Lyxig lägenhetsinredning

Lyxig lägenhetsinredning

Lyxig lägenhet vardagsrum

Lyxig lägenhet vardagsrum

Även om den lyxiga lägenheten med två sovrum på Four Seasons Residences i San Francisco inkluderade alla tjänster och bekvämligheter på det berömda hotellet, kändes utrymmet mindre som ett hem och mer som ett hotell. Den behövde det där extra lagret för att ge den personlighet och värme.

Lyxig lägenhet gästrum

Decor Aid klippte ur kundens färgstarka konstsamling och drog färg och textur från målningarna. I vardagsrummet väckte skräddarsydda kuddar i gult, lila och bränt orange liv i rummets neutrala grå palett. En vas absorberar verkets penseldrag. En betongkedja från The Future Perfect tillförde ett naturligt inslag.

Lyxig lägenhet master bedroom

Istället för ett andra sovrum ville kunden använda området som en håla. Custom Fitzgerald soffor klädda i grå ultramocka speglar färgen på sofforna i vardagsrummet. Anpassade kuddar speglar också de som finns i det intilliggande området och förenar de två utrymmena.

Lyxigt platt soffbord

En specialanpassad armatur i frostat glas dinglar ovanför köksön.

Lyxlägenhet Hemmakontor

En vintagepall från First Dibs och en matta från Abyss värmer badrummet.

Lyxig lägenhet kök

Genom att lägga till textur till utrymmet via specialskurna sammetskuddar och tapeter, gick det stora sovrummet från kallt till inbjudande. En bänk i slutet av sängen rymmer böcker och vaser. De mjuka materialen och jordnära nyanserna som tas upp av mattan kompletterar rummets rika trätoner och förstärker dess tilltalande.

Lyxig lägenhet master badrum

Ett litet rum utanför köket är ett mysigt hemmakontor; Skjutdörrar som döljer den under dagen skjuts också för att göra om hålan tillbaka till ett sovrum när gästerna anländer.

Lyxig lägenhet skjutvägg

Med hjälp av Decor Aid, som förenklar arbetet med och anlita en inredningsarkitekt, kunde kunden se hur deras utrymme hade förändrats på en vecka. Tjänsten, som hanterar projekt så små som en rumsuppdatering, börjar med en timslång konsultation med en av dess interna designers för att skapa en detaljerad plan för en rumsrenovering.

Lyxig lägenhet vardagsrum blommor

Lyxig lägenhet master bedroom

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *