Modeinspirerade inredningsfärgtrender

Modeinspirerade inredningsfärgtrender

Sargasso havets inredningsdesign färgtrender 2018

Vi bad våra vänner på Concepts & Colorways att ta en titt på några av säsongens bästa inredningsfärgtrender, inspirerade av de senaste landningsbanorna. Tack och lov är färger deras specialitet.

Det är alltid kul att se de hetaste modefärgstrenderna ta sig in i våra hem. Här på Koncept & FärgerVi håller ett öga på dessa färgtrender och letar efter sätt att förvandla dem till vackra vardagsrum. Faktum är att Pantone Fashion Color Trend Report för höst/vinter 2018 har en spännande kollektion av nya färger att arbeta med. Dessa färger fångade våra hjärtan som modeplagg på New Yorks modevecka. Men de skulle också se bra ut som färgaccenter för att matcha de senaste färgtrenderna inom inredning.

Färgkollektionen i denna säsongsbetonade rapport sträcker sig från brända apelsiner, rika blått, djupt rött, ljust gult, levande lila och min personliga favorit, kricka. Det finns också några viktiga neutrala färger att välja mellan, inklusive en off-white, marinblå, cool grå och naturlig beige. Jag kan tänka på alla dessa inredningsfärgtrender som skulle passa perfekt med en ny rumsmakeover. Faktum är att designers från Décor Aid nyligen har använt dessa i sina egna inredningsprojekt.

Med 15 färger att välja mellan, kommer du garanterat att hitta något som inspirerar dig från denna palett. Låt oss ta en närmare titt på var och en och även utforska de kreativa sätt som inredningsarkitekter på Décor Aid har använt dessa inredningsfärgtrender i sina projekt.

QUETZAL GRÖN

Quetzal gröna inredningsfärgtrender 2018

inspirerande färgtrender inom inredning

Den här är min personliga favorit så jag ska lyfta fram den först. Det är en djupt blågrön färg som skulle kunna kallas kricka, men Pantone kallar det Quetzal Grön. Denna färg är ett utmärkt val för moderna rum från mitten av århundradet eller alla utrymmen där du vill ha en vintageinspirerad atmosfär. Det där Quetzal Grön Stolar ger en rolig retrolook till den moderna vardagsrumsdesignen ovan.

Décor Aid delade detaljerna om denna speciella rumsdesign i ett gästinlägg på Concepts & Colorways. Om du är intresserad av att utforska de delar som förenar detta utrymme, se hennes gästinlägg för detaljer här:

Att ta med ett tråkigt sommarhem till en modern tillflyktsort från mitten av århundradet

MARTINI OLIV

Martini Olive Inredningsdesign Farbtrends

bästa färgtrender för inredning

Olive Martini är en grönbrun nyans som ger en jordnära ton till en design. Denna färg kan enkelt läggas till i ett rum med rustika träfinish som detta exponerade trätak. Den kan kombineras med svart och grått för att hålla paletten mer modern.

STRÅLKASTARE

Limelight Yellow Inredningsdesign Färgtrender

Spotlight inredningsfärgtrender

Klargul, typ strålkastarekan lätt bli överväldigande när den används i överskott. Denna gulgröna kan vara i centrum för uppmärksamheten även när den används i små mängder. Det tar bara ett skott strålkastare i denna väggkonst för att skapa en samlingspunkt för denna badrumsdesign.

CEYLON GELB

Ceylon-Interiör-Design-Farbtrender

Ceylon-Gelb-Inredningsdesign-Farbtrender

Ceylon Gelb är en kryddig version av senapsgul. Denna färg gör ett stort uttalande i moderna utrymmen och kan ge en exotisk touch till en look. Kombinera den med målat vitt tegel, naturliga träslag och svarta accenter för en elegant look som barområdet ovanför.

KROKUSBLADBLAD

Crocus Petal Inredningsdesign Färgtrender

Crocus Petal Inredningsdesign Färgtrender

Denna lavendellila nyans ger en uppfriskande, vårliknande känsla till den höstliga paletten. krokus kronblad är ett bra val för att lägga till en feminin touch till en interiör och passar bra med vita och svarta accenter. Den här färgen ser helt vacker ut på dessa köksskåp när den paras ihop med metallaccenterna i hårdvaran.

MISTOR AV BLAU

Dimblå Inredningsfärgtrender

Dimblå Inredningsfärgtrender

Det blir inte bättre än i en ljusblå soffa. Förutom kanske två ljusblå soffor. Dimblått Lägger till en färgklick till detta traditionella vardagsrum och passar vackert med de mörka träaccenterna.

ULTRA VIOLETT

Ultraviolett-Inredningsdesign-Farbtrender

Ultraviolett-Inredningsdesign-Farbtrender

Denna djärva lila är Pantones Årets Färg 2018. Det är en nyans som fångar uppmärksamhet Ultraviolett som gör ett uttalande när det används som accenter i ett rum. Den här färgen passar bra med vita, ljusgråa och blonda som används i matsalen ovan.

VALIANT VALMMU

Valiant-Poppy-Interior-Design-Farbtrends

Valiant-Poppy-Interior-Design-Farbtrends

Modig vallmo är en djärv nyans av rött som passar bra med både moderna och lantliga utseenden. Det är ett utmärkt val för att lägga till en färgstark accent till en annars neutral interiör. Detta Modig vallmo Stolar blir fokuspunkten i denna moderna matplats. Och som ni ser kontrasterar det röda fint mot det mörka återvunna träet och vita väggar.

RUSSET ORANGE

Russet-Orange-Interior-Design-Farbtrends

Russet-Orange-Interior-Design-Farbtrends

Klarorange blir allt mer populärt bland inredningsfärgtrender Rödbrun apelsin kommer säkert att bli en publikdragare. Denna nyans är en bra accent om du letar efter en djärv färgton. Försök att lägga till det Rödbrun apelsin Vaddera dina kökspallar för en touch av värme.

RÖTT PÄRON

Russet-Orange-Interior-Design-Farbtrends

Red-Pear-Interior-Design-Farbtrends

Rött päron är en djupröd färg som lutar mot familjen rödbrun eller vinröd. Det ger djup till alla interiörer och passar bra till svarta, vita och bruna toner. Lägg till denna färgtrend till ditt utrymme med en exponerad röd tegelvägg.

MEERKAT

Russet-Orange-Interior-Design-Farbtrends

Meerkat Interior Design Färgtrender

surikat är en polerad brun som är en lite mörkare version av bränd orange. Denna rostade färg kan användas som en neutral färg i ett rum och ser bra ut i vita rum med svarta accenter. En läderklädd soffa är ett bra sätt att lägga till surikat in i ett utrymme när du tittar på de inredningsfärgtrender som har lyfts från landningsbanorna.

LUGN GRÅ

tyst grå inredningsfärgtrender

tyst grå inredningsfärgtrender

Denna mjuka nyans av grå kallas Lugnt grått och är den perfekta följeslagaren för vita klädsel och varma trägolv. Detta är en tidlös färg som är perfekt för att skapa en vilsam känsla i ett rum. Lugnt grått är också ett utmärkt val av väggfärg för dem som gillar att byta ut sina accentfärger med årstiderna.

Mandelbüffel

Mandel-Bluff-Inredningsdesign-Farbtrender

Mandel-Bluff-Inredningsdesign-Farbtrender

Mandel Buff är en klassisk beige eller ljusbrun färg, som även kan beskrivas som ljus kamelbrun. Den ger en naturlig touch till en design och passar bra med vitt, trätoner och djärva accentfärger. Om du vill lägga till inredningsfärgtrender till ditt hem, använd en naturlig mandelfibermatta eller fårskinnsplättar.

TOFU

Tofu-Inredningsdesign-Farbtrender

Tofu-Inredningsdesign-Farbtrender

Vita rum är fortfarande populära och självklart måste vi ha en nyans av vitt i den här paletten. Tofu är en krämig vit som ger en subtil bakgrund för att visa upp din inredning. Kombinera detta alternativ till vita interiörfärgstrender med väderbiten tegel och moderna möbler för ett urbant loft som ovan.

SARGASSO MER

Sargasso-Sea-Interior-Design-Farbtrends

Sargasso havets inredningsdesign färgtrender 2018

Sist men inte minst kommer en varm Sargassosee. Denna mörka marinblå är ett enormt populärt alternativ för inredningsfärgtrender just nu. Så var inte rädd för att lägga till det i ditt hem i form av väggkonst och accentstycken. Det bästa med den här färgtrenden är att det också är en tidlös klassiker. Så du kan verkligen inte gå fel genom att gå med dem Sargassosee.

Bilder Décor Aid, Farbfelder über Concepts & Colorways

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *