Kökskappa idéer

Kökskappa idéer

KÖKKVALITETSIDÉER – En del av er kan vara förvirrade över vad som skiljer en gardin från en gardin. Båda kan täcka ett fönster eller en dörr till köket, vardagsrummet och andra områden i ett hem.

Valance hänvisar specifikt till dekorativa gardiner som vanligtvis används mer som en prydnad. Å andra sidan spelar gardinen en roll för att skydda fönstret eller dörren från solljus eller gömma sig för utomstående ifall du behöver sekretess.

Om den korta introduktionen inte räcker, ta dig tid att läsa listan.

Köksvalans med blommor

Köksvalans med blommor
Dessa: seamsoriginal.com

Köksförkläde kan vara så kort och enkelt. Denna typ av valans täcker den övre delen av fönstret. Du behöver inte spendera en stor budget för den här kappan. Vi tror att valansen använder billiga tyger.

Du kan till och med sy denna själv. För att hålla volangen attraktiv kan du välja en blommig stil som denna. Trots det lilla utrymmet ser valansen vacker ut på grund av de ljusa och färgglada blommorna och gröna bladen.

En sådan enkel men vacker prydnad, särskilt när ditt kök ser vanligt ut.

Mjuk kökskappa

Mjuk kökskappa
Dessa: jllhomestore.com

Vår andra gardin täcker nästan hälften av fönsterenheten och ser mild och graciös ut. Grönt och vitt passar bra till kappan. De verkar vara inspirerade av träd utanför köket och det vita skåpet.

Kappan är vackert arrangerad med den vanliga duken som separerar varje kapellunderenhet. Valansens design kombinerar ett enkelt vitt och grönt mönster. Vi tror att designen liknar tie-dye-tyg.

Vi kan inte säga att kappan ger glädje i hjärtat när du diskar smutsig disk eller bara smuttar på kalla drycker i några minuter medan du tittar på träden.

Vacker kökskappa

Vacker kökskappa
Dessa: wearefund.com

Vissa köksägare väljer valans som passar kökets övergripande utseende. Idén tillämpar detta koncept med en liknande färg mellan kappan och färgerna på skåpet och köksväggen.

Små blad och röda blommor färgar delvis denna volang. Hälften av den förblir tom. Klädd i vitt och gult ser kappan väldigt vacker ut. Tillräcklig ljusstyrka är tillräcklig för en glad hälsning när naturligt ljus kommer in i köket.

Volangen är arrangerad på detta underbara sätt. De flesta fönstren är tomma så att du kan njuta av tjocka träd framför glaset.

Söt kökskappa

Söt kökskappa
Dessa: ronicascustomcreations.com

Varken blommor eller löv, mat blir temat för kappan. Den här idén ser så underbar ut när du lagar mat i köket och lagar mat och dryck. Vi älskar det unika och mycket passande temat för kappan.

Kappan täcker en liten övre del av fönstret. På så sätt ser kappan väldigt söt ut. Röd är vald som huvudfärgen på kappan, som kan liva upp när man går in i köket för att laga mat eller diska smutsig disk.

Som med de föregående punkterna är fönstret mestadels enkelt för att ge tillräckligt med utrymme för vad som händer bakom glaset.

Mysigt kök Valance

Mysigt kök Valance
Dessa: touchofclass.com

Insvept i vitt tyg är vår femte idé inspirerad av solrosen som ger glädje och komfort. Vi minns snabbt ett fält med solrosor som ser väldigt glada och vackra ut i vissa områden välsignade med bördig jord, hem för blomman.

Kappan väljer ett enkelt och relativt billigt tyg till gardinerna. Det vanliga vita området upptar det mesta av insidan av kappan. Detta gör hela volangen lugn och mysig.

I motsats till de tidigare idéerna är manteln arrangerad på detta ikoniska sätt för att påminna oss om våra förfäders traditionella mantelarrangemang.

Förförisk köksvolang

Förföriskt köksförkläde
Dessa: Thomasbrick.com

Du kan placera valans ovanpå fönstret som visas på den här bilden. Detta blir möjligt när det finns ett litet eller tillräckligt gap mellan taket och fönstren, som visas i figuren. Vissa av er kan sätta upp ett fönster med denna positionering.

Kappan innehåller vackra och lockande gardiner med rött som temafärg. Duken är snyggt ordnad. Kappan matchar de konstgjorda stenarna på köksväggen.

Traditionell smak fyller detta moderna kök med volangernas placering och arrangemang. Återigen förändrar det moderna köket vissa traditionella aspekter av köket.

Smakfull köksvolang

Smakfull köksvolang
Dessa: zaxue.net

En köksvalans slutar aldrig att förvåna oss med hur de dekorativa gardinerna är arrangerade. Vi tror att kvinnor älskar att förvandla även den minsta delen av ett kök till en konstnärlig plats. Och det betyder inte alltid att du behöver en stor budget för att köpa de bästa tygerna.

Ta denna idé som ett exempel. Valansen verkar inte rymma tyger av hög kvalitet. Detta vinner våra hjärtan tack vare det dubbla volangarrangemanget. Med vindruvor som valanstema väljer den rött som motivfärg.

Det andra lagret läggs på detta enkla, graciösa sätt. Det här är ett smakfullt köksförkläde som vi inte heller kan motstå.

Vacker kökskappa

Vacker kökskappa
Dessa: colorup5k.com

Återigen, Kitchen Valance är ett skyltfönster för olika placeringsmodeller. Den här gången ser volangarrangemanget så vackert ut. Den innehåller sin egen klassiska stil som gör denna plats till ytterligare en dekoration för detta kök.

Volangarrangemanget lämnar två vågiga delar på vänster och höger sida av volangen. Blad och blommor blir föremål för kappan igen. Endast färgerna är grönt, vitt och rött.

Elegant kökskappa

Elegant kökskappa
Dessa: neographer.com

Även om kappan innehåller rika motiv ser den elegant och lite solid ut. Detta beror på valansens placering och de tjocka tygerna för gardinerna. Kappan består av två delar.

Den ena delen relaterar till det mönstrade motivet medan den andra är monokromatisk. Monteringen leder till den graciösa volangen som ger en liten klassisk touch.

Cool kökskappa

Cool kökskappa
Dessa: trumpetdynamics.com

Att leka med ränder kan ge ditt köksförkläde en cool och enkel look. Du kan välja två eller fler än två färger med vertikal sammansättning som visas på bilden. Detta sista förslag föredrar att hålla volangen blygsam.

Gardinerna faller på det här avslappnade sättet för att skydda det tredje fönstret. Kappan väljer svart och supermjukt grönt för temafärgerna. Att helt enkelt experimentera med vissa formationer med färgerna gör den här kappan till en trendig sådan.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *