Juldesign presenter

Juldesign presenter

Canape Jonathan Adler

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Att handla för designentusiaster är en svår process. Så vi frågade våra interna designers vad de ger och önskar sig för den här semesterperioden. Om din speciella person råkar vara en älskare av bra design, kolla in vår semesterguide till kvalitetsdesignpresenter.

Bokstöd i förgylld kristall

förgyllda kristall bokstöd aerin

Alla designentusiaster är inte en boknörd, men de flesta har några designguider och konstböcker liggandes. Om du vill ge bort en lyxig organisationsdel, överväg de förgyllda kristallbokstöden. Dessa 18k gulddoppade gnistrande kristallbokstöd är ett utmärkt sätt att organisera alla böcker du vill visa.

De förgyllda kristallbokstöden kan köpas via Aerin och detaljhandeln för $875.

vinavluftningskaraff

vinavluftningskaraff trnk

Om din designentusiast älskar ett glas vin då och då, ge dem denna vinkaraffel från Norm Architects. Dess eleganta danska design kommer att lägga till en touch av modernt från mitten av århundradet till alla moderna hem och är perfekt för att öppna stora, djärva röda färger.

Wine Breather Carafe är tillgänglig via TRNK och kostar $75.

Amiralens bricka

Amirals Tablett Katy Skelton

Tillverkad av en enda skiva av Carrara-marmor, är Katy Skeltons Admiral’s Tray en underbar present till alla designentusiaster som också tycker om att underhålla. Utrustad med rejäla mässingshandtag är denna serveringsbricka lätt att bära och kan användas som barbricka, charkbräda eller ostbräda.

Admiral’s Tray är tillgänglig via Katy Skelton och säljs för $225.

7 länkad keramisk kedja

7-länkad keramisk kedja framtid perfekt

Soffbord är fantastiska utrymmen för att visa personlighet, och att lägga till dekorativa skulpturala föremål är ett av de enklaste sätten att definiera ett rums stil. Våra designers älskar denna 7-länkade keramiska kedja och införlivade den till och med i en lyxig lägenhetsdesign på Four Seasons San Francisco.

Den 7-länkade keramiska kedjan är tillgänglig via The Future Perfect och säljs för $770.

Neo Lantern

neo Laternenapparat Studio

När vi skaffar föremål eller skapar ett nytt utrymme försöker våra designers alltid hitta den perfekta balansen mellan överflöd och funktionalitet. Det är precis därför vi älskar Neo Lantern från Apparatus Studio. Ett enda ljus sitter ovanpå den solida italienska marmorbasen och lyser upp en löstagbar glaskula som avger ett varmt sken perfekt för semestern.

Neo Lantern är tillgänglig från Apparatus Studio och kostar $780.

Form tekanna

form tekanna Tom Dixon

Om designentusiasten i ditt liv njuter av en kopp te, ge dem formen Tom Dixon tekanna. Denna vackra tekanna i mässing har en dämpad matt finish och är perfekt för att brygga te för två.

Tekanna-formen är tillgänglig via Tom Dixon och säljs för $130.

Styrelse 2

Brett 2 Erz

Om du letar efter friluftsmannen som är begränsad till ett kontorsjobb, ge honom Oree Artisans Board 2-tangentbordet. Tillverkat av ett enda stycke premium lönn- eller valnötsträ, är detta trådlösa tangentbord ett utmärkt sätt att lägga till naturlig textur till en vanlig kontorsyta.

Board 2 är tillgänglig via Oree och säljs för $129.

phi sax

Phi sax hö minimarknad

För den smarta killen som gillar bra design, ge bort en Phi-sax från Hay Mini Market. Guldhandtaget ger dessa saxar tillräckligt med elegans att ta med till kontoret och karbonkroppen gör dem starka nog att hålla i köket.

Phi Scissors är tillgängliga via Hay Mini Market och detaljhandeln för $29.

Octahedron Ring Planterare

Octahedron Ring Planter Eric Trigon

Eric Trines ringkruka kombinerar två av våra mest populära designtrender: arkitektoniska föremål och växter. Tillverkad av pulverlackerat stål, kommer denna ringkruka i en mängd olika färger och är designad för en standard 10-tums terrakottakruka.

Octahedron Ring Planter är tillgänglig från Eric Trine och säljs för $55

1948 Canape Tallrik Set Jonathan Adler

1948 Canape Tallrik Set Jonathan Adler

Våra designers älskar eleganta och lyxiga föremål med hållbar konstruktion. Det är därför vi älskar detta Jonathan Adler middagsset i porslin, som är stänkt med äkta guld men kan tvättas upp till 500 gånger. Detta eleganta set är perfekt för att skänka julklappar och kan fungera som vardagsservis eller visa upp sig särskilt bra på fester och högtidssammankomster.

1948° Canape Plate Set är tillgängligt från Jonathan Adler och säljs för $98.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *