Inredningstrender för att förvandla ditt hem

Inredningstrender för att förvandla ditt hem

Inredningstrender pinterest

Vilken är din favoritkälla till inredningsinspiration? Om du inte redan är ombord uppmuntrar vi dig att ta del av kraften i Pinterest för nya idéer med frodiga, inspirerande utrymmen och möbler för att få din kreativa juice att flöda. För att komma igång har vi lyft fram våra favoritinredningstrender, utvalda av Pinterest-användare, för att göra det enkelt för dig att förvandla ditt hem just nu.

Enligt deras senaste Home Report-analys är det här de bästa inredningstrenderna som användare har sparat och sökt efter – och vi tror att de har på gång något…

Mörkblå färgskala

Moody och ofta lugnande, mörk, mättad blues är praktiskt taget ett inredningsalternativ som de flesta inredningsarkitekter ännu inte har utforskat. Om du funderar på en liknande mörk nyans rekommenderar vi ljusare golv för att hålla ditt utrymme ljust och luftigt.

Bild via Idolza

Hunter Green färgschema

Att bli grön har inte sett så tilltalande ut sedan förra gången det var en nyans av valet för inredningsdesigners runt om i världen i början till mitten av 90-talet. Mindre naiv än retroinspirerad avokado och limegrönt, jägaregrönt för med sig auktoritet, styrka och lycka till.

Bild via Brooklyn Berry

Svarta diskbänkar

Vem vet varför det tog så lång tid för svarta handfat att fånga? Till att börja med är de lättare att hålla rena, överväldigar inte din budget, passar bra med rostfritt stål och ser oväntade och helt moderna ut.

Bild via Robin Suites

Goldakzente

Nyckeln till guld är och kommer alltid att vara en lätt hand. Tillbehör och möbler i metall i guld reflekterar ljus dag och natt, är klassiker som aldrig går ur stil och finns nästan överallt för varje budget.

Bild via Southern Living

betonggolv

Även om det ärligt talat inte är det mest bekväma alternativet, finns det något att säga om den tysta skönheten hos betonggolv i minimalistiska utrymmen, eftersom de ger en nästan rå, naturlig känsla till ren design.

Bild via Meg Turner

Botaniska tryck & tropiska tapeter

Nej, vi överväger inte en återgång till Golden Girls hus. Mer så, retro-lägret coolt på det ökända Beverly Hill’s Hotel och den legendariska New York-restaurangen Indochine, som båda har överdimensionerade, frodiga botaniska tapeter.

För att uppdatera utseendet rekommenderar vi att du inkluderar små referenser till botaniska tryck och uppfinningar som en accentvägg här och en rad inramade tryck där.

Bild via DigsDigs

Fransenmöbel

Med modevärlden fortfarande besatt av dekorativa spel, kan en sofistikerad franskant lägga till nästan vad som helst. Inte konstigt att inredningsvärlden har lagt märke till det. En titt genom portföljen av italienska möbler och extramaterial av designern Lorenza Bozzoli inspirerade oss.

Allvarligt talat, hur coola är pallarna ovan med tanke på deras storlek och det faktum att de bara är en vanlig vardagsavföring?

Lorenza Bozzoli bild via Casa Facile

Himmelsk belysning

Otroligt inspirerande och förutseende, ett vackert renderat starburst-hängsmycke eller himmelsk ljuskrona kommer att lägga till en touch av nyckfullhet och cool till även de mest traditionella hem, och kommer garanterat att vara omedelbar konversationsstartare.

Bild från en omdesign av familjens hem av Décor Aid

blocktryck

Vackra men ändå karaktäristiskt könsneutrala, geometriska blocktryck ger en känsla av polerad elegans till alla utrymmen tack vare deras rena linjer, symmetri och återkommande mönster.

Det här är en rörelse som du enkelt kan bemästra med slänger och kuddar som blir fullvärdiga väggbeklädnader och tillbehör.

Bild över Anna Siqueira

Geometriska accenttabeller

Vem älskar inte häckningsbord? Små geometriska bord är lätta att flytta, vanligtvis mycket billigare än större möbler, och krita full av visuellt intresse. De förmedlar en känsla av det abstrakta och finns i en mängd olika färger i alla tänkbara färger.

Bild via WSJ

Samtmöbel

Ofta förknippad med mörk, grubblande herrklubbsdekor och Victoriana, har sammetsklädsel fallit i onåd sedan tidigt 60-tal, av många goda skäl. Det som gör det så livskraftigt idag är en kombination av moderna silhuetter och nyanser som det mycket omdiskuterade tusenårsrosa och jägargröna — för att inte tala om tillverkningens varaktiga egenskaper.

Bild via Lulu + Georgia

Statement mattor

Även om utrymmet på bilden ovan har en avundsvärd samling av uttalande möbler, notera hur Paul Smiths golv för The Rug Company inte bara binder ihop allt, utan också lyfter utrymmet med en vild virvel av färg.

Om du är lika trött på att se rum med en numera generisk vit och svart geometrisk matta som vi är, bör du leta efter mattor som är oväntade i toner och former.

Bild via Pinterest

Lagom

Efter populariteten av den svenska designstilen Hygge är Lagom en av de mest produktiva inredningstrenderna 2018. En subtil inredningsteknik, Logom handlar om att bemästra den perfekta balansen mellan gammalt och nytt, spara och skifta. Tänk enkelt men ändå vackert, bo i väl utvalda utrymmen efter din smak och ditt hems personlighet.

Denna skandinaviska stil skapar den perfekta balansen mellan minimalism och maximalism, vilket resulterar i ett sparsamt, lugnande utrymme som förblir varmt och bekvämt. Enkla steg för att få in rörelse i ditt hem inkluderar att ta med utomhuselement inomhus, använda lugnande nyanser, använda små hörn med dekorativa detaljer och ta bort ett föremål från varje rum för att skapa precis rätt balans.

Bild via min domän

Mission statement om Casa Facile

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *