det här utseendet kommer dina plagg att se ut som om de har använts väl istället för att se ut som om de har varit . Ett bondgårdsköksbord är också ett måste för inredningen av hus i lantlig stil. Om du inte har råd att investera i ett nytt bord, drapera en rutig duk över bordet som du redan har för en söt lantlig designstil till minimal kostnad. Bänksittplatser ser bra ut med ett bondgårdsbord och är både praktiskt och trendigt och perfekt om du har en stor familj som trängs runt bordet för middag.

genomförbarhet

modern lantlig vardagsrumsdekoration

Modern lantlig stil handlar om det praktiska. I en bondgård ser man inte saker som är till för det och som inte har något syfte. Allt har en anledning att vara i ett hus på landet och allt borde vänja sig vid det. ingenting ska vara för show. Oavsett om det är stolarna runt ditt matbord, eller tillbehör och bitar, ingenting ska vara ytligt i äkta lantlig designstil.

Detta är en minimal krångel look; Det är inte för många volanger och onödiga krusiduller, ingenting sparas till det bästa och ingen stol får sitta kvar av rädsla för att förstöra den. Stora praktiska möbler med gott om förvaringsutrymme är ett måste i inredningen av hus i lantlig stil. Detta innebär garderober för att förvara dina sängkläder och kläder, såväl som traditionella garderober för att förvara porslin, kastruller, stekpannor och köksredskap.

värme och komfort

moderna lantliga livsidéer

Använd filtar, plagg och varma mattor för att lägga till djup samt komfort och färg till lantliga vardagsrumsinredningsidéer. Satsa på rutiga material, tartans och tjocka stickningar för att undvika vinterfrossa som modern lantlig interiör skulle kunna klara sig utan. Använd varma färger för tillbehör och heminredning som röda, gröna, rosa och apelsiner (även en djupblå passar bra, speciellt för att dekorera vardagsrummet i länet).

Grått, blått och gult passar också bra i kök för att skapa en ljus, ljus och glad atmosfär. Soliga och levande, pastellfärger är ett bra alternativ för dem som vill ha subtila färger. Om du har möbler (som pallar, stolar och bord) som behöver uppdateras, använd ljus färg för en billig och enkel uppdatering.

Glöm inte mönstret

modern lantlig inredning

Blommor är ofta nyckelelement i lantlig inredning. Dessa kan vara traditionella blommor eller mer moderna, och ränder och plädar fungerar också bra. speciellt om du letar efter en modernare och renare lantlig designstil eller något mer minimalistiskt.

Mönster kan också introduceras för att accentuera den lantliga inredningen, samtidigt som man avstår från färgglada tyger och djärva tryck. Murverk och andra linjära mönster (som träpaneler) ger subtilt djup till rustik inredning.

Utrusta minimalt

modern lantköksinredning

Inredningsidéer i lantlig stil är inte flashiga idéer eftersom det inte finns något behov av djärva uttalande i ett hus på landet. Inramade människoinspirerade broderade gobelänger och flora och fauna kompletterar den rustika inredningen perfekt på ett naturligt sätt. Och ta in dekorativa detaljer för att ge en personlig touch till ett modernt hem i lantlig stil, vilket ger alla utrymmen en livfull men ändå målmedveten känsla.

Du kan också prova på DIY för att skapa anpassade tillbehör som håller sig inom budgeten. Bläddra på lokala antikmarknader och secondhandbutiker för unika planteringskärl för vårblommor som tulpaner, påskliljor och hyacinter. Du kan till och med göra hyllor och förvaring av återanvända fruktlådor för en charmig touch av det oväntade.

Bilder via Pinterest

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *