kvalitetskonst

kvalitetskonst

Ingen gillar tråkiga väggar, och med dussintals konstgallerier online som erbjuder kvalitetskonst till rimliga priser, borde dina väggar inte vara tråkiga längre. Du känner till konstgallerier online, eller hur? Om du inte gör det borde det här genombrottet att du kan köpa kvalitetskonst från de bästa konstgallerierna online utan att behöva lämna sängen på en söndagsmorgon vara inspirerande. Det är förbi dagarna då man måste vandra runt i konstgallerier för att hitta ett konstverk som är perfekt för ditt utrymme. Nu kan du göra allt det hårda arbetet utan att lämna ditt hus och ändå få lite stämningshöjande konst.

För att peka dig till rätt källor frågade vi våra dekoratörer hur de hittar de bästa sätten att föra in kvalitetskonst online i ditt hem.

Bästa unika konstgallerier online

bästa konst på nätet

Var beredd på höga priser när du tittar på unik konst från de bästa konstgallerierna online. Kvalitetskonst som denna är inte billig. Så var redo att investera när du letar efter den bästa onlinekonsten på de bästa väggkonstwebbplatserna.

Tappan Kollektiv

Onlinekonst av högsta kvalitet

Tappan Kollektiv har verkligen otroliga konstverk. Din konst är unik och kommer till dig av nya konstnärer. Du kan handla efter kollektion, humör och palett samt ta hjälp av en rådgivare.

Om du letar efter ett föremål skapat specifikt för dig och ditt utrymme, kan du beställa ett konstverk som är personligt för dig.

Saatchi konst

konstgallerier av bästa kvalitet online

Från konst till popkonst, Saatchi konst är det bästa konstgalleriet online om du letar efter konst från hela världen i alla prisklasser. Här kan du upptäcka helt ny och originell konst och inte bara begränsat till målningar, teckningar och tryck. Här har du även tillgång till fotografi och skulptur. Om du älskar konst av hög kvalitet, kommer du att älska att bläddra i deras samlingar.

Artspace

bästa online modern konst

Artspace är en av de bästa väggkonstwebbplatserna och full av verk av välkända konstnärer. Du måste skapa ett konto och logga in innan du kan se hur mycket konsten kommer att ge dig tillbaka. Så förbered dig på några dyra bitar (av vilka några kostar upp till $50 000).

Det här är platsen för den bästa onlinekonsten. Om du är en stor konstälskare måste du vara här för kvalitetskonstverk.

Manhattan Arts

högkvalitativa konstgallerier online

Om konst är din passion, stanna förbi Manhattan Arts. De här killarna tar sin konst på allvar och du kan se hur passionerade de är genom att läsa om artisterna de har presenterat på deras hemsida. Varje konstverk du visar har sin egen beskrivning och en informativ sektion tillägnad varje konstnär.

Härifrån kan du besöka de enskilda artisternas webbplatser. Så det är mer ett konstcentrum där du kan förgrena dig och hitta det perfekta föremålet för dig.

Bästa konstbutiker online om du inte kan något om konst

Bästa konstsajter online

Att ta tag i att välja ut kvalitetskonst kan vara ett knepigt förslag, och om du inte kan något om konst kan det vara lite av ett minfält. Om du känner att du behöver hjälp finns det många konstbutiker på nätet som kan hjälpa till.

sockerlyft

högkvalitativ konst onlineåterförsäljare

Pojkarna från sockerlyft Erbjud en onlinekonsulttjänst för att hjälpa dig arbeta dig igenom konstköpsprocessen från början till slut. Du kan registrera dig hos dem för en helt gratis konsultation (genom att fylla i en kort online-enkät) som beskriver vad du letar efter.

De kommer sedan att tilldela dig din egen Sugarlift Art Advisor som kommer att prata med dig om vad du letar efter innan du ger några rekommendationer. När du har bestämt dig för vad du vill ha och var du vill ha det, kommer de att installera din valda konst åt dig.

Art.com

kvalitetskonst

Så du kan ingenting om konst men vill ha något för att lysa upp det trista väggutrymmet? Art.com har du täckt. Om du gillar verk av stora namnkonstnärer som ligger långt utanför din prisklass, kom hit för tryck av några riktiga klassiker.

Från Leonardo da Vinci till Frida Kahlo kan du välja bland några av de mest välkända kvalitetskonstverken till en bråkdel av priset.

Bästa konstsajter online om du har en budget

Budgetvänlig kvalitetskonst

Att köpa konst kan vara dyrt, och när du har en budget verkar det omöjligt att köpa kvalitetskonst till ditt hem. Om du inte har tusentals att spendera på väggkonst, oroa dig inte – det finns gott om ställen att leta efter den bästa onlinekonsten till rimliga priser.

Etsy

hur man köper kvalitetskonst online

Etsy är en av de bästa väggkonstwebbplatserna om du har en budget. Det är fullt av människor som producerar konst, vilket kommer att kosta dig mycket mindre än vad som visas i ett privat galleri. En bra sak med att köpa din konst på Etsy är att du stödjer små företag och konstnärer på ett sätt som du inte kommer att göra genom att köpa från ett av de bästa konstgallerierna online på den här listan.

Tro inte heller att du bara kan köpa bulkvaror. Det finns många konstnärer på Etsy som gärna tar ett uppdrag och skapar ett skräddarsytt konstverk. Bläddra igenom och hitta några konstverk du gillar så kan du gå därifrån.

Utsmyckade väggar

Var kan man köpa kvalitetskonst online?

Utsmyckade väggar har ett brett utbud av konst – allt från tryck till illustrationer till akvareller och abstrakta verk. Den här sidan har allt och alla. Sättet deras sida är upplagd på gör det enkelt för dig att bläddra i ett urval av konstverk som du tror passar dig. Du kan välja från en rad kategorier (stilleben, landskap, natur), en stil (impressionistisk, abstrakt, teckning), färg, medium och viktigast av allt pris.

Vi tycker att det är en bra idé att du kan söka efter färg. Den här sidan är bra om du har en uppfattning om vad du letar efter men inte säker på vilka alternativ du har. Det finns ett urval av konstverk för mindre än $20. Så om du letar efter kvalitetskonst som inte kommer att bryta banken, är detta en av de bästa konstsajterna online.

onlinemarknadsplatser

hur man köper kvalitetskonst online

Platser som Depop, Ebay och Facebook är bra för att hitta populära konstverk och hitta unika verk och artister. Att ge gammal konst ett nytt hem är roligt, och när människor blir kära i sin konst kan du vara där för att bli kär i den.

Att handla din konst på det här sättet skiljer sig så mycket från de bästa konstbutikerna online. Du vet aldrig vad du kommer att hitta, vilket gör det till en spännande process.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *