Lägg till lyxiga detaljer i ditt hem

Lägg till lyxiga detaljer i ditt hem

Inbyggda bokhyllor i Turtle Bay

Som allt annat i livet handlar lyx bara om detaljerna. Och oavsett om du går för industriell chic eller en klassisk övergångsdesign, kan du lägga till lyxiga detaljer för att skapa hemmet du alltid har drömt om. Våra expertdesigners har dessa tips för att lägga till lyxiga detaljer till ditt hem.

accent kudde

lyxiga detaljer accent kuddar

Om du vill lägga till eleganta, lyxiga detaljer till ditt hem, överväg att lägga till accentkuddar till din soffa och säng. Nyckeln till accentkuddar är att hitta en balans mellan mönster och textur. Vi brukar styla soffor med minst en sammetskudde och minst en mönstrad kudde. Kom ihåg: komfort är den ultimata lyxen.

kasta filtar

lyxiga detaljer kasta filtar

Tillsammans med accentkuddar är filtar ett enkelt och billigt sätt att lägga till lyxiga detaljer i ditt hem. Som sängkläder och gardiner, ha två uppsättningar filtar redo: en för vintermånaderna och en för sommarmånaderna.

Bild via Elle Decor

konstverk

lyxiga detaljer konstverk

En kal vägg är inget att se. Om du letar efter sätt att integrera lyxiga detaljer i ditt hem, stäng av ditt nivåverktyg och häng upp några konstverk. Och om en resa till Christies inte är i budgeten, överväg mängden onlinebutiker som erbjuder tryck och originalaffischer. saatchiart.com är en kontaktpunkt för våra inredare.

Entstören

lyxiga detaljer gör dig besviken

Coco Chanel sa en gång att man skulle ta bort ett enda tillbehör innan man lämnade huset. Och vi tror att en liknande regel gäller för huset. Det finns bara ett tillbehör som garanterat inte får ditt hem att kännas lyxigt, och det är röran. Oavsett om du skänker bort det, behåller det eller donerar det, släpp det bara.

Bild via design mjölk

Göm dina kablar

lyxiga detaljer döljer kablar

Förutom att rensa bort, är ett av de enklaste sätten att få ditt hem att se lyxigare ut att dölja sladdar, särskilt runt TV:n. Det ger din TV ett utseende av levitation, vilket ger en lätt och luftig känsla till alla mediahörnor. Kolla in hur vi såg ut på detta chica TriBeCa loft.

Uppgradera ditt lagringsutrymme

lyxig detaljförvaring

Att reda ut ditt hem innebär också att du lägger till ytterligare lagringsplatser. Vi rekommenderar en kombination av öppen och stängd förvaring. Detta gör att du kan visa upp dina mest dekorativa prylar samtidigt som du håller den krispiga grytan gömd.

Bild via Architectural Digest

Högblanka tyger och metaller

lyxiga detaljer med hög glans

Och vad vore lyx utan glänsande saker? När du köper möbler och tyger, se till att du använder tillräckligt med högblanka tyger och metaller. Dämpad koppar, brons och guld passar bra med sammetskuddar, och krom passar till nästan allt.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *