Kök Kaffebar Idéer

Kök Kaffebar Idéer

KÖKSKAFFEBARIDÉER – Vem hade trott att en enkel placering skulle resultera i en cool utsikt som kallas köks kaffebar? Sanningen är att den här köksstilen handlar om att placera två bord, det ena något högre än det andra.

Det högre bordet fungerar som en matlagnings- eller tvättplats. Medan den kortare håller stolar som du kan sitta på. Allt eftersom matlagningen fortskrider kan du chatta med din make och barn på stolarna. Här är några sätt att skapa en kaffebar i köket.

Trendigt kök kaffebar

Trendigt kök kaffebar
Dessa: homestratosphere.com

Orange och brunt blir temafärger för detta kök. Kökets kaffebar fungerar som en matlagningsplats, vilket framgår av den högteknologiska spisen på kaffebarbordet. Det finns också en juicepress och några ägg.

På andra sidan bordet står ett lägre bord som rymmer några tallrikar och några stolar. De är alla klädda i gult och brunt för att matcha kökets övergripande utseende. Vi älskar att köket väljer stolstilen och använder färgerna.

Det som definierar kaffebaren blir på modet. En sådan lugn plats för en snabb frukost.

Klassisk kök kaffebar

Klassisk kök kaffebar
Dessa: karlasouza.org

Dyrt och expansivt. Vårt andra förslag ser unikt ut med det J-liknande formatet. Den två våningar höga kaffe- och kaffebaren fungerar mer som ett handfat. Kaffebaren står för det mesta tom för att visa upp mat, dryck och serviser för gäster och vänner.

När den inte används fungerar kaffebaren mer som en uppvisning av en plats med de gula blommorna ovanpå bordet. Det finns klassiska stolar, en annan dyr pryl för det antika köket.

Bredvid kaffebaren ligger köksön i köket där frukten visas upp. Alla använder antikt trä och stark natursten.

Extravagant kök kaffebar
Dessa: anfirock.com

Det finaste träet, men inte klassiskt eller antikt. I vårt tredje exempel används kategorin Top Wood från lager till stol. Det gör kökskassetten extravagant. Dessutom har kaffebaren en stilren stol och bordsdesign.

Stolarna är placerade framför ett stadigt, långt bord där frukt och andra föremål står utställda. Vi tror att kaffebaren fungerar mer som ett handfat. Kranen syns på det nedre bordet. Tvätta smutsig disk medan du chattar avslappnat.

Efter tvätt, servera disken till gäster eller barn som sitter på stolarna.

Imponerande kaffebar i köket

Imponerande kaffebar i köket
Dessa: YouTube.com

Just denna typ av trä och natursten blir huvudmaterialen för kaffebaren i köket. Trots sin rimliga storlek utför denna kaffebar komplexa uppgifter. Det är vad vi kan säga om gasolspisen och mikrovågsugnen i kaffebaren.

Du kan använda de två köksmaskinerna för att koka och värma vatten vid kaffebaren. Det finns lådor och skåp för förvaring av diskgods, konserver och andra ingredienser. På soffborden står fyra klassiska stolar.

Sett till helhetskonceptet fungerar kaffebaren i köket mer som en matplats.

Premium Kitchen Coffee Bar

Premium Kitchen Coffee Bar
De: skvl.me.

Inte bara trä, utan även natursten. Denna köks kaffebar överraskar oss med de två materialen som fungerar väldigt bra. Denna starka och graciösa kaffebar i köket upptar ett stort område i detta breda kök.

Det finns bara tre stolar vid kaffebaren. Skinnfåtöljerna ser också eleganta och dyra ut. Intressant nog är kaffebarens högre bord placerat i köket till vänster om gasspisen.

Konceptet ser unikt ut om du känner till de vanliga köksbardesignerna som vi främst känner till.

Tydlig köks kaffebar

Tydlig köks kaffebar
Dessa: ramadanewsss.info

Ren köks kaffebar när den är som bäst. Tack vare den vita naturstenen ser det här exemplet rent, snyggt och fräscht ut. Kökets kaffebar håller området enkelt med den minimala köksutrustningen och servisen som visas här.

Kökets kaffebar har en lång form. Den tjänar mer som ett handfat mot de söta stolarna. Med detta utseende erbjuder kaffebaren i köket plats för fyra vuxna att chatta medan de lagar mat eller dryck.

Kökets kaffebar använder samma material som alla köksbaser.

Topp kök kaffebar

Topp kök kaffebar
Dessa: slowf.mphventurescorp.com

Detta är den extraordinära designen av kaffebaren i köket som faktiskt motsäger vår introduktion. Vi lägger till detta till listan och till och med namnger det till vår topp på grund av den övergripande modellen.

Köket kopierar helt hur en kommersiell kaffebar ser ut. Den väljer det kurviga träbordet som fungerar som att servera kundbordet. Det finns ingen kortare tabell än i de tidigare exemplen.

Istället placerar kaffebaren i köket några stolar bredvid det svängda bordet. Stolarna vetter mot det huvudsakliga matlagningsområdet.

Kreativt kök kaffebar

Kreativt kök kaffebar
Dessa: kitchen.healthymarriagesgr.org

Vilket kreativt och unikt kaffebarbord. Vi syftar på det högre bordet som pekar direkt på två stolar. De står alla framför det nedre bordet där diskbänken är. Resten förblir enkelt.

Bordet är gjort i brun natursten som matchar köksbänken. Två coola taklampor lyser ovanför kaffebaren i köket. I denna mässiga köksdel blir kaffebaren en dekoration i sig.

Kaffebaren fungerar som en matsal och tvättstuga.

Rustik kök kaffebar

Rustik kök kaffebar
Dessa: bjgcfoundation.org

Detta är vår svåraste kaffebarmodell. Vi applåderar därför hur köket föredrar att installera kaffebarstilen. Köket handlar inte bara om rustik stil eller trä.

Det som gör kaffebaren så fantastisk är de råa stenarna som stöder bordet. Det måste krävas extra ansträngning och pengar för att få stenarna. Kökets kaffebar fungerar mer som diskho och matplats.

Country Kitchen Coffee Bar

Country Kitchen Coffee Bar
Dessa: royhomedesign.com

Kökets kaffebar bevisar att den kan användas i olika köksstilar. Vårt sista förslag tar fram en kaffebar i det lantliga köket. Kaffebaren är gjord av metall och omger de två borden.

Metallen klär också de graciösa stolarna som följer med kökssoffbordet. När vi tittar på tekannan tror vi att soffbordet fungerar som en spis. Förbered en kopp kaffe eller te så att vänner och släktingar kan sitta på stolarna.

Fortsätt konversationen.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *