Köks-TV-idéer

Köks-TV-idéer

KÖK TV IDÉER – Vi vet mycket väl att när du lagar mat eller diskar smutsig disk i ditt kök vill du alltid ha kul. Det finns tillfällen då du måste vänta några minuter för att mjöl ska förvandlas till bröd.

Under denna tid kanske några av er vill titta på underhållning. Trots det snabbt växande underhållningsinnehållet på en smartphone är det fortfarande många att se på tv-program.

Vi kommer att beskriva fördelarna och dela våra 10 bästa sätt att placera TV-apparater i ditt kök.

Separat kök TV

Separat kök TV
Dessa: benimmulku.com

Det är bättre för dig att sätta en sådan här TV på köksbordet. Med denna positionering kan du njuta av TV-program borta från huvudköket. Din uppmärksamhet på matlagning eller diskning av smutsig disk kommer inte att avbrytas.

Det här köksbordet ger avsiktligt ett litet utrymme för en liten TV, förmodligen 14 tum som ses här. Det finns en DVD-spelare och en smartphonehållare nära TV:n. Skrivbordet har en stol att sitta på.

När du inte använder TV:n, stäng av den så kan du återgå till jobbet eller studera.

Mobil köks-TV

Mobil köks-TV
Dessa: cellcode.us

Missa inte ett enda avsnitt av ditt favoritprogram när du är på språng. Ta med dig TV:n medan du och dina familjemedlemmar är på semester. Flytta bara TV:n bakåt som visas här.

Denna TV kommer att bäras i detta fritidsfordon tillsammans med nödvändiga köksapparater och redskap. Du måste förmodligen först rådgöra med en tekniker om hur du placerar TV:n så att den inte skadas när du kör.

TV:n låter dig och dina familjemedlemmar titta på programmen medan du njuter av läckra måltider under väguppehåll.

Fin köks-tv

Fin köks-tv
Dessa: adastraerrans.com

Detta stora kök ägnar ett av skåpen i det övre segmentet åt placeringen av en TV. Tv:n finns framför matsalen med bord och stolar. Denna placering gör att du kan titta på TV-program på TV:n när du sitter.

TV-positionering är säker för dina barn. På detta avstånd skadar inte TV-positionen dina ögon. Du kan njuta av dina favoritprogram medan du lagar mat och dryck.

Du kan även slå på TV:n när du ska vänta på de färdiga matingredienserna.

Utekök TV

Utekök TV
Dessa: arci.corpsecomic.com

För detta exempel verkar tv vara en nödvändighet. Detta utekök väljer denna stora platt-TV hängd på köksväggen. TV:n placeras med de små fläktarna ovanför eldstaden.

Du kan njuta av TV-program på TV från din stol. Du kan bjuda in dina familjemedlemmar eller släktingar att spendera tid i köket medan du pratar om TV-programmen.

En titt på bilden visar att detta utekök fungerar som en semesterplats. Men TV:n säkerställer att du fortfarande kan hantera de TV-program du tycker om mest.

Cool köks-tv

Cool köks-tv
Dessa: durasupreme.com

Lyssna på ditt favoritmatlagningsprogram. Med denna TV-positionering kan du lära dig varje nytt matlagningsrecept från programmet. Medan föreställningen pågår kan du praktisera den på Kitchen Peninsula.

Köks-TV:n verkar vara medelstor, förmodligen 21 tum. Den hängs på väggen i köket. När matlagningsprogrammet inte är i luften kan du se programmen på TV medan du diskar smutsig disk.

Dina barn eller make kan sitta i stolarna och titta på TV-program medan du lagar mat och dryck.

Kontors köks-tv

Kontors köks-tv
Dessa: 3design.radiobaladi.com

Detta kontor kompletterar kontorsköket med stolar och TV. Du kan se TV:n på baksidan. Den hängs på väggen i köket. Sittformationen liknar ett familjevardagsrum.

TV:n hoppas kunna underhålla kontorsanställda vid lunch eller eftermiddagsrast. Medan de tittar kan anställda chatta och prata om vad de tittar på på TV.

Vi applåderar TV-positioneringen omgiven av fönstren. Placeringen ger friskt ljus och luft samtidigt som de anställda njuter av ett tv-program.

Familjekök TV

Familjekök TV
Dessa: idealhome.co.uk

På den här bilden är minst tre rum sammankopplade. Det finns köket, matsalen och vardagsrummet. Gemensamt för dem alla är tv:n som hänger mitt på köksväggen.

TV:n ser platt och väldigt stor ut. Med tv-formuläret kan hela familjemedlemmar titta tydligt från alla sidor av köket, även från köket. TV:n är nära det stora fönstret som ger naturligt ljus och luft.

TV-positionering kan omfatta alla familjemedlemmar som samlas för att titta på TV-program eller delta i andra aktiviteter.

Ekonomisk köks-TV

Ekonomisk köks-TV
Dessa: celulitisforo.com

Titta på TV-nyheter stående? Varför inte? Det här köket använder ett så litet område ovanför spiskåpan för att placera TV:n. Det här är ett ovanligt sätt att placera TV på, men det ser ekonomiskt och smart ut.

TV:n ser medelstor ut, förmodligen 21 tum. Med plattskärmen tar inte tv:n mycket plats. Du kan titta på skärmen och se vad som händer i världen idag medan du förbereder frukost.

Köksvägg-TV

Köksvägg-TV
Dessa: answerplane.com

Rymlig och minimalistisk. Vårt nionde förslag tar mycket plats samtidigt som vi behåller den enkla designen och det lätta materialet. På den gråmålade väggen hänger en stor platt tv med de små växterna under.

TV:n är ovanför matlagningsområdet. När du sitter på en av stolarna kan du se TV-program på TV. Eller när du är ensam, underhålla dig själv med favoritkomedi eller TV-drama.

Att laga mat själv är inte längre tråkigt.

Flytande köks-TV

Flytande köks-TV
Dessa: construyendo-puentes.org

Den här TV:n sitter mellan garderoben och dörren och ser ut som att den flyter. TV:ns placering ser unik ut eftersom den inte är vänd mot hällen eller diskbänken. Denna positionering verkar inbjuda dig att ta pauser för att titta på TV-program.

Vår idé föreslår återigen att placera TV:n nära en dörr eller ett fönster för att ge naturligt ljus och luft. Så håller du dig frisk i köket, antingen för att laga mat ensam eller för att titta på TV.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *