Köksbacksplash-idéer i rostfritt stål

Köksbacksplash-idéer i rostfritt stål

ROSTFRITT STÅL KÖK BACKSPLASH IDÉER – De flesta av oss är bekanta med rostfritt stål som ett mycket använt material för matlagningsredskap. Hållbar och lätt att hitta, många gillar att använda rostfria matlagningsprodukter.

Vet du inte att rostfritt stål kan användas som backsplash? Om detta låter nytt för dig, läs våra rekommendationer nedan. Men om detta inte är färskt för några av er, läs vidare eftersom det kan finnas några idéer som du inte redan är bekant med.

Bakstycke i tunnelbana i rostfritt stål

Bakstycke i tunnelbana i rostfritt stål
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Du måste vara bekant med tunnelbana kakel som backsplash design. Denna backsplash-modell är nära besläktad med klassiskt läge. Låt oss nu ta en backsplash-design i tunnelbana i rostfritt stål som första idé.

Det visar sig att backsplash i tunnelbana inte ser lika elegant ut som i andra backsplash-designer. Istället ser backsplashen snygg och solid ut. Bakstycket täcker tomma utrymmen mellan skåpet och bänkskivan.

Fönstret skar bort backsplashen. Backsplash ger neutrala och lätt glansiga toner till detta graciösa kök.

Enkelt köksbacksplash i rostfritt stål

Enkelt köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: wearefund.com

Som den här bilden visar är backsplash i rostfritt stål ett toppval för minimalistiska kök. Du kan helt enkelt fästa rostfria stålplåtar som inte innehåller ett mönster. Faktum är att backsplashen också ser vanlig och neutral ut.

Backsplashen väljer inte en specifik ton i rostfritt stål. Med detta val ser backsplashen blank och enkel ut. Bakstycket matchar skåpen i rostfritt stål och köksbänken.

Backsplashen balanserar de röda lådorna och skåpen i den nedre delen av köket.

Elegant köksbacksplash i rostfritt stål

Elegant köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: hgtv.com

Det finns alltid något vackert med en sned ordning i ett backsplash. Den här bilden ger dig mer bevis på hur denna enkla stil kan erbjuda ett vackert läge. Backsplashen består av rostfria stålplåtar, som även fungerar som bakgrund till huven.

Vi pekar särskilt på de två nyanserna av rostfritt stål som används i plåtarna. Som du kan se använder de rostfria stålplåtarna koncentrerat och mindre koncentrerat rostfritt stål i diagonalerna.

Den övergripande backsplashen ser snygg och iögonfallande ut i köket, vilket kompletteras med kvalitetsskåp och bänkskivor.

Glittrande köksbacksplash i rostfritt stål

Glittrande köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: tierraeste.com

I likhet med det andra tipset inbjuder vår nästa backsplash-idé dig att leta efter en annan typ av rostfri stålplåt. Den här gången kan du välja de glittrande rostfria plåtarna som visas på den här bilden.

Baksidan ser glittrig ut på grund av de små fyrkanterna som senare bildar en U-form. Bakstycket matchar köksfläkten i rostfritt stål.

Bakstycket matchar köksbänken som ser grått ut trots att det inte används rostfritt stål. Backsplash kommer till sin rätt med de röda skåpen som inte är glänsande utan eleganta.

Förtjusande köksbacksplash i rostfritt stål

Förtjusande köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: hgtv.com

Du kanske undrar vad som skiljer denna idé från den första? Med ett ögonkast, alla backsplash plattor bära tunnelbana stil. Den femte av våra 10 köks-backsplash-idéer i rostfritt stål består av mindre, rektangulära plattor i rostfritt stål.

Som ett resultat ser backsplashen söt ut. Vi älskar hur köket väljer denna backsplash. Bakstycket förstärker det neutrala och metalliska utseendet i köket. Backsplashen passar också bra till den vita lilla tekannan och dekorationerna.

Backsplashen behåller sin ljusa nyans men på en låg nivå.

Kreativt köksbacksplash i rostfritt stål

Kreativt köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Det finns två saker från denna backsplash som gör idén kreativ. Backsplashen består av sexkantiga rostfria plattor med en unik form. Backsplash väljer en hexagonal bricka som ser längre ut på båda sidor.

Dessutom föredrar backsplash den mörka nyansen av rostfritt stål. Som ett resultat ser backsplashen dramatisk ut. Tonen matchar en elegant och varm känsla tack vare trämöblerna och lådorna.

En sista anmärkning om den här idén: välj ett bakstycke i mörkt rostfritt stål för ett elegant kök.

Trendig köksstänk i rostfritt stål

Trendig köksstänk i rostfritt stål
Dessa: albraqah.com

Det coolaste med rostfria stålplåtar är att du kan välja motiv för en backsplash. Den här gången väljer backsplash det rostfria stålet med trimmade, rektangulära plattor.

Backsplashen väljer också två nyanser av rostfritt stål; mörkt och ljust. När du marknadsför detta kök ser backsplashen moderiktig och futuristisk ut. Backsplash erbjuder ett elegant läge i köket som ser väldigt snyggt ut med de blå skåpen.

Sammantaget skapar backsplash en snygg kurva, vilket ger köket mer intermezzo.

Söt köksbacksplash i rostfritt stål

Söt köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: custommade.com

Genomförandet av vår åttonde strategi kräver inte mycket ansträngning. Du kan även köpa rostfria stålplåtar här. Du kan specialbeställa denna backsplash-mockup, men du kan skapa barriärerna. Det rostfria stålet ser faktiskt enkelt ut.

De blygsamma kurvorna räcker för att få denna backsplash att se söt och cool ut. Backsplashen förstärker den mörka känslan i detta kök. Den mörka atmosfären kommer från de svarta träskåpen och lådorna.

Backsplashen gör att köket inte är så mörkt längre.

Eklektisk köksbacksplash i rostfritt stål

Eklektisk köksbacksplash i rostfritt stål
Dessa: cjcfc2018.com

Vi uppmuntrar dig att ta en närmare titt på denna backsplash. Vi kallar detta mångsidigt eftersom det finns två typer av backsplash som täcker köket. Den första backsplash-idén använder en slät rostfri plåt precis bredvid kaminen.

Den första backsplashen går uppifrån och ner och känns glödande. Den fungerar också som bakgrund för huven. Den andra är mosaiken som täcker nästan hela köksdelen inklusive mosaiken bredvid bänkskivan.

Överlag ser köket bra ut med de två.

Intressant köksstänk i rostfritt stål

Intressant köksstänk i rostfritt stål
Vad: Pinterest

Vi gillar verkligen att leka med geometri. Vi hoppas att du känner likadant. Vi hänvisar till denna köksbacksplash som är geometrisk igen. Den här gången väljer vi kakel i rostfritt stål.

Var och en av brickorna i denna backsplash innehåller tre superkorsade rektanglar som antar en inverterad sammansättning från den ena brickan till den andra. Denna enkla beställning resulterar i denna attraktiva backsplash.

Bakstycket matchar det graciösa köket där träskåpen och bänkskivan i natursten används.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *