Lantliga badrumsidéer

Lantliga badrumsidéer

Lantliga badrumsidéer återupptäcker det moderna lantliga utseendet och det traditionella badrummet. Kombinationen av dekorationer avslöjar en del inredningsdetaljer. Skapa lantliga idéer för avkopplingsutrymme i ditt badrum.

Lantliga badrumsidéer

1. Vit bondgård lantbad

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 1

Vitt bondgårdsbad inspirerat av bondgården Wiltshire. Detta badrum ligger på taket. Det vita klinkergolvet har en randig plattvävd matta och vita väggar som lyser upp din utsikt över badrummet. Med interiören av en vit bondgård ser utsikten större ut. Vita skåp uppställda mot väggen, undermonterad diskho på vit bänkskiva med kaklat bord. Minispegeln bredvid det breda fönstret.

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 2

Dessa badrumsidéer kommer från designern Harriet Anstruther. Designer säger ”mest skräp” om den här idén inspirerad av Sussex Farmhouse. Fokus för denna design är på föremål och rambilder. Hela det vita utrymmet ökar välbefinnandet. Badrummet har en mer rustik känsla med klofotsbadkar och stående spegel. Många europeiska samhällen är intresserade av denna klassiska landsyn.

3. Hus i minimalistisk stil

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 3

Den minimalistiska stilen passar perfekt till badrummet i lägenheten. Den minimalistiska designen har en snygg fönstersits och dyna med blandad dekoration. Denna stil, inspirerad av badrummet i West Country, närmar sig engagemanget för komfort. Nära det prydliga fönstret finns ett fristående badkar och svartmålad finish. Du kan använda denna stil för ditt badrum med erbjudandet på 2 975 euro.

4. Max Rollitt Country Bathroom

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 4

Max Rollitt stil gör drama atmosfär med bläckblå färger. Bredvid det fristående badet finns ett viktorianskt fotografi som bakgrund. Designern Max Rollitt betonar den teatrala karaktären hos tryckta dukar. Denna stil ser ganska antik och prisvärd gammal ut. Max Rollitt inredning brukar beställas av människor som gillar den vanliga gamla looken. Om du är intresserad av denna designade badrumsstil måste du betala cirka 375 euro.

5. Traditionellt blomsterlandbad

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 5

Denna restaureringsinspirerade design försummade badrummet från 1700-talet. Traditionella blomsterbad sätter färg på utsikten och beskriver forna glansen. Dessa badrumsdekorationer görs vanligtvis i det brittiska samhällets hem. Klassisk och gammal atmosfär framhäver det fristående badkaret och det gammaldags fönstret. Inga karbinhakar, bara en enkel spegel, undermonterad diskho och bänkskiva i vitt kakel.

6. Monokrom tapettryck för lantligt badrum

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 6

Denna badrumsstil rekommenderas för små utrymmen. Överdimensionerat grisailleblad på svartvitt tryck förstärker det lilla badrummets eleganta utseende. Tips för att skapa denna design på ditt badrum med en liten spegel, undermonterad handfat, inga skåp. Att hänga några fotoramar på väggen kommer att göra rummet mer etniskt.

7. Badrum i viktoriansk stil

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 7

Viktoriansk stil av designern Ben Pentreath. Denna inredning betonar viktoriansk elegans och traditionella rum. Traditionell atmosfär i kombination med ett ljust badrum i Carra-marmor på ¾-väggen. Det unika är duschen gjord av våffeltyg med en skarp vit. Huvudidén i viktoriansk stil för små och stora garderober, vitt klinkergolv, liten spegel och förvaringsutrymme.

8. Franskt badrum i blå stil

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 8

Fransk blå stil inspirerad av fransk 1700-talskultur. ¾ väggen är färgad ganska ljusblå. Denna stil betonar den orientaliska mattan och antika kakel. Den franska blå stilen skulle kunna fungera på ett litet utrymme och förstärka atmosfären som en engelsk lantlig stil. Orientalisk dekor av fristående badkar, handdukstork, rambild, antikt material och etnisk bakgrund.

9. Litet lantbad med panel

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 9

Designen av ett litet lantligt badrum är panelad i vertikala linjer. Denna inredning är inspirerad av den walesiska bondgården. Designern av badrummet ökar höjden för att skapa det obekvämt formade utrymmet. Denna dekoration är unik eftersom fönstret i taket avslöjar himlen. Undermonterad diskho och enkel bänkskiva döljer det fula röret.

10. Antika lådor i det lantliga badrummet

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 10

Denna designer inspirerades av interiören i ett lanthus från 1700-talet i Europa. Denna stil passar bra med lyxiga badkar, speglar och handfat. Atmosfären i detta rum ser mer klassisk och elegant ut. Träsnickare lägger till handfat och marmorskivor. Lokala snickare i området återställer utseendet och blir en naturlig design.

11. Rustik Retreat Country Badrum

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 11

Denna designer Emma Burns framhäver badrummet i pensionatet med en underbar utsikt. Med ett grått fristående badkar och matta sprider detta utrymme ljuset ur mörkret. Det unika med denna inredning på ljuset kommer att komma igenom.
https://hg-images.condecdn.net/image/BXJMZzqLwAP/crop/1020/f/2766606-house-6nov15_NgocMinhMgo_b.jpg

12. Gult traditionellt lantbad

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 12

Gul arvsstil inspirerad av mitten av århundradets klassiker. Denna inredning betonar hårda beige väggar och etniska saker. Detta badrum känns familjärt och varmt då det kombineras mellan traditionella möbler och klassiska proportioner. När du designar ditt badrum med denna inredning blir det mer utrymme och ljus.

13. Landligt badkar med rullbadkar

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 13

Roll-top-badrum inspirerat av det engelska lanthuset med ensidigt rullbadkar nära väggen. Rolltopbad kan skapa den bekväma atmosfären när den badande lutar sig tillbaka. Lite kakel bakom badkaret ser snyggt ut och skyddar väggen från badgäster. Detta rullbadkar är den mest eftertraktade idén om lantligt badrum.

14. Rustik bondgård badrum

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 14

Inspirerad av ett bondgårdsbadrum kombinerar denna inredning en rustik stil med ett vintageutseende. Trägolvet kompletterar verkligen fristående badkar och träväggdekorationer.

15. Landligt bad med matta och persienner

15 lantliga badrumsidéer 2020 (inspiration för scendesign) 15

Denna design är inspirerad av gästhusets badrum. Antikt fristående badkar återupptäcker enkelhet och elegans. Den ultrasnygga broderade bomullspanelen. Denna badrumsinredning rekommenderas för lantliga badrumsidéer.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *