Kustnära kök idéer

Kustnära kök idéer

KUST KÖKIDÉER – Älskare av havet eller stranden måste veta hur lockande de två är för en semester. Vind, frisk och utomhus, ljudet av vatten lugnade oss. Detta gör havet eller kusten till bästa semestermål.

Inte konstigt att många, inklusive några av er, önskar en havsnära atmosfär varje dag. Ett sätt att göra detta är att bygga ett kustnära kök. Om du vill producera det någon gång, kolla in de 10 exemplen nedan för tips.

Bekant kustnära köket

Bekant kustnära köket
Dessa: adoreyourplace.com

En kustnära köksstil väljer vanligtvis mjuka färger som blått, grönt eller vitt. De tre representerar mjuka och fridfulla toner från kusten eller stranden. Trä håller på att bli ett typiskt material för denna köksstil.

Vårt första exempel använder bjälkar och trägolv i köket, vilket skapar en mysig och varm känsla. För backsplash och vägg väljer köket den lilla, rektangulära, ljusa nyansen av grönt.

En unik punkt är den flytande reservoaren som fyller hela väggen. Det är denna aspekt som gör köket familjärt och informellt.

Mysigt kustkök

Mysigt kustkök
Dessa: paristriptips.com

Beadboard ger en stark kustnära köksstil. Det ser vi ofta på bilder på kaféer på stranden eller vid kusten. Det andra exemplet väljer därför den mest lämpliga tillverkaren av kustkökskonceptet.

Blått och vitt passar så bra med den här idén. Pärlbrädan används för köksöns backsplash och pelare. En annan cool sak med det här exemplet är stolarna, som håller på att bli en av de ikoniska stolstilarna för denna typ av kök.

Trots detta är kökets övergripande utseende väldigt mysigt och underbart.

Mysigt kustkök

Mysigt kustkök
Dessa: home-designing.com

Kustköket lämpar sig även för trånga utrymmen. Så du behöver inte oroa dig. Du kanske undrar vad det här exemplet gör. Vitt omsluter alla aspekter av köket.

Färg blir valet för köksgolvet. Fräscht och starkt bidrar golvet här till en rymlig ton. Vitt klär också hela skåpet, bänkskivan, väggen och till och med lamporna.

Glöm inte att lägga till fönster och placera blommor och växter. Dessa är inspirerade av den positiva kvaliteten på stil som ger lättnad genom frisk luft.

Vackert kustnära kök

Vackert kustnära kök
Dessa: thriftydecorchick.com

Kvinnor skulle alltid vilja inreda köket oavsett vilken stil det innehåller. Till kustköket kan du placera söta dekorationer som vi ser på bilden. Stor sked och gaffel sveper toppen av dörren.

Där står den lilla julgranen vid dörren. Det finns växter och vacker keramik på skåpet. Köket väljer respektive trä som huvudmaterial för skåpet.

Som ett andra tips, den här fjärde idén väljer pärlskiva till köksön. Stolarna representerar ikoniska sittplatser vid havet. De krukväxta vildblommorna ger också en stark kustsmak.

Vackert kustnära kök

Vackert kustnära kök
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Detta kommer att bli vårt favoritkök vid kusten för den här artikeln. Vi beundrar verkligen hur köket väljer ljusa färgglada toner för köket. Den använder också den ikoniska aspekten av kustnära köket som ljust trä.

Vi älskar köksöbordet så mycket. Det påminner oss så mycket om det legendariska kafébordet vid havet. En ljusblå ton gör att köket ser fräscht ut. Den andra ikoniska aspekten av kustmaten är den färgglada mattan.

Glöm inte att besöka de söta stolarna runt köksön. Nu på bilden ser ni en annan ikonisk köksstolsstil vid kusten.

Otroligt kustnära kök

Otroligt kustnära kök
Dessa: Coastalliving.com

Vår sjätte idé kräver optimal insats och en stor budget. Men resultatet ser väldigt otroligt ut. Nyckeln ligger förstås i den håliga köksväggen. Vi kallar detta den gamla kustnära köksstilen. Konceptet frammanar det traditionella utseendet på kustmaten.

Köksväggen använder grova stenar placerade på detta sätt. Dessutom väljer köket ljust trä som huvudmaterial för skåpet. Materialvalet gör att köket känns väldigt mysigt och familjärt.

Köket lägger ut de vackert mönstrade motivplattorna för dekoration. De vilda växterna gör också köket vackert.

Rymligt kustnära kök

Rymligt kustnära kök
Dessa: habardardesign.com

Vår sjunde idé, till skillnad från de tidigare, utövar olika aspekter av kustnära köket. Köket använder ljust trä som huvudmaterial för skåpet. Skåpet och lådorna fyller området.

Samma material används för köksön. Det finns också de söta stolarna som ser väldigt nära stranden. Vi behandlade stolstilen i den femte punkten. Stolarna på den sjunde punkten skiljer sig från den femte eftersom stolarna är svartmålade.

För dekorationer väljer köket genomskinliga gröna glas som visar kust- eller stranddekorationer.

Premium kustnära köket

Premium kustnära köket
Dessa: thekitchn.com

Detta är vår andra favorit för detta kökskoncept. Köket har stora fönsterpartier som låter frisk luft och ljus flöda in och ut. Idén representerar en kustnära köksstil som betonar god ventilation.

En annan bra poäng är köksmålningen. Istället för blått väljer köket Tosca som blandar blått och grönt. Resultatet ser fräscht och levande ut. Inte att förglömma, det finns växter på vissa ställen i köket.

Som variant använder köket det svartvita golvet.

Avslappnat kustmat

Avslappnat kustmat
Dessa: houseup.co.uk

Överväg att lägga till ett kustnära kök till ditt planerade källarkök. Vårt nionde exempel väljer en blygsam kustnära köksstil. Konceptet kan ses genom köksön som innehåller trästolarna och bordet.

Köket delar upp området i två segment; Den ena är för matlagning och den andra för att diska och andra föremål. Köket väljer vitt och supermjukt blått. De två bidrar till behagliga och avslappnade toner för regionen.

Fräscht kustmat

Fräscht kustmat
Dessa: baneproject.com

Återigen ser kustköksstilen stilren ut för ett smalt eller litet kök. Det sista förslaget ser färskt ut av framför allt två skäl. Först är köket närmare fönsterrutan.

Den andra, köket och matsalen, innehåller några växter och blommor som naturligt gör detta kök fräscht. Köket använder blått kakel med den lövliknande modellen. Det gör köket ännu fräschare.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *