Lantgård kök skåp idéer

Lantgård kök skåp idéer

Att renovera ett hem handlar om att ge hemmet en ny känsla. För att uppnå ett otroligt resultat måste du ta hänsyn till varje rums egenskaper. Till exempel behöver vardagsrummet ett inbjudande koncept medan sovrummet behöver en personlig touch. hur är det med köket

När man renoverar ett kök är det första många tänker på att byta skåp. Skåpet är det mest synliga elementet i varje kök och behöver mer uppmärksamhet. Om du vill skapa en ny atmosfär, överväg följande idéer för lantköksskåp.

Gråskala köksskåp med tunnelbana kakel backsplash

Gråskala köksskåp med tunnelbana kakel backsplash
Dessa: homebnc.com

Det enklaste sättet att få fram en bondgårdsnyans i köket är att välja rätt färg, och nyanser av grått duger. Skåpet i det här färgschemat sträcker sig till taket och lägger till ytterligare en dimension till ditt kök. Detta är en smart lösning för alla små kök då vertikal förvaring löser problemet.

Köksskåp i gråskala fungerar bäst med benvita tunnelbaneplattor och lägger till mer bondgårdsstil till utrymmet. Rejäla vita bänkskivor och diskbänkar ger ett modernt utseende och rena linjer till ditt rustika lantliga kök. Rena linjer gör också att det här köket ser mysigt ut.

Rent vitt lantkök med öppna hyllor

Rent vitt lantkök med öppna hyllor
Dessa: carribeanpic.com

Öppna hyllor skapar en fräsch och rik känsla för ett litet köksutrymme. Istället för att installera ett skåp som tar upp horisontellt utrymme går den här öppna hyllan vertikalt. Eftersom det ger ett öppet koncept är det lika enkelt att hitta något som att titta på det.

Farmhouse-stil återspeglas i de rena vita tunnelbaneplattorna och taket. För att inte tala om bänkskivorna i gråskala som smälter samman med trägolvet.

Dubbelt köksskåp i en bondgård med bro

Dubbelt köksskåp i en bondgård med bro
Dessa: homebnc.com

Ett litet kök kräver mer eftertanke och kreativitet. När det kommer till att välja köksskåp ser detta dubbla bondgårdsskåp med brygga oemotståndligt ut!

Det smala skåpet med glasdörr påminner om modern bondgårdsstil utan större ansträngning. Här kan du lagra prylar eller matvaror och ägna bara några sekunder åt att hitta dem igen.

En bro som förbinder båda skåpen är den bästa delen. Det öppna hyllkonceptet ger dig extra förvaringsutrymme för samlarföremål eller tillbehör. Hela köksskåpet går bra med benvit väggfärg och tunnelbanekakel.

Moderna bondgårdsskåp med blanka bänkskivor

Moderna bondgårdsskåp med blanka bänkskivor
Dessa: roomaniac.com

Bondgård och modernt koncept kan göra en fantastisk kombination. Detta köksskåp i gråskala skapar en samlingspunkt i rummet och passar in i laminatgolvet.

Lantgårdsköksskåpidéer som når upp till taket ger också ett öppet hyllområde för att lagra små köksapparater. Modern stil är mer synlig med blanka svarta bänkskivor. Ett högt glasfönster gör att rummet ser fräscht ut.

Ren look med minimalistisk garderob och mönstrad vägg

Ren look med minimalistisk garderob och mönstrad vägg
Dessa: freshome.com

Vit skapar ett rent utseende i alla rum, inklusive ditt lantliga kök. Den moderna garderoben ger också minimalistiska nyanser, kompletterad med vita tak och bänkskivor.

Det här köket visar också fransk lantlig stil med mönstrade backsplash och väggar, för att inte tala om de dubbla små glasfönstren. Den eleganta guldlampan står i kontrast till rummets övergripande utseende.

Sömlöst öppet skåp för rustikt kök

Sömlöst öppet skåp för rustikt kök
Dessa: intentalhospitality.com

Den rustika atmosfären runt köket är inte ett hinder för ett kontrasterande utseende på skåpet. Detta öppna bondgårdsskåp har ett trätak, golv och vägg, vilket ger dina ögon en fräsch look.

Köksskåpet passar perfekt till tunnelbanekakel och moderna köksmaskiner som spis och kylskåp. Rustikt köksbord med träpallar ger perfektion till denna rustika köksidé.

Mysigt köksskåp med dubbla fönster

Mysigt köksskåp med dubbla fönster
Dessa: luvlydecora.com

Mys är en viktig sak i ditt kök. Få en mysig känsla med denna köksskåpsidé. Högskåpet med rustik finish står i kontrast till tunnelbaneplattorna och det vita taket. Dubbla fönster installeras i närheten för ett fräschare utseende.

Skåpet skapar harmoni med lådor och köksö. Följande idé för bondgårdskök har blanksvarta bänkskivor och är lämplig för små utrymmen. Men vänta! Kolla in industrilampan som fungerar som fokus.

Om du vill skapa en varm och vänlig atmosfär är detta en köksskåpsidé.

Fantastiskt rustikt bondgårdsskåp för att dölja dina tillhörigheter

Fantastiskt rustikt bondgårdsskåp för att dölja dina tillhörigheter
Dessa: hoomdsgn.com

Har du överfyllda köksmaskiner? Inget mer stökigt kök! Detta rustika bondgårdsskåp är här för att lösa ditt problem.

Det höga köksskåpet ger extra förvaringsutrymme, så att du kan dölja de flesta apparater från nyfikna ögon. För att inte tala om att det finns en bondgårdskänsla i köket också. Den rustika köksön med bänkskivor i svart sten ger perfektion till detta kök.

Lampan kommer långt med att föra bondgården och den klassiska nyansen till utrymmet. Var uppmärksam på denna traditionella hänglampa som tar dig tillbaka i tiden.

Svart och vitt för kontrast köksskåp

Svart och vitt för kontrast köksskåp
Dessa: cambriausa.com

Följande skåp är oemotståndligt för ditt moderna lantkök. Det rena och chica vita skåpet med två kontrasterande färger svart och vitt sticker ut mot svarta bänkskivor och skåp.

Närvaron av ett svart köksbord med en minimalistisk design ger ännu mer stil till bondgården. Tre hängande lampor med ett industriellt koncept kompletterar din arbetsyta. Denna skåpidé räcker för alla kök med litet utrymme.

Lura ögonen med något vitt

Lura ögonen med något vitt i ditt kök
Dessa: homebnc.com

Vit är ett smart alternativ för att skapa ett visuellt större utrymme. Om du har ont om köksutrymme är detta vita bondgårdsskåp en bra idé. Vitt skåp passar perfekt till tak och laminatgolv.

Solid vit köksö med blank bänkskiva visar upp fransk lantlig stil. Det unika hängande ljuset ovanför ön ger perfektion till hela utrymmet.

Men vänta! Skåpet är inte bara vackert, utan också funktionellt. Vertikal förvaring är avgörande för små kök, varför följande skåp är designat i taket för extra förvaring.

Du har fått höra att det finns många idéer till köksskåp i bondgårdar som du kan välja. För alla storlekar är en bondgård ett bra koncept för att lägga till en varm, vänlig och hemtrevlig atmosfär till din matlagningsplats. Har du bestämt dig för en kommande köksrenovering?

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *