Inspirerande inredningsidéer för fritidshus

Inspirerande inredningsidéer för fritidshus

Andrew Geller Beach House Design Inspiration

Planerar du att tillbringa sommaren i ett andra hem eller på helgen? När Hamptons-säsongen precis har börjat, vände vi oss till Inredning Hjälp inredningsarkitekter att utveckla sina bästa sätt att inreda fritidshus för att få ditt hem hemifrån att kännas bekvämt, praktiskt och briljant inrett.

Se hur enkla lösningar som att välja färg, undvika strandteman och fokusera på det praktiska kan ge ditt hem liv med en sammansatt, men ändå avundsvärd, avslappnad stil. Av Outdoor Beach Homes, oavsett om det ligger vid havet eller i förorterna, Här är felsäkra idéer för att lägga till ett liknande genomtänkt tillvägagångssätt för inredning till ditt eget sommarhem.

vara äventyrlig

Inredningsidéer för fritidshus

”Jag närmar mig att inreda våra kunders fritidshus för att uppfylla den ofta svårfångade drömmen om att bo i paradiset. Det första steget i denna process börjar alltid med inspiration från det omgivande landskapet, eftersom det är viktigt att överbrygga gapet mellan ute och inne. ”

”Och eftersom det här utrymmet inte är din primära bostad, använd friheten du har för att föreställa dig att platsen föds på nytt. Var djärv, självsäker och kom ihåg att göra allt efter din smak då detta ska vara en investering som kräver omsorg och omtanke. —Inredningsarkitekt Elle K. från Décor Aid.

funktion i fokus

Inredningsidéer för stuga

”Medan att lägga till mysig karaktär med en känsla av uppringd komfort är nyckeln till varje tillflyktsort, finns det något att säga om de små nyanserna av inredning som gör din inställning till din tillflyktsort något annorlunda än ditt huvudhem. Till att börja med är utrymmet ofta mer begränsat – så varje centimeter är vanligtvis avgörande. ”

”Med det i åtanke föreslår jag att du köper huvudmöbler som är lätta att flytta runt och tjänar minst 2-3 syften. Tänk pallar med extra förvaringsutrymme, extremt hållbara och lättstädade material. I princip undvik det överflödiga och se till att varje bit har dubbelt skäl till att vara där. “ Inredningshjälp inredare Zorah D.

Lägg till lyxiga extrafunktioner

Beach house inredningsidéer

”Medan en nyckelfunktion i de flesta av mina andra hemprojekt alltid kommer att vara användningen av naturliga material, förmedlar ibland de bästa fritidsinredningsidéerna en känsla av beprövad elegans för det oväntade – eftersom ingen förväntar sig en handblåst kristallkrona på stranden, men varför inte? ”

”Jag gillar att närma mig mina projekt med små inredningsförändringar eftersom det är typiskt och ganska lätt att gå in i ett fritidshus som är helt strandat. Lägg till uttrycksfull konst, lyxiga detaljer till ditt fritidshus och förbättra utrymmet med en konsekvent känsla av dramatisk sofistikering som speglar din personlighet. Inredningsdesigner Liz D.

Källa hållbara möbler

Inredningsidéer

”Jag är säker på att jag inte kommer att vara den enda inredningsdesignern från Décor Aid som betonar detta, men det måste sägas. Att köpa hållbara utomhus- och inomhusmöbler med hög design och hantverk av hög kvalitet är avgörande för livet i utrymmet du inreder. ”

”Du och dina gäster kommer inte att finna tröst i bitar som är billigt tillverkade och gjorda för att hålla bara några säsonger. Jag rekommenderar det starktJag investerar i utemöbler som tål tuffa inslag året runt eftersom många av mina kunder ofta glömmer att dessa pjäser måste tåla oförutsägbart väder från säsong till säsong, även när du inte är där. ”

”Ett vackert och praktiskt tillvägagångssätt är ett smart sätt att avgränsa Inredningsidéer för fritidshus som är byggda för att hålla. Décor Aids inredningsarkitekt Kate W.

Tend for Crowd Pleasing Interiors

Perfekt sommarstrandhus

”För att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt utrymme har jag några ganska snabba och lätta att skala inredningsidéer för fritidshus som du kan känna dig bekväm med. Dekorera inte kring ett tema – det är tråkigt och tro mig, du kommer att tröttna på det på mindre än en säsong. Och snälla undvik allt som är öppet nautiskt. ”

”Men med Wicker-tillägg och Ilk är det bra för att nicka till kustnära stil, men att hålla det till ett minimum. Så enkelt som det borde vara, inred ditt andra hem precis som ditt första. Ta din personlighet till det som passar din stil och skapa en levande blandning av personlighet och karaktär. Décor Aid inredningsarkitekt Tom S.

Håll utseendet kontrollerat + komplett

Inredning av Summer Beach House

”Eftersom du inte kan koppla av om ditt utrymme känns oavslutat eller slumpmässigt inrett, kom ihåg att ha allt konsekvent och trevligt i åtanke. Och eftersom hemmet ska spegla din personlighet, håll dig inte till stela regler. ”

”Uteslut inte dekorativa nyanser, du kan bekvämt leva med vilken färg som helst om det görs på rätt sätt. Jag såg till och med mattsvarta accentväggar i ett strandhus och det såg fantastiskt ut och mycket originellt.”

”När jag tänker på smart Jag föreslår ofta att du försöker vara så originell och unik som möjligt samtidigt som du håller dig inom din komfortzon. Décor Aids inredningsarkitekt Colin M.

Alla bilder via Pinterest

För mer strandhusinspiration, kolla in dessa Decor Aid-artiklar

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *