Julkaffeälskare gåvor

Julkaffeälskare gåvor

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Och om din tilltänkta mottagare råkar vara en stor kaffedrickare har vi några idéer till dig. Hoppa över världens bästa pappa-mugg och följ vår presentguide för kaffefanatiker.

Bild via Ravenbait.

La Colombe Fatmjölk

La Colombe Fatmjölk

La Colombe är en av våra favoritkafferostare, så vi tog chansen att prova deras latte-uppfinning. Drycken har konsistensen av en milkshake med den smak du kan förvänta dig av denna premiumkafferost.

Draft Latte 4-pack finns tillgängligt via La Colombe och kostar $12.

Chemex kaffebryggare

Chemex kaffebryggare

Om du har den olyckliga uppgiften att köpa en kaffepurist kan du inte gå fel med en Chemex kaffebryggare. Upphällningsmetoden är lite mer tidskrävande, men slutprodukten är oändligt mycket bättre än ditt genomsnittliga kontorskaffe.

En Chemex kaffebryggare kan köpas via Chemex och kostar $44.

Rok manuell espressomaskin

rok manuell espressomaskin

Om din kaffedrickare föredrar saker gjorda på gammaldags sätt, överväg att göra dem till Rok espressobryggare. Det är en handpress som inte kräver el, vilket ger användaren mer kontroll än en vanlig elektrisk espressomaskin.

Rok manuell espressobryggare är tillgänglig via Amazon och kostar $165.

Blå flaska kaffe Abonnement

Blå flaska kaffe Abonnement

Oavsett hur fin din kaffebryggare är, är slutprodukten bara lika bra som bönorna du börjar med. För genomgående bra kaffebönor på begäran, om du vill överväga ett Blue Bottle Coffee-abonnemang för din kaffefanatiker.

Prenumerationer kan köpas via Blue Bottle och börjar på $24.

Bild om mat 52.

Hario Cold Process Pour-Over Immersionsbrauer

Hario Cold Process Pourer

Om din dedikerade kaffefläkt har turen att leva i ett varmare klimat, överväg att få dem en kall brygd. Istället för att hälla hett kaffe över is eller gå till ett kafé kan du använda en kallbryggare för att göra läckert iskaffe hemma. Vi personligen gillar denna eleganta nedsänkningsbryggare från Hario.

Hario Cold Process Pour-Over Immersion Brewer kan köpas från Williams-Sonoma och kostar $25.

Wacaco MiniPresso

Wacaco Minipresso

En del av oss föredrar att njuta av en kopp kaffe med en bok hemma. Och så finns det kaffedrickarna som alltid är på språng. Om din kaffefanatiker faller i den senare kategorin, överväg att skaffa dem en MiniPresso. Det är en bärbar maskin som producerar kvalitetsespresso var du än behöver den.

MiniPresso kan köpas via Amazon och kostar $60.

Corkcicle-matsalen

Kork

Och om du behöver ta den hemgjorda koppen kaffe med dig, skaffa Corkcicle Canteen. Med en trippelisolerad utsida i rostfritt stål håller Corkcicle Canteen ditt kaffe varmt i upp till 12 timmar.

Corkcicle Canteen kan köpas via Corkcicle och börjar på $20.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *