Meridith Baer Home Staging

Meridith Baer Home Staging

meridith baer grått vardagsrum

Om du någon gång har handlat ett nytt hus eller en ny lägenhet vet du hur svårt det kan vara att se bortom olyckliga inredningsbeslut för att se potentialen i utrymmet. Så istället för de stora fönstren är det bara att associera det med en grön 70-talsmatta eller en slående orange färg. Det är här Meridith Baer kommer in. Ditt homestaging-företag förvandlar rum till hus som potentiella köpare kan tänka sig att bo i. Vi pratade med Meridith om att integrera iscensättningstips i ett elegant, välkomnande hem.

Vad är din designprocess när du uppför en fastighet?

När hemmet är tomt (och väggarna som behöver det målade) kommer vår designer att besöka fastigheten och skapa en designplan och tagga möbler, tillbehör, konstverk och tillbehör från vårt 250 000 kvadratmeter stora lager. Föremål packas och lastas i lastbilar och levereras till fastigheten där designern och besättningen installerar hela huset på några dagar!

Hur gör du ett stiluttalande utan att fjärma shoppare? Är det svårt att hitta rätt balans?

Mitt designteam vill att hem ska vara vettiga, kännas välkomnande och se vackra ut. Det är vårt jobb att visa hur man bor i varje utrymme, visa alla möjligheter samtidigt som vi visar upp det senaste och bästa inom design. Vi håller det alltid fräscht… och får det att se enkelt ut. Vi undviker att fjärma shoppare genom att släppa in ljuset, hålla utrymmen fräscha och inte hänga upp störande konstverk. Vi har gjort det här länge, så vi har en formel. Till exempel är de flesta barnrum fyllda med leksaker och projekt i alla former och storlekar. Våra barnrum har ett helt bedårande gosedjur eller två. Föräldrar kan tänka sig att det blir så när de flyttar. ha!

Ber köpare ofta att få köpa alla iscensättningar?

ja! Alla våra artiklar är tillgängliga för köpare att köpa. Köpare kan bli kära i ett visst föremål de bara inte kan leva utan, eller helt enkelt vill ha ett hem som är redo att flytta in utan att behöva anlita en designer. Vår iscensättning är skräddarsydd efter utrymmet. Vi gör även skräddarsydda soffor för hem, så du kan verkligen inte hitta en bättre skräddarsydd beställning för skräddarsydd design. Till exempel, när vi satte upp ett hus åt Brad Pitt, älskade han denna lilla sminkpall så mycket att han tog med den till sitt nya hem.

Har du några tips för att införliva iscensättningsstrategier i din permanenta heminredning?

Det finns många iscensättningstekniker som också gäller för permanent heminredning. Placera till exempel alltid en fin kista eller konsol i entrén (om utrymmet tillåter) med en inbjudande vinjett: kanske en lampa, en blommig design och en skål att slänga i dina glasögon och nycklar när du går in. Ha en bunt av de där skarpa vita handdukarna i badrummet… det känns så lyxigt. När de är utslitna eller slitna, använd dem som trasor och köp nya! Om sikten är dålig, dra upp skira gardiner som släpper in ljuset och distraherar från det som finns på andra sidan fönstret.

Finns det vissa färger eller texturer som du föredrar när du sätter upp ett hem?

Vi älskar olika föremål och texturer i samma färg, speciellt vita och krämer, beige och grå, ljusblå.

Vilket är ditt favoritdesigntips eller -läxa?

Vita väggar, punkt.

Huvudsovrum

vitt master bedroom med välvt tak

I mastersviten sitter en grå soffa vid foten av en säng med en vit tuftad sänggavel. Foto av Scott DuBose

vardagsrum

vitt vardagsrum med guldkronor

Dramatiska guldkronor hänger ovanför vita soffor och stolar i vardagsrummet. Foto av Scott DuBose

Lekrum

Spelrum med biljardbord

En stor väggkonst dyker upp mot den grå och svarta paletten. Foto av Scott DuBose

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *