Möbler för små utrymmen

Möbler för små utrymmen

konsolbord med litet utrymme

Att designa för små utrymmen betyder inte att du offra din personliga stil. Det betyder bara att du måste vara uppmärksam på proportioner. Våra seniora designers rekommenderar dessa möbler för att designa ett litet utrymme.

Trumpuff

liten utrymme trumma pall

När du väljer möbler för ett litet rum, använd böjda delar som inte kommer att störa flödet av ditt utrymme. Både en ottoman och ett soffbord, Drum Pouf från Design Within Reach är den perfekta möbeln för små utrymmen. Vi placerade två i läsrummet i detta familjehem i Westchester.

kampanjbyte

liten kampanjskrivbord

När du väljer möbler för ett litet utrymme, välj bitar som lätt kan kollapsa eller vikas bort. Om du funderar på att lägga till ett litet kontor till ditt hem, överväg ett kampanjbord. Denna kampanjdisk av Theodore Alexander fungerar som en fåfänga, vilket gör den perfekt för detta gästrum som fungerar som ett hemmakontor.

Armaturer och vägglampor

liten utrymme swing

Tillräcklig belysning är en nödvändighet för ditt hem. Golvlampor och sidoljus tar dock upp värdefull plats. Om du designar för ett litet utrymme, överväg att installera lampetter istället för fristående lampor. Kolla in hur vi använde två lampetter från Crate and Barrel för att skapa utrymme på denna strandresa i Upper East Side.

Lucite konsol

litet rum lucite konsol

När man väljer möbler för små utrymmen är materialet av största vikt. För små utrymmen älskar vi utseendet på Lucite. Som ett genomskinligt material är det inte lika imponerande som något mer ogenomskinligt och ser ganska modernt ut. Kolla in Interlude Homes Lucite-konsol som vi placerade i detta formella Upper West Side-utrymme.

konvex spegel

litet utrymme konvex spegel

Om du letar efter sätt att få dina små utrymmen att kännas mer expansiva, överväg att placera en spegel i stället för väggkonsten. Kolla in den konvexa Restoration Hardware-spegeln vi placerade i foajén i denna ljusa lägenhet.

Barstol med låg rygg

Barstol med låg rygg

När du köper möbler för små utrymmen, välj platta delar som inte stör siktlinjerna. Kolla in Y Living barstolar med låg rygg som vi placerade i detta familjehem i Westchester.

armlösa stolar

små armlösa stolar

En stor bekväm fåtölj är perfekt att luta sig tillbaka på i slutet av dagen. Men för mindre utrymmen som en frukostkrok, överväg eleganta, armlösa stolar. I frukostvrån i denna ljusa lägenhet valde vi två armlösa matstolar från Article för att få utrymmet att kännas lätt och luftigt.

foajébord

litet rumskonsolbord

Om du letar efter andra sätt att införliva ett hemmakontor, överväg foajén. I detta familjehem i Hoboken placerade vi ett All Modern Bertram konsolbord i foajén. Med två rygglösa pallar förvandlas utrymmet snabbt från ett elegant entrébord till ett funktionellt hemmakontor.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *