Kurera konst för hemmet

Kurera konst för hemmet

Konst är en viktig del av varje hem. Oavsett om du föredrar abstrakta, representativa eller fotografiska föremål, speglar konst ditt hem och din personlighet. Men att köpa konst kan vara skrämmande. Så inspirera inte. Våra expertdesigners har dessa tips för att välja hemkonst.

Välj bitar som matchar din stil

Hemkonst abstrakt

Det första steget i att välja väggkonst är att bestämma den övergripande stilen för heminredning du vill uppnå. För ett banbrytande modernt hem rekommenderar vi abstrakta delar. I Four Seasons lyxlägenhet har vi valt ut en samling färgglada, abstrakta föremål som smälter samman med den ultramoderna designen.

Mixa och matcha konst (sparsam)

Hemkonst mix och match

Din väggkonst behöver inte matcha din heminredning perfekt. Om du har en mer traditionell heminredning, överväg att blanda ihop den med något mer modernt. Men gör det sparsamt. Medan du blandar och matchar stilar, välj subtila konstverk, som vi gjorde i denna övergångslägenhet i Upper East Side.

Gör ett uttalande (utan att övermäktiga)

Hem konst uttalande bitar

Vi älskar målningen i entrén till detta hem från mitten av århundradet. Varför? Eftersom det gör ett djärvt uttalande samtidigt som det perfekt kompletterar resten av rummet. Alla målningens färger finns också på mattan, och ramen är en ode till art déco- och mitten av århundradets element som ses i hela hemmet.

Gratis färger

huvudsakliga konstfärg

När du letar efter sätt att införliva konst i ditt hem, överväg att färgpaletten redan finns på plats Välj rätt delar. Och vice versa, om du letar efter färger för att inspirera din hemdesign, bör du hämta inspiration från ditt konstverk. Det var precis vad vi gjorde i detta färgglada familjerum på Upper West Side.

Foto

Hemkonstfotografi

Om du inte designar för en stor budget men ändå vill inkludera några originalkonstverk, överväg att lägga till foton i ditt hem. Fotografiska utskrifter är vanligtvis billigare än originalmålningar och kan vara lika meningsfulla. För att komplettera detta maskulina och dystra master bedroom tog vi ett dramatiskt svartvitt foto av en häst.

tema

huvudtema för konst

Ett av de enklaste sätten att effektivt införliva konstverk i ditt hem är att välja ett tema som kompletterar dina befintliga möbler. Våra kunder för denna lägenhet i Upper East Side ville ha en urban strandoas. Så vi valde detta gråa Malin-tryck, som visar strandbesökare som sakta vadar i vattnet.

gallerivägg

hem konstgalleri vägg

Och om du inte kan få en bit gjord, så gör det inte. En välkurerad gallerivägg kan se lika elegant och spännande ut som en stänkmålning från golv till tak. Se till att alla dina ramar har samma färg och stil, och häng de största bitarna i mitten först. Arbeta dig sedan utåt som vi gjorde på denna West Village duplex.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *