Kasserade designtrender

Kasserade designtrender

minimalistisk platt design

Det finns många saker vi vill lämna bakom oss under 2016, inklusive några designtrender. Även om bleka, helvita rum med blanka, falska antika föremål har dominerat designen under de senaste åren, är vi redo för en förändring. Specifikt hoppas vi på ljusare färger som accentuerar neutrala paletter med hög kontrast, i motsats till helvita scheman. Här är en lista över designtrender som vi hoppas kommer att falla vid sidan av det kommande året, tillsammans med några föreslagna ersättningar.

Messa

Mässingsobjekt design faux pas

En trend vi går ifrån är de ljusa och glänsande metallerna – som den här mässingslampan – som har dominerat designen de senaste åren. Material som har en dämpad ton och utvecklar en naturlig patina med tiden kommer snabbt att ersätta ljusa, glänsande och metalliska delar. Lär dig hur vi införlivade armaturer i borstad metall i badrummet i denna rustika moderna Hoboken-lägenhet.

Bild via Pinterest.

Väggkonst med citat och söta ordspråk

Väggkonst Citer Design Faux Pas

”Behåll lugnet och fortsätt?” Jag vill helst inte. Istället för söta citat och ordspråk, gå till något djärvare när du väljer väggkonst. Färgglada abstrakta bitar är bra för att lägga till lite färg, medan slående svartvita fotografier är bra för en monokromatisk look. Kolla in den abstrakta väggkonsten som vi införlivade i denna lyxlägenhet på Market Street i San Francisco.

Bild via Pinterest.

Allt vitt

helvit design faux pas

Den helvita estetiken har dominerat lookbooks de senaste åren. Men i verkligheten är det ett designschema som är otroligt svårt att implementera. Vita möbler blir lätt smutsiga och hela stämningen känns hur tråkig som helst. Det vi ser fram emot under 2017 är neutrala färgscheman med hög kontrast som innehåller färgklickar. För det här hemmet i South Orange, New Jersey, använde vi svarta skåp för att skapa en skarp kontrast med den vita kakelplattan, och sedan avrundade vi det med trillingar av primärfärger.

Bild via Curbed.

Edison lökar

Edison glödlampa design faux pas

Bara för att något är gammalt eller daterat betyder det inte att det kommer att se bra ut i ditt hem. Det verkar som att varje bar och restaurang som strävar efter en retro-chic atmosfär har installerat en flotta av Edison-glödlampor under de senaste åren, och vi hoppas att trenden faller förbi. Istället för att satsa på en antikinspirerad look, är vi glada över att se människor införliva äkta antikviteter i sina hem, som de vintagestolar som vi klädde om för denna lyxiga lägenhet i Upper East Side.

Bild via Pinterest.

murar burkar

Mason burkar design faux pas

Kanske är vi bara trötta på hela DIY-trenden, men att använda masonburkar till allt från sangria till förvaring känns lite passé. Att dricka ur masonburkar är besvärligt, och ärligt talat finns det bättre förvaringsmöjligheter. För förvaringslösningar hoppas vi på klara burkar med korklock och andra alternativ som är lite finare. För alternativa glasvaror, gräver vi i mitten av århundradet och i art déco-stil. Ta en aning från glasvarorna i baren vi installerade i detta palats från mitten av århundradet på Upper East Side.

Bild via Walmart.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *