Maximalism inredning

Maximalism inredning

Om du siktar på den känslan av maximalism i ditt hem, kan det vara svårare än du tror. Visst, varje bit du har samlat på dig är vacker, men hur visar du allt tillsammans för att nå sin fulla potential? För att hjälpa dig på din resa mot att skapa en otacksamt maximalistisk interiör samtidigt som vi förstår idén om kontraster – mellan tomhet och fyllighet – vände vi oss till inredningsarkitekter på Décor Aid för råd om hur man korrekt stylar maximalism kan.

Det bästa med ett maximalt utseende? Slutresultatet blir inget mindre än spektakulärt samtidigt som det alltid är chict och inte påverkat av trender eller modeflugor för att skapa en tidlös känsla.

Inträde

Maximalismus härd

När det kommer till maximal entré, var modig och omfamna den vildare andan av inredning samtidigt som du avstår från konceptet för något varmare och mer andligt. Var fantasifull med nyckelelementen du tar in och skapa en visuellt lekfull och lockande blandning av fynd som var och en berättar sin egen historia.

vardagsrum

maximalistiska vardagsrumsidéer

När det kommer till ett av dina mest använda och sedda utrymmen i ditt hem, omfamna maximalismens frihet genom att införliva en mängd olika sammanställningar som säkerställer att utrymmet är väl bedömt och ur den här världen.

Skapa ett rikt utseende genom att bokstavligen fylla det till bredden med massor av meningsfulla möbler, var och en med en helt unik design, samtidigt som de tillsammans skapar en vacker, öppen komposition som du kan fortsätta att lägga till i framtiden. För en gångs skull är maximalism en god designstil som inte kräver en helt nära redigering.

matsal

Matsalsmaximalism

Lägg till den formella känslan av en matsal genom att ta in ståtliga dekorativa föremål som hjälper dig att leka med skala för en underbar blandning av texturer och det oväntade.

Maximera din matsal med en överdimensionerad taklampa och en övergångsblandning av möbler som kommer att göra den unik.

kök

maximalistisk mat

Även om maximalism kanske inte tycks gå bra med det praktiska i början, när det kommer till kök, finns det fortfarande ett rimligt sätt att få in en anda av designstil. Från imponerande porslin till dramatiska ljusfunktioner, små anteckningar här och där kan spela en roll i en värld av olikheter.

Skapa en rik, lager och fascinerande effekt helt enkelt genom att stapla upp den samtidigt som du behåller balansen i åtanke.

sovrum

Sovrumsmaximalism inredning

Det säger sig självt att ett sovrum ska kännas som en privat tillflyktsort. Men hur kan du lägga energi till utrymmet utan att göra det visuellt högt? För en känsla av storhet, berätta en historia berättad genom föremål och konst, och leta efter ett nyckelelement som nästan driver känslan över kanten.

Det här kan vara något så enkelt som iögonfallande ljus, eller något så viktigt som en svepande matta med ett verkligt exceptionellt mönster, som djurtrycket på bilden ovan.

Studie

maximalt hemmakontor

Även om ett hemmakontor kräver en dyster känsla för att inte distrahera dig, behöver en studie bara ett utrymme som definierar konst och dekorativa föremål för att ge det liv.

För maximal ande, lägg till slående konstverk, dekorativa tillägg fulla av personlighet och skulpturala element för att göra dem desto mer unika för dig.

Dålig

Badrumsmaximalism

När det kommer till den berusande känslan av maximalism, kan även de minsta utrymmen väckas till liv med den rika och uttrycksfulla känslan av designkonceptet. Och ditt badrum behöver bara en omtänk av väggbehandlingar.

Från en vild tapet till en högblank badrumsfärg, var utforskande och välj djärv. Se bara till att det är en färg du gärna satsar på i det långa loppet.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *