Lavendel badrumsidéer

Lavendel badrumsidéer

LAVENDEL BADRUMSIdéer – Vi vet att lavendel är en av de örter som används i kosmetika. Lavendel har en fin doft. Örten används för medicinska ändamål som att bekämpa myggor.

Lavendelbadrum syftar på att badrummet väljer en lavendelfärg. Färgen ser väldigt lik lila. Vi har 10 badrumsstilar i lavendel för ditt nästa badrumsbygge eller ombyggnation.

Attraktivt lavendelbad

Attraktivt lavendelbad
Dessa: greybathroom.info

Badrummet är attraktivt, även om bilden inte visar hela området. Det som lockar oss är taket i badrummet. Vi brukar se badrumstaket målat i neutrala färger. Men den här tar lavendel.

Dessutom har badrummet en unik modellering. Lavendelmålningen syftar på badrumsväggen. På ett begränsat utrymme kommer badrummet att dekorera området med målningar och blommor.

Badrummet väljer det flytande handfatet och det enkla handduksstället för att spara utrymme. Belysningen ser också kreativ ut och matchar kanten på spegeln och kranen.

Interessantes Lavendelbad

Interessantes Lavendelbad
Dessa: idahointeriordesigner.com

Inte en ledig gardin som hänger i ett fönster. Badrummet visar lavendelsmaken av tyget som fungerar som en avdelare eller täckning för badkaret. Avdelaren blandar lavendel med det mönstrade motivet i mitten.

Designen ser intressant ut. Objektet förskönar badrumsstilen som ser unik ut. Badrummet väljer vintagebordet på vilket bland annat lavendelduken står utställd. Badkaret ser avslappnat ut.

Den attraktiva delen relaterar till väggmålningen som kombinerar grått och vitt med blommålningen.

Chic lavendel badrum

Chic lavendel badrum
Dessa: decoist.com

Vintage och moderna smaker gör att lavendelbadet ser vackert ut. Badrummet ser tjejigt ut genom att kombinera lavendel och vitt. Dessutom framträder flicktonen från den lurviga mattan som ligger under badkaret.

Nyansen av lavendel dyker upp på badrumsväggen. Intressant nog ser lavendeln lite grov ut, vilket på något sätt matchar den mjölkvita tonen i badrummet. Handduken och tygerna ser också lavendelaktiga ut.

Stolen ser vintage ut. Blommorna sötar badrummet, vilket motsvarar den lavendelstämning som förknippas med en god lukt.

Strålande lavendelbad

Strålande lavendelbad
Dessa: josealbertoanon.com

Badrummet väljer lavendelnyansen som ser ljus ut. Lavendeltonen låter på väggarna och golven i badrummet. Badrummet väljer nyansen av lavendel i olika material.

Men de ser alla ljusa och fräscha ut. Valet gör att badrummet känns lite rymligare. Strategin går bra med det smala badrummet. Lavendelaspekten i mitten ser underbar ut med det blommiga motivet.

Badrummet väljer de flytande handfaten och handfaten för att optimera utrymmet. Vi uppskattar att badrummet ställer in långstolen för avkoppling.

Mysigt lavendelbad

Mysigt lavendelbad
Dessa: toshteam.org

Badrummet bevisar att lavendelbadrummet är bra för både kvinnor och män. Detta är till exempel lämpligt för båda könen, eftersom badrummet kombinerar färgen med vitt. Färgövningen gör badrummet mjukt, men inte tjejigt.

Badrummet ser mysigt ut med panelen. Förutom att måla väggen med lavendel placeras lavendelduken, golvmattorna och draperiet i badrummet som mellanvägg. Den lilla bänken gör att badrummet känns avkopplande.

Badrummet väljer den enkla inredningen. Strategin står i kontrast till den mönstrade golvstilen.

Minimalistiskt lavendelbad

Minimalistiskt lavendelbad
Dessa: kuwell.net

Lavendel kan lysa upp ditt minimalistiska badrum. Tänk på färg som ett annat alternativ än blått eller gult. Badrummet kontrasterar lavendel med badrummets neutrala färger.

Intressant nog sätter badrummet lavendelstämningen genom de enkla och mönstrade motiven. Den enkla nyansen av lavendel dyker upp på keramiken, medan det mönstrade motivet kommer från kakelplattan med bilderna.

På grund av det trånga utrymmet sätter badrummet bara badkaret och det flytande handfatet. Strategin resulterar i ett chict och minimalistiskt badrum.

Trendigt lavendelbadrum

Trendigt lavendelbadrum
Dessa: blueridgeapartments.com

Förutom att måla en badrumsvägg med lavendel kan du köpa lavendelplattor som visas i exemplet. Lavendelplattorna blir väggen och golvet i badrummet. Vi kan se att badrummet målar betongen med färgen också.

Badrummet ser trendigt ut med väggdekorationen. Lavendelkeramiken är till exempel omgiven av ett stenliknande segment. Badrummets vägg ovanför skåpen fungerar som förråd.

Unikt är att badrummet fortfarande placerar bordet för att visa de rena handdukarna i mitten av det trånga utrymmet.

Engagera lavendel badrum

Engagera lavendel badrum
Dessa: about-ruth.com

På grund av färgkombinationen kombinerar badrummet lavendel och lila. Badrummet har målat väggen med lavendel. Valet är en så bra start eftersom badrummet ser mjukt och chict ut. För att ändra den enkla lavendellooken placerar badrummet dekorationerna.

Badrummet klätt i lila hänger spegeln med den överdimensionerade vackra bårddesignen. Vägglamporna har lavendelfärg och är något klassiska. De mönstrade motivtygerna gör badrummet livligare.

Som du kan föreställa dig representerar badrummet verkligen den feminina badrumsstilen.

Vackert lavendelbadrum

Vackert lavendelbadrum
Dessa: roosu.info

Vitt och lavendel gör badrummet vackert ljust. Badrummet väljer den bleka lavendelnyansen, som överraskande balanserar den vita nyansen. Vi dras till grunderna i badrummet.

Badkaret och stolen rör sig till exempel mellan vintage och modernt. Badrummet föreslår att du letar efter sekundära vintageartiklar som passar budgeten. Att köpa äkta och antika badrumstillbehör kan kosta dig en förmögenhet.

Vintage lavendel badrum

Vintage lavendel badrum
Dessa: helena-source.net

För ett vintage badrum är detta den lämpligaste nyansen av lavendel. Vanligtvis kräver ett klassiskt badrum neutrala färger. Badrummet försöker balansera vitt utan att sätta området i en slående kontrast.

Den lavendelfärgade nyansen ger alltså en skonsam modifiering till badrummet. Badrummet känns romantiskt. Som med den klassiska modetillverkaren, sätter badrummet upp träpanelen.

Badkaret ser vintage ut med klofoten. Ljuskronans belysning och blommor förskönar området helt.

Även om lavendel inte har lika många nyanser som andra färger, är färgen värdig ditt nästa experiment. Vi hoppas att våra 10 lavendelbadrumsidéer kan ge lite inspiration till ditt planerade badrum eller ombyggnad.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *