Julklappsguide Presenter för en god sak

Julklappsguide Presenter för en god sak

Sseko Leader iPad-fodral

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Oavsett om du ger bort en ny teknik, ett par snygga solglasögon eller en varm tröja, finns det många alternativ för presenter som också gynnar hållbara och ansvarsfulla välgörenhetsorganisationer. Följ vår guide till presenter för en god sak som fortsätter att ge.

One Hope Winery Geschenkbox

en presentförpackning för hopp vingård

Om du vill ge en komplett matupplevelse i present, överväg en presentförpackning från One Hope Winery. Presentförpackningen innehåller en flaska rött vin, Potters rosmarintimjanchips, fikonpålägg från Dalmatien, Clif Family dukkah dipkrydda, salami och schweizisk ost. Och varje presentförpackning hjälper till att finansiera ABA-terapi för barn med autism.

En presentförpackning kan köpas via One Hope Wine och kostar $69.

Vattenflaska från MiiR

med min vattenflaska

Om du fortfarande litar på vattenflaskor av plast, överväg en vattenflaska i rostfritt stål från Miir. Du sparar en båtlast med plast och MiiR skänker en del av all vinst till välgörenhetsorganisationer som ger rent vatten till behövande.

En 20-ounce flaska kan köpas från MiiR och kostar $18.

Hörlurar från (röd)

slår solo hörlurar röda

Om målvakten i ditt liv också är en musikälskare, överväg att skaffa dem ett par Beats Solo (röda) hörlurar. Alla intäkter från (röda) produkter går till livräddande hiv/aids-behandlingar.

Ett par Solo3 Beats hörlurar är tillgängliga från (Röda) och kostar $300.

Sseko iPad fodral

sseko ipad Höst

Detta fodral från Sseko är handgjort av högkvalitativt läder och har en tryckknapp för att säkra din surfplatta eller e-läsare. Och du kan komma i semesterandan med att veta att alla Sseko-produkter hjälper till att betala högskoleundervisningen för kvinnor i Uganda.

Ett iPadfodral kan köpas via Sseko och kostar 50 USD.

Voyager Tote från Feed-projekt

Voyager Tote Feed Produkte

Om du köper någon som skulle kunna använda ett elegant alternativ för att bära med sig, ge dem Feed Projects Voyager-väska i present. Påsen hjälper inte bara din mottagare med framtida resor, utan den ger också 35 måltider för barn i utvecklingsvärlden.

Voyager-väskan kan köpas via Feed Projects och kostar $58.

Toms solglasögon

Toms solglasögon

För ett snyggt köp som också gör nytta, ge någon Toms solglasögon i present. Alla Toms produkter har en en till en komponent. För varje par solglasögon du köper från Toms skänker de ett par läsglasögon.

Barron Vintage Crystal solglasögon är tillgängliga från Toms och återförsäljare för $150.

SI-väska i trä från Evutec

Träbambuhus från evutec

Denna bambu sleeve från Evutec ser inte bara bra ut, utan är också bra för miljön. Evutec minskar miljöpåverkan genom att plantera ett träd för varje trälåda de tillverkar, så att du kan vara säker på att din julklapp har gått till ett gott ändamål.

Wood SI Bamboo Case kan köpas från Evutec och kostar $40.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *