L-formade köksidéer

L-formade köksidéer

L-FORMAD KÖKIDÉER – Precis som alla andra rum kan köket anta olika ytstorlekar. Du måste vara klok på utrymmet som finns för ditt kök. Bland de populära köken finns den L-formade köksstorleken.

Som brevet antyder skapar detta kök i princip en L-form. Formatet indikeras av skapandet av bänkskivan. Den breda formen får rika understilar beroende på innehåll, inredning och arrangemang.

Läs nedan.

Klassiskt L-format kök

Klassiskt L-format kök
Dessa: liveonbeauty.org

I ett kök med rätt storlek använder vårt första exempel L som vägledning för köksformen. Det L-formade köket använder antikt trä och naturlig svart sten som material. Det antika träet blir bänkskivans pelare.

Dessutom förvandlas träet till ett skåp. Å andra sidan blir den svarta naturstenen bänkskivan. Det L-formade köket innehåller gasspis och diskho. Vacker keramik, näsdukar och tyger är utspridda över hela bänkskivan.

Detta kallar vi klassiker tack vare bänkskivans material och skåpet till det L-formade köket.

Vackert L-format kök

Vackert L-format kök
Dessa: idealhome.co.uk

L-format kök kan användas för ett litet kök. Bänkskivan präglar kökets format. Bänkskivan är gjord av svart material. Ovan finns gasolspisen och högskåpet.

Bredvid bänkskivan finns en förlängd bänkskiva som kan användas för att designa det L-formade köket. Intressant nog att notera att denna del inkluderar de växter och ramar som gör köket så vackert.

Det här exemplet uppmuntrar oss att inreda hur litet och välformat vårt kök än är.

Varmt L-format kök

Varmt L-format kök
Dessa: laceainarie.com

Som du säkert har gissat kommer termen ”varm” från trä som huvudmaterial för köket. I detta L-formade trä skapar detta speciella trä en varm och hemtrevlig känsla. Trä används till skåpet, bänkskivan och köksön.

Kanske på grund av sin rimliga storlek håller köket området enkelt och funktionellt. Köket visar mikrovågsugn, diskbänk och kylskåp. Köket använder fönsterytan som dekoration.

Det betyder att du kan se gardinerna och blommorna. Det är beundransvärt att köksön används för matlagning.

Vackert L-format kök

Vackert L-format kök
Dessa: hgtv.com

Vårt fjärde exempel på vit natursten ser lugnt ut i första hand. Bänkskivan fyller köket som verkar vara utrymmeskrävande. Inte många som vi kan hitta i bänkskivan.

På grund av det trånga utrymmet avslöjar köket viktiga kökssaker som gasspis och diskho. Det som intresserar oss är det övre segmentet där den countryinspirerade spiskåpan och skåpen syns.

Köksfläktens ovansida tar upp den vackra teckningen. Delvis tack vare fönstren gör det övergripande konceptet att köket känns mysigt och vackert.

Brett L-format kök

Brett L-format kök
Dessa: sofacope.com

Vårt femte exempel täcker ett brett område. Det är vettigt, köket väljer L för rumskonceptet. Bänkskivan använder trä som material. Bänkskivan ger plats för gasspisen, diskbänken med en speciell plats för köksfläkten.

Det L-formade köket i vintagestil väljer också den klassiska skåpsdesignen. Vitt och brunt blir temafärger. På vissa ställen i köket placeras blommor så att köket inte ser enfärgat ut.

Köket föredrar att rensa de flesta arbetsområdena för att placera rätter, livsmedelsingredienser och annat.

Enkelt L-format kök

Enkelt L-format kök
Dessa: hgtv.com

Kärnan i det L-formade köket ligger på bänkskivan. I denna del används den grå naturstenen som motsvarar köksöns material. Formen består av de två undersegmenten som ser likadana ut.

I likhet med de tidigare exemplen rymmer bänkskivan gasspisen och diskbänken. Det mesta av delen förblir tom och kan öppnas för att rymma servis, livsmedelsingredienser och andra ingredienser.

Den övre delen av bänkskivan är fylld med skåpet medan det nedre segmentet innehåller skåp och lådor. Den enkla köksön har blommor som dekoration.

Magnifikt L-format kök

Magnifikt L-format kök
Dessa: shairoom.com

Det som finns ovanpå bänkskivan får oss att tycka att pjäsen ser rik ut. Onekligen öppnar en bred eller lång bänkskiva upp för olika dekorationer av elementet. I detta exempel är bänkskivan uppdelad i flera undersegment.

Det finns undersegment för diskbänken och gasolspisen. Det bästa undersegmentet gäller köksfläkten, som intar en speciell plats med väggen. Kycklingstatyerna som dekoration berikar köket.

I köket, bredvid bänkskivan, står den trendiga köksön med en industriell taklampa.

Milt L-format kök

Milt L-format kök
Dessa: inchandco.com

Det som direkt kommer att tänka på i bondgården är vitt. Denna mjuka färg färgar detta L-formade kök som upptar en stor yta. Som lantköksstilen antyder väljer detta kök naturmaterial för att skapa en rymlig atmosfär.

Till exempel tar köket över den flytande vedförrådet. Skåpet är vitmålat och har en enkel design. Den moderna spisen för matlagning finns på köksön.

Färgen och materialen hjälper till att göra området mjukt och bekvämt.

Coolt L-format kök

Coolt L-format kök
Dessa: idealdriveways.com

Varken blått eller vitt, köksbänken har valt en lite mörk. Vi pratar alltid om bänkskivor, eftersom detta element visar formatet på ett kök. Den här bänkskivan ser lite mörk ut med färgen.

Det som kallar oss så coola är bänkskivans totala storlek. Den som slår in gasolspisen får det trendiga backsplashen. Dessutom finns den större delen, som mer fungerar som en bänk för presentation av blommorna.

Casual L-format kök

 Casual L-format kök
Dessa: freshome.com

Bänkskivan använder en viss typ av trä som skapar ljusa och neutrala toner. Köket utövar enkel design ur innehållssynpunkt. Där finns bara garderoben, det flytande förvaringsutrymmet, diskbänken och gasspisen.

Vi beundrar att köket har vintagebelysning och dekorationer. Med hela detta koncept känns köket avslappnat och mysigt.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *