Minimalistisk lägenhet

Minimalistisk lägenhet

minimalistiskt vardagsrum

När en ungkarl finansanalytiker köpte en ny lägenhet med fönster från golv till tak med utsikt över Gramercy Park, vände han sig till Decor Aid och gav oss i uppdrag att skapa ett utrymme som omfattade hans sofistikerade, minimalistiska känslighet.

Framför

minimalistiskt vardagsrum

Efter

minimalistiskt vardagsrum

När vi kom till lägenheten insåg vi att en av utrymmets mest avundsvärda egenskaper, fönster från golv till tak, också skulle vara vårt största designhinder. Från början valde vi väl utvalda jordnära möbler som accentuerade den natursköna utsikten över Gramercy Park.

Framför

minimalistisk läshörna

Efter

minimalistisk läshörna

En lugn atmosfär var avgörande och därför måste alla våra möbelval inkludera organiskt formade möbler. Med utgångspunkt från vardagsrummet valde vi en platt yta som ger rummet en avslappnad atmosfär utan att ge avkall på utsikten.

Före, efteråt

minimalistisk läshörna

Ett bord tillverkat av återvunnet trä West Elm var den perfekta blandningen av moderna och organiska element. Ett par stoppade banketter möjliggör ett sömlöst flöde från köket till vardagsrummet, vilket ger extra sittplatser som är perfekta för underhållning.

Före, efteråt

minimalistisk vardagsrumsvägglampa

Men vi designade inte bara för en kund. Panda, en hund, kallar också det här rummet hem, så vi var tvungna att välja tyger som poochs kunde stå upp mot. Med ett engagemang för hållbara tyger lät vår kund oss ​​välja sängkläder Boll & Branch och Coyuchi pryder en maskulin sängram från CB2.

Före, efteråt

minimalistisk läshörna

Vägglampetter med guldaccenter har placerats i hela lägenheten, vilket ger utrymmet ett lugnande alternativ med svag belysning. Trähyllor med inbyggd hårdvara installerades ovanför bordet, vilket gav våra kunder möjlighet att visa Hasami-porslinskläder.

Före, efteråt

minimalistisk matsal

Sista handen inkluderar personliga uttalande bitar av Meny möbler och installerat en trådlös TV.

Framför

minimalistiskt sovrum

Efter

minimalistiskt sovrum

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *