Litet köksbelysningsidéer

Litet köksbelysningsidéer

SMÅ KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Vanligtvis behöver ett litet kök ett litet antal glödlampor eller en stor lampa för att lysa upp det begränsade utrymmet. Närheten mellan lampor eller glödlampor syns mest i ett litet kök.

Detta är omvänt med belysningskonceptet för storkök. Små köksbelysning tar inte bara hänsyn till funktionella element. Du kan prova olika belysningsmodeller för ditt lilla kök. Hoppas våra förslag kan inspirera dig. Lyssna!

Snygg liten köksbelysning

Snygg liten köksbelysning
Dessa: hgtv.com

Trots den lilla storleken lyckas det här köket fortfarande dekorera detta område. Titta på den femkantiga spegeln. Köket väljer den unika, stora spegeln som första dekoration. Det andra gäller köksbelysningen.

Den snygga och glänsande pendellampan med lampan hänger i taket i köket. Lampan använder ett unikt skydd. Lampan lyser direkt ovanför köksbänken. Med det genomskinliga locket kan strålen överföras till hela köket.

Under dagen förlitar sig köket på det stora fönstret för att njuta av de naturliga strålarna.

Fin liten köksbelysning

Fin liten köksbelysning
Dessa: idealhome.co.uk

Vår andra idé föreslår att du väljer liten köksbelysning som matchar färgen på kökstemat. I det här exemplet blir vitt temafärg för både belysningen och köket. Belysningen består av tre taklampor.

De mestadels vitklädda lamporna kopierar den legendariska klassiska lampstilen. Lamporna stödjer köket som är vitt för nästan alla element, från skåp till bänkskiva. Lamporna lyser direkt ovanför köksön.

Det övergripande utseendet gör detta lilla kök rymligt och överskådligt.

Inbyggd liten köksbelysning

Inbyggd liten köksbelysning
Dessa: traditionalhome.com

Inlinebelysning för små kök ökar i takt med det växande minimalistiska köket i takt med att fastighetspriserna stiger. Den inbyggda belysningen minskar utrymmet i ditt kök till ett minimum. På grund av detta väljer detta skafferi vilken belysningsstil som ska användas.

Den inbyggda belysningen är placerad i taket i köket som lyser upp gångvägsdelen i köket. Belysningen är anordnad så att strålen som skapas av de inbyggda lamporna når köket.

Under dagen kan friska strålar strömma ut från köket genom de stora fönstren.

Underbar liten köksbelysning

Underbar liten köksbelysning
Dessa: greenbrookdesign.com

Den finaste småköksstilen trots begränsat utrymme. Vi tycker att vår slogan inte är för mycket för detta kök. Hela köket är mestadels grått och ser trevligt och bekvämt ut. Köket väljer taklampan som variant.

Belysningen stöds av metallhållaren och glaskåpan. Belysningen består av de två lamporna som sitter i locket. Den övergripande belysningsmodellen ser underbar och vacker ut. Det genomskinliga locket hjälper till att sprida strålen från lamporna.

Återigen finns det ett stort fönster som låter friska strålar komma in i köket.

Kreativ liten köksbelysning

Kreativ liten köksbelysning
Dessa: Secureidm.com

I motsats till den fjärde idén presenterar vår nästa rekommendation ett begränsat litet kök i svart. Från skåpet till fläkten fyller smaken av svart luften i detta kök.

Därför kräver köket en touch av liv så att inte hela köket bokstavligen sjunker ner i mörker. Det är så den kreativa idén föds. Köket väljer olika storlekar på glödlampor, från stora till små. Lamporna hängs på kabeln.

Denna belysning bevisar att det inte är för dyrt att implementera en smart liten stil med köksbelysning.

Avslappnad liten köksbelysning

Avslappnad liten köksbelysning
Dessa: Architecturaldigest.com

Eftersom nästan alla delar av köket är gjorda i en mjuk grå färg tar detta kök en djärv vändning. I köket används pendellampan som består av två lampor täckta med de ikoniska grå klassiska locken.

Belysningen stödjer kökets grå ton. En lätt vintagekänsla kan kännas med detta belysningsutbud. Belysning hänger direkt ovanför köksön som i första hand fungerar som matplats.

Studioinspirerad liten köksbelysning

Studioinspirerad liten köksbelysning
Dessa: city-data.com

Med ett ögonkast använder den här lilla köksbelysningen inbyggda lampor. Efter en andra titt placeras inte lamporna som en enhet med kökstaket. Det finns ett litet mellanrum mellan lamporna och taket.

Det allmänna konceptet kan härledas från studiolampor som vi ofta ser. Lamporna fördelas i köket. Belysningen skapar strålar tillräckligt för köket, som huvudsakligen använder trä som material.

Vi kan också känna oss som hemma i detta kök på grund av belysningsmodellen.

Fantastisk liten köksbelysning

Fantastisk liten köksbelysning
Dessa: kitchen.healthymarriagesgr.org

Vårt ämne handlar om taklampor, inte de inbyggda glödlamporna. Belysningen består av två lampor som ser fantastiska ut i gult. Belysningen ger en slående vacker förändring till det brunaktiga köket.

Belysningen kommer egentligen från köksbänken. Istället för brunt blir belysningen gul istället. Lampornas lock ser supersöta och unika ut. Vi tror att alla vill titta på taklampan så ofta som möjligt.

Belysningen blir en livlig attraktion.

Extravagant liten köksbelysning
Dessa: eastlaw.us

Det lilla utrymmet hindrar inte detta kök från att göra det till ett påkostat och vackert kök. Den hängande lampan förtjänar ett speciellt omnämnande. Kan inte beskriva hur märklig belysningen är.

Belysningen antar den ikoniska klassiska ljusstilen. Belysningen består av två ljuskronor med majestätiska transparenta lock som ser ut som kristaller. Den klara och vita belysningen matchar kökets vita färg.

Pendellampan blir en fantastisk dekoration för detta moderna kök bredvid fläkten.

Fantastisk liten köksbelysning

Fantastisk liten köksbelysning
Dessa: packersedge.com

Vi kan inte säga hur många klara belysningsskydd vi har granskat tidigare. Vi kan inte få nog av det. Den här gången tog vi med ett antal lampor i koner åt dig. De är alla skyddade av glasskydden.

Konceptet hjälper till att sprida strålen som skapas av belysningen. Egentligen ser konen enkel ut. Var och en av konhöljena är uppdelad i två delar; den ena är helt genomskinlig medan den andra ser vit ut.

Kombinationen ger en fantastisk look i slutändan. Den övergripande stilen och färgen på belysningen matchar detta minimalistiska och vita kök.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *