Kungliga paret Meghan Markle Prins Harry Bröllopspresentidéer

Kungliga paret Meghan Markle Prins Harry Bröllopspresentidéer

Eftersom du har varit tvungen att bo under en sten för att slippa täcka kungapars bröllop de senaste veckorna, anlitade vi inredningsarkitekter och teammedlemmar från Décor Aid för att dela ut sina favoritfantasipresenter till Meghan och Harry och nästan alla kungliga par.

Från söt keramik som påminner om Elizabeth Prices Americana till Val Saint Lamberts uppdaterade karaffer, kom ihåg att de inte bara har ett slags kungligt register, utan också den ultimata besattheten av att ge presenter.

David Hammons basketkorb

kungaparets drömgåvor

”Eftersom jag tycker om att tänka på dem som mer avslappnade och lekfulla än Kate och William, och eftersom jag skulle döda för en själv, skulle jag ge dem något så upprörande och magiskt som konstnären David Hammons ”Basketball Chandelier”, som också antyder Meghan Markles rötter och.” Amerikas fascination för symbolik och sport. — Décor Aid inredningsdesigner Shannon T.

Robert Longo jobbar

Meghan Harry kungliga bröllopspresenter

”Som ett par som jag antar har tillbringat mycket tid med att sitta under ljuskronor och titta upp på dem, föreställ dig deras fantastiska reaktion på konstnären Robert Longos tekniskt briljanta, iögonfallande ’Crystal Chandelier’-mästerverk, som är tillräckligt stort för att innehålla en helhet. sträcka av palatsmuren. “ – Inredningsarkitekt Maite M. från Décor Aid.

Pierre Cardin möbler


”När jag njuter av en blandning av antikt, retro och modernt, skulle jag älska att se kungaparet injicera 60-talsunderverk som dessa mycket samlarbara Pierre Cardin-stolar som ger rätt mängd spännande lek till deras hem som ser ut.” ganska standard engelsk egendom. — Décor Aid inredningsarkitekt Raul L.

Antoine Philippon / Jacqueline Lecoq Möbel


”Eftersom det här är en fantasilista och jag funderar mer på vad jag skulle önska mig, vem skulle inte älska att packa upp det här fantastiska, evigt coola, L-formade glasskrivbordet från början av 60-talet?” – Projektledare för Decor Help Renta O.

Gio Ponti Vasen

Gio Ponti Vasen

”Eftersom de förmodligen är ett par som har och kan köpa vad de vill, skulle jag tänka utanför ramarna och leta efter något riktigt arvegods, som sällsynta porslinsföremål av Gio Ponti.” – Inredningshjälpskontokoordinator Christine H

Elizabeth Price Keramik

”För mig ser Mehgan och Harry ut som att de gillar att ha roligt och har en subtil men rebellisk svit mellan de två. Jag skulle älska att se konstnären Elizabeth Prices dekorativa figurer vila bland drottningens teserviser. Jag gillar också att de förknippar Meghans rötter med en touch av americana. ’—Decor Aids inredningsdesigner Maxwell W.

Vilbert Stolar Verner Panton

Par Vilbert stolar Verner Panton

”Jag skulle skaffa kungaparet något de kanske inte redan har, som Verner Pantons ikoniska Vilbur-stolar, som är en fantastisk, iögonfallande bakgrund för framtida familjeporträtt.” – Decor Aids projektledare Mike J.

Val St. Lambert Decanter

Meghan Harry bröllopspresenter

”Jag älskar det faktum att även etablerade gamla märken som Limgés och Val Saint Lambert intensifierar sitt spel med klassiska silhuetter som återskapas med meningsfulla, avantgardistiska vändningar som dessa konversationsstartande karaffer.” – Inredningsdesignern Courtney L. av Decor Hjälpa.

Cire Trudon Cameo

Prins Harry Meghan bröllopspresenter

”Även om den har smycken och kostar under 50 dollar vill jag ge dem något som påminner Meghan Markle och prins Harry om kungafamiljens eleganta, aristokratiska rötter, som denna doftande cameo som också är lite tungan i kinden.” Hjälp inredningsarkitekt Mark A.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *