Julpresentguide Köksartiklar

Julpresentguide Köksartiklar

rustik skärbräda

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Och var är det bättre att börja än i köket? Det är platsen i hemmet där familjer samlas på semester och fantastiska minnen skapas. Oavsett om du letar efter en mästerkock eller en blivande kock, följ vår guide till julklappar på köksartiklar.

Pastamaskinen Atlas 150 i aluminium

Atlas 150 pastamaskin i aluminium

För kocken som har allt, kolla in Atlas 150 Aluminium Pasta Maker. Denna vackra italienska stålvevsmaskin kommer att lägga till en touch av gammaldags charm till varje bänkskiva. Den kan skära färsk spagetti, linguine eller lasagnenudlar, och pressen kan snabbt demonteras för enkel rengöring.

Atlas Premium Pasta Marker kan köpas via Crate and Barrel och kostar $150.

Månadens salamiklubb

Månadens salamiklubb

Om din blivande kock är en charkuterifantast, överväg att bli medlem i klubben Salami of the Month. Med tillstånd av Olympia Provisions kommer de att få en hel salami varje månad under nästa år.

Klubbmedlemskap för Månadens salami kan köpas via Olympia Provisions och kostar 150 $ för ett år av kött.

Olivträ skärbräda

Olivträ skärbräda

Och om du letar efter något att servera salamin på, leta inte längre än West Elm Olive Wood Cutting Board. Denna fina köksutrustning designades som en skärbräda men är tillräckligt vacker för att användas som charkuteribräda eller ostbräda.

Den rustika skärbrädan i olivträ är tillgänglig via West Elm och är tillgänglig nu för $47.

Ansiktssalt och peppar shakers

Ansiktssalt och peppar shakers

Kolla in dessa modernistiska mästerverk från MoMA Design Store för en rolig twist på de klassiska salt- och pepparbrödarna. Hålplacering gör att varje shaker ser ut som ett ansikte, och shakers staplas ovanpå varandra för bekväm placering.

Face Salt & Pepper Shakers är tillgängliga från MoMA onlinebutik och kostar $28.

Tagine med keramikhäll från Emile Henry

Emily Henry Keramik Herd Tajine

Om du letar efter en present till en nybörjarkock, överväg att skaffa en tagine, ett traditionellt stycke marockanskt köksredskap som används för att långsamt tillaga kött och grönsaker. De är lätta att använda och designade för att göra det svårt att överkoka kött.

Emile Henry Ceramic Stovetop Tagine är tillgänglig från Williams Sonoma och säljs för $150.

Uuni 2S vedeldad ugn med bakbräda i sten

Uuni 2s Bakbräda med vedeldad sten

Denna vedeldade pizzaugn i miniatyr är det perfekta alternativet till att skänka en grill. Står bara två fot hög, är hanterbar och producerar läckra pizzor på bara 60 sekunder.

Den vedeldade ugnen 2S med bakbräda i sten finns hos Uuni och kostar 300 $.

Hedley och Bennett förkläden

Hedley och Bennett förkläde

Om du letar efter kockkläder som är lite snyggare än vanligt, kolla in Hedley och Bennetts förkläden. Dessa moderna men ändå robusta förkläden är väl skräddarsydda och handgjorda, vilket gör dem till den perfekta julklappen.

Hedley och Bennetts förkläden finns tillgängliga på deras hemsida i en mängd olika färger och detaljhandel från $58 till $140.

The NoMad Cookbook

Nomadkokbok Daniel Humm

Och vad vore en blivande kock utan en kokbok? Den här boken av Michelin-kocken Daniel Humm katalogiserar några av de mest kända recepten från hans hyllade restaurang NoMad. Inte bara är recepten raderbara, utan designen på boken kommer att se bra ut i alla kök. Det finns till och med en hemlig cocktailbok på baksidan.

NoMad-kokboken kan köpas via Amazon.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *