kök halvön idéer

kök halvön idéer

IDÉER FÖR KÖKSHALVÖN – Vi tror att en del av er kanske inte har turen att ha ett stort kök för att visa upp en köksö. På grund av detta kan du överväga en kökshalvö som faktiskt sträcker sig från det återstående utrymmet från huvudköket.

Kökshalvön skapar inte lika mycket utrymme som köksön. Men kökshalvön räcker till olika aktiviteter. Detta inkluderar att förvara rätter, laga mat eller till och med tjäna som matplats för frukost.

Om introduktionen verkar otillräcklig, läs nedan.

Enkel kökshalvö

Enkel kökshalvö
Dessa: city-data.com

Ett medelstort kök öppnar sig mot en enkel kökshalvö som den här. Allt du ibland behöver är enkel natursten som bord eller tallrik på kökshalvön. Med materialet kan halvön användas längre.

Halvön använder samma träpelare som skåpet. Bordet ser lite långt ut. För köket används halvön för enkla dekorativa fläckar, som växterna föreslår. Resten förblir tomt.

Du kan använda det tomma utrymmet på halvön för att visa upp smutsig disk innan du tvättar allt.

Trendig kökshalvö

Trendig kökshalvö
Dessa: smartsrl.net

Vilken lycklig köksägare är. Detta kök tar upp ett stort utrymme för att ha en köksö och en kökshalvö. Du kan se kökshalvön i högra änden av bänkskivan.

Vi kallar detta trendigt av två anledningar. Den första hänför sig till stolarna, som ser väldigt fashionabla ut. Var och en av stolarna har det supertunna stålet som bakgrund för ryggstödet.

Den andra aspekten gäller skåpet ovan. Föremål som är specifika för halvön kan förvaras i garderoben.

Minimalistisk kökshalvö

Minimalistisk kökshalvö
Dessa: naturekast.com

Detta rymliga utekök är värt att nämna för kökshalvön. Vi vill bara lyfta fram kökshalvön som innehåller en enkel design med ljust trämaterial.

Kökshalvön ser rymlig ut. Den innehåller den lilla frysen där du kan förvara drycker på flaska eller andra konserver. Bredvid står det enkla skåpet för förvaring av köksredskap eller porslin, speciellt designat för kökshalvön.

Det finns inga stolar med kökshalvön. Självklart kan du också enkelt ta bort stolar från andra rum när vänner kommer över.

Cool kökshalvö

Cool kökshalvö
Dessa: smarthomesforliving.com.au

I likhet med den första idén är vår fjärde rekommendation att använda en lång kökshalvö. Den är gjord av samma material som köksbänken. Kökshalvön använder den naturliga svarta stenen för hållbarhet.

Kökshalvön är utrustad med två moderna stolar som vi ofta ser på kontor. Det finns frukter och blommor som dekorerar kökshalvön. Med tanke på den långa halvön kan du använda den för att förvara rätter.

Bjud in dina barn att njuta av en utsökt frukost på halvön innan de går till skolan.

Bekant kökshalvön

Bekant kökshalvön
Dessa: Rigakublog.com

Vanligtvis är kökshalvön inrymd i ett G- eller L-format kök. Den här gången väljer kökshalvön ett mysigt och bekvämt material som sträcker sig från köksbänkens.

Kökshalvön använder ljust trä som stativ. Vi tror att toppen använder samma material men är täckt av vita tunna lager. De tre små stolarna omger kökshalvön.

Med konceptet kan kökshalvön användas för matsalen ifall matsalen är full av folk när släktmedlemmar besöker ditt hus.

Enkel kökshalvö

Enkel kökshalvö
Dessa: Festivalmontmelas.com

Vi beundrar hur enkelt detta kök förblir trots det relativt medelstora utrymmet. Vi tror att köket är bekant i dagens moderna hushåll. Det U-formade köket använder en stark natursten för bänkskivan.

Kökshalvön använder samma material. Vi antar att halvön inte innehåller något skåp, åtminstone vad vi ser bakifrån. Inga stolar, växter, blommor kompletterar kökshalvön.

För att hålla det enkelt och tomt erbjuder det en mängd olika aktiviteter från att plocka upp rätter till att laga mat och dryck innan de tas till matsalen.

Söt kökshalvö

Söt kökshalvö
Dessa: homeandgardendesignideas.com

Beroende på köksutrymmet upptar en kökshalvö ibland detta lilla område. Det här köket är fortfarande menat för en kökshalvö även om utrymmet ser så litet ut. Den här halvön kan hjälpa till lite med att plocka upp disk.

Det finns inga stolar på halvön på grund av begränsat utrymme. Vi ser att det finns förvaringsutrymme under halvöns bord. Detta får oss att tro att kökshalvön fungerar mer som förvaringsutrymme.

Det finns några anteckningar och pennor inte långt från halvönsbordet. Du kan också placera kontorsmaterial på halvön.

Kaffebar kök halvön

Kaffebar kök halvön
Dessa: karlasouza.org

Det här köket ser väldigt dyrt och rymligt ut. Detta ger området en möjlighet att välja en annan dyr del. Den här gången är vårt fokus på kökshalvön.

Kökshalvön liknar en kaffebar. Kökshalvön ser lång ut och fungerar som diskho och matplats. Det finns fyra stolar med klassisk design och antikt trämaterial.

Så vintage och påkostat!

Komplett kökshalvö

Komplett kökshalvö
Dessa: idealhome.co.uk

Vår nionde idé verkar speciell, även om utrymmet är lika litet som de tidigare idéerna. Receptet ligger i placeringen av kökshalvön, som sträcker sig från väggens hörn.

Halvöns design ser enkel ut, med den vita naturstenen som bord. Det finns ett stilrent skåp under kökshalvön, som även kan användas för att förvara många matlagnings- och köksredskap.

Naturligtvis kan du också använda kökshalvön för att presentera frukt och annan mat.

Bekväm kökshalvö

Bekväm kökshalvö
Dessa: durasupreme.com

Denna sista idé känns mysig och bekant tack vare den minimalistiska designen och det lätta materialet. Kökshalvön använder den bruna toppen och pelaren som skapar en varm känsla.

Det finns två snygga stolar som indikerar att kökshalvön är mer som en matplats. Dessutom rymmer kökshalvön brödbitarna och köksredskapen. På kökshalvön kan du tillverka brödbitar.

Samtidigt kan du fortfarande vara upptagen med ditt barn när du gör brödbitarna.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *