Kökshanddukshållare idéer

Kökshanddukshållare idéer

IDÉER FÖR HÅLLARE FÖR KÖKSHANDDUK – Handduk eller trasa är ett måste i varje kök. Matrester, smuts och rök kan uppstå när du lagar mat eller diskar smutsig disk. Du måste rengöra dem alla omedelbart.

Om inte, kommer du inte att vara motiverad att laga mat i timmar i ditt eget kök. Om ditt kök går obemärkt förbi i många dagar kommer det att lukta illa och bli ohälsosamt.

Så vi förbereder 10 kökshanddukshållare, som kan stimulera dina händer att rengöra och torka för att hålla köket friskt. Varsågod:

Enkel pappershanddukshållare

Enkel pappershanddukshållare
Dessa: colorup5k.com

Vårt första exempel ser enkelt ut. Hållaren är gjord av svartlackerat trä med rund spets. Handdukshängaren är nära diskbänken. Hållaren innehåller en pappershandduk som kan användas en gång och sedan slängas.

Hållarens placering gör det enkelt att rengöra dina våta händer efter att du diskat smutsig disk. Du kan enkelt kontrollera om pappershandduken är tom eller inte. Hållarens placering hjälper dig att rengöra händerna efter tillagning av matingredienserna.

Vi tror att det är lätt att hitta den här hållaren och sedan köpa den från järnaffärer.

Praktisk pappershanddukshållare

Praktisk pappershanddukshållare
Dessa: thespruce.com

Ytterligare en pappershanddukshållare bredvid det första exemplet. Denna gång kan hållaren placeras i ett badrum. Hållaren är gjord av lättmetall och fästs sedan på köksväggen.

I likhet med den första idén är hållaren nära diskbänken. Där finns tvålen och hyllan för torkning av disk som nyss städats. Dra helt enkelt ut papperet ur hållaren när du är redo att använda det.

Du kan använda papperet för att torka dina våta händer efter tvätt eller för att torka bort vattendroppar som faller runt bänkskivan.

Hängande handdukskökshållare

Hängande handdukskökshållare
Dessa: adastraerrans.com

Vår nästa idé lockar oss inte bara på grund av den söta handdukshållaren, utan också på grund av färgen på tyghandduken. Först tar handdukstorken form i den lilla formen som är fäst på köksväggen.

Placeringen av hållaren är lätt att se. Titta bara till vänster så hittar du handduken där. Handdukshängaren är nära diskbänken. Fånga handduken när du vill torka dina våta händer utan att flytta hållaren.

Det andra är att handduken ser röd och vit ut, precis som köksväggen.

Kökshanddukshållare i metall

Kökshanddukshållare i metall
Dessa: Paristriptips.com

Kökshållaren av tyghandduk har rika hållarvarianter. En annan bra sak är att denna kökshanddukshållare kan fixeras i olika kökselement. Ta det här exemplet. Handdukstorken använder lättmetall som material.

Intressant nog blir handdukstorken ett med köksön i trä. Handdukshållaren innehåller den mjuka trasan som kan användas för olika ändamål. På grund av hållarens placering behöver du inte flytta köksön lika ofta.

Vi är rädda för att du kommer att glömma var handdukstorken är.

DIY handduk kökshållare

DIY handduk kökshållare
Dessa: homebnc.com

Det här köket är så fullt av hemförbättrings- eller gör-det-själv-föremål. En av dem är handdukstorken. Och det kan du göra själv. Bara spika fast den på köksväggen. Tyghanddukar kan nu hängas upp med spiken, som visas på denna bild.

Strategin är mycket enkel och billig att implementera. Handduken är i kökets backsplash i linje med köksredskapen. Handdukens placering gör den lätt att använda.

Det finns fördelar med att använda en sådan här tyghandduk eftersom du kan återanvända den senare. Så spara på avfallet än att använda en pappershandduk.

Kreativ handdukskökshållare

Kreativ handdukskökshållare
Dessa: lotuscg.com

Handduksköksställ är ett så underbart DIY-projekt. Den här gången kan du använda en lång metall som denna. Köp materialet och spika fast det på köksväggen. Den orangea tyghandduken hängs helt enkelt på metallen.

Medan pappershandduken läggs på en speciell plats som denna. Det finns ett stort område i metallhållaren för att hänga upp saxar och andra föremål. Vi tycker att metallen verkar billig.

Så fantastiskt att denna enkla metall kan hjälpa så mycket med de små sakerna i köket.

Snygg kökshanddukshållare

Snygg kökshanddukshållare
Dessa: thekitchenbacksplashideas.com

Om vi ​​tittar på hela bilden tror vi att denna handdukstork valdes utan någon speciell anledning. Kolla in frukthållaren. Har inte handdukshållaren och frukthållaren liknande egenskaper?

De ser båda stiliga ut om ordet ”klassisk” låter för mycket. Handdukstorken använder den svarta metallen med de söta topp- och underdelarna. Handdukstorken ser ut att vara fäst på köksväggen.

Hållarens placering gör den lätt att plocka upp när du har diskat all smutsig disk vid diskbänken precis bredvid.

Handdukstork under garderoben

Handdukstork under garderoben
Dessa: karlasouza.org

Med den andra idén placeras vår åttonde spets direkt under skåpet. Vi tror att pappershanddukshållaren faktiskt är för positionen. Med tanke på placeringen verkar handdukstorken vara en enhet med skåpet.

Pappershandduken ser lång ut som de tjocka papperen visar. Till skillnad från de flesta av de tidigare exemplen placeras handduken på köksbänken och används inte för att spola diskbänken. Detta får oss att tro att handduken inte bara är till för att tvätta våta händer efter att ha diskat.

Specialhållare för kökshanddukar

Specialhållare för kökshanddukar
Dessa: laceainarie.com

En enkel idé kan ge ett coolt värde till hushållspapper. Hållaren tar form i den runda och tunna hållaren. Hållaren är gjord av svart och lätt metall. Pappershandduken passar i hållaren.

Pappershandduken placeras precis bredvid diskbänken för att lättare kunna plockas upp efter diskning av smutsig disk.

Smart kökshanddukshållare

Smart kökshanddukshållare
Dessa: centimetdecor.com

Vårt sista förslag ser smart ut eftersom det är så kläder hängs på garderoben. Det finns två handdukstorkar som använder de lätta träpinnarna. Var och en av hållarna använde olika färger för att få dem att se vackra ut.

Hållarna innehåller olika tyger vad gäller storlek, material och mönster. Använd var och en av dem för olika ändamål i köket.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *