Lantgårdsköksbelysningsidéer

Lantgårdsköksbelysningsidéer

GÅRDHUS KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Oavsett hur långt du går, kommer ett lugnt byliv alltid att finnas i ditt hjärta. Det finns massor av barndomsminnen i era hjärtan, varav några är gjorda i ett kök.

Inte konstigt att när du växer upp och sedan tillbringar större delen av dina dagar i städer vill du uppskatta de gyllene berättelserna. Du kan väcka tillbaka minnena genom att skapa en bondgårdsköksbelysning som tar dig närmare den hemtrevliga känslan i köket.

Förtjusande lantköksbelysning

Förtjusande lantköksbelysning
Dessa: adoreyourplace.com

Belysningen i det lantliga köket delar flera egenskaper med belysningen i det lantliga köket i systerstil. Båda använder mestadels naturliga material för att betona naturliga och behagliga känslor som ägare vill uppleva när de lagar mat, gör drinkar och mycket mer.

Vår första idé är metall, ett av de naturliga materialen för köksbelysning. Vi uppskattar att belysningen begränsar valmöjligheterna till den söta konförbandet för lamporna inuti. Detta kommer att vara en uppdaterad modell för lantköksbelysning.

Du kan prova exemplet, särskilt om ditt kök använder en modern bondgårdsstil som den här bilden visar.

Casual bondgård köksbelysning

Casual bondgård köksbelysning
Dessa: freshome.com

Det finns två lampor i detta kök. Vårt förslag är att lampan faller över en bänkskiva. Vi är säkra på att de flesta av er är bekanta med lampstilen. Väldigt klassiskt, eller hur? Detta är en av de mest kända klassiska belysningsmodellerna.

Du kan välja denna stil som bondgårdsköksbelysning eftersom lampan har en vintagekänsla som liknar det vi ofta gör med bondgårdsköksbelysning. Dessutom ser lampan gammal ut. Hela denna lamplook passar det här köket.

En annan aspekt är att lampan väljer grått, en av de färger som främst används för bondgårdsinredning.

Modifierad Farmhouse Köksbelysning

Modifierad Farmhouse Köksbelysning
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Vi vet mycket väl att några av er alltid letar efter en uppgraderad version av köksbelysning i vilken stil som helst. Så här kommer vår modifierade version av bondgårdsköksbelysning. Intressant nog att notera att strandköket hänger taklampan.

Belysningen består av de fyra lamporna som bär upp bondgårdsinspirerade köksluckor. Till skillnad från de två första idéerna varierar omslagen på grund av deras vita glansiga utseende. Som regel antar belysningen i lantköket mjuka och neutrala toner.

Belysningsmodellen väcker stor uppmärksamhet, även om köket målar sig grönt.

Attraktiv belysning av gårdsköket

Attraktiv belysning av gårdsköket
Dessa: kurdblogger.com

Vilket unikt sätt att lysa upp det lantliga köket! Vi misstänker att tändning av en kyrkklocka stjäl en ikonisk form. Till skillnad från svart, som de flesta kyrkklockor, ser belysningen spegelvänd ut. Du kan se belysningen reflektera strålen som produceras av downlighten.

Det här köket tar på sig den kreativa idén att ta med den här bondens köksbelysningsmodell in i köket. Den glödande ljusskuggan i bondgårdsköket blir en ljus variant av köket som mestadels är klädt i vitt.

Inte nog med att köket blir ljust, belysningen ger även det moderna köket en klassisk touch.

Cool bondgårdsköksbelysning

Cool bondgårdsköksbelysning
Dessa: laceainarie.com

Ett annat sätt att ändra belysningen i lantköket. Denna idé är inspirerad av den i den tredje punkten. Den här gången bjuder vi in ​​dig att ändra belysningen i lantköket på ett enklare sätt. Det är bättre om du kan återanvända befintligt material.

Det här köket väljer belysning som verkar bekant för de flesta av oss. Vi brukar se lampan i ett vardagsrum eller sovrum. Lampan ser större ut än den vanliga. Det som lockar oss är det svarta materialet som täcker lampan.

Detta är den enkla modifieringen som vi nämnde tidigare. Den svarta dekorationen matchar det svarta handtaget.

DIY bondgård köksbelysning

DIY bondgård köksbelysning
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Lantlig köksbelysning gynnar en enkel belysningsmodell. Detta härrör från det allmänna konceptet med bondgårdsinredning, som är enkel och funktionell. Utan tvekan passar detta livet i en bondgård, som är långt ifrån den komplicerade modellen.

Detta moderna lantkök tillämpar detta koncept. Belysningen består av två glödlampor som vi kan köpa i närliggande butiker. Vi applåderar hur köket väljer de genomskinliga överdragen som du kan göra själv.

Leta bara efter glasrutor och arrangera dem så att de liknar belysningen. De genomskinliga höljena hjälper till att sprida strålen som produceras av belysningen.

Säker gårdsköksbelysning

Säker lantköksbelysning
Dessa: festhome.com

Inte säker på säkerhet, men säker på att välja belysning till lantköket. Detta är en av de vanligaste belysningsmodellerna för lantkök. Vi syftar på belysningen som faller över diskbänken.

Belysningen består av en lampa som passar in i det traditionella höljet. Klädd i grått kontrasterar belysningen med det vita köket. De två lamporna, som också ser gråa ut, hänger inte långt från belysningen i gårdsköket.

Kreativ bondgårdsköksbelysning

Kreativ bondgårdsköksbelysning
Dessa: Secureidm.com

Vi presenterar dig igen med glödlampor som huvudaktörer inom belysning. Även om ingen bondgård eller lantlig stil tillämpas i köket, är belysningsstilen värd att titta på. En viktig faktor är användningen av glödlampan.

En glödlampa har länge använts av människor som bor i både byar och städer. Denna köksbelysning blir kreativ genom att placera olika lampstorlekar och modeller. Upphängd på en annan höjd ger den enkla idén arrangemanget av glödlamporna.

Traditionell bondgårdsköksbelysning

Traditionell bondgårdsköksbelysning
Dessa: hgtv.com

Ett utekök är öppet för att lysa upp bondens kök. Det här köket väljer den traditionella stilen av belysningskonceptet för bondgårdskök genom att lägga till de två lamporna i de söta lyktorna.

Lyktorna håller nyckeln till belysningen i gårdsköket. Lyktorna väcker så många minnen när modern belysning var knapp. Vissa traditionella människor använde lyktor med eld för att låta människor lämna sina hem.

Belysningen passar köket så bra att användningen av trä och tegel för det tillbaka till naturen.

Livlig lantköksbelysning

Livlig lantköksbelysning
Dessa: slowf.mphventurescorp.com

Vi stänger denna lista med glödlampor utan lock. Vi visar detta för att visa att du inte behöver en dyr och komplicerad design för att modifiera glödlampor som en av armaturerna som används som lampor för bondgårdskök.

Återvinn en träbalk i ditt hem. Använd sladdar för att hänga upp många små glödlampor som den här bilden visar. Bli kreativ för att se om de hänger på samma höjd eller inte. Efter det hänger du balken i taket i köket.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *