Moderna badrumsidéer

Moderna badrumsidéer

moderna Badideen

När du designar ett modernt badrum, behåll enkelhet och minimalism som huvudingrediensen i dina moderna badrumsidéer. Oavsett om du funderar på nya badrumsmöbler, kranar eller armaturer, en badrumssvit eller tillbehör, kommer du att vara på rätt väg för att uppnå den moderna badrumsdesignen du drömmer om. Rena linjer och minimalt krångel är vad du vill se i ett modernt badrum. Det finns inga krusiduller här.

För att hjälpa dig att lära känna moderna badrumsidéer bättre har vi sammanställt en uppsättning smarta tips från våra renoverings- och badrumsexperter.

inbyggda garderober

moderna badrumsskåp

Använd inbyggda garderober för att dölja personligt badrumsröra som parfym, toalettartiklar och toalettpapper. Skräp i badrummet är oundvikligt och du måste förvara något någonstans och hålla det utom synhåll kommer att minska ljudnivån i ditt badrum och ge dig ett minimalistiskt, modernt utseende.

Det finns några riktigt coola mönster som kommer att inspirera och smälta in i ditt badrum som inte är uppenbara. De hjälper till att få din moderna badrumsinredning att sjunga.

Flytande skåp

moderna badrumsskåp

Benen får ett badrum att se rörigt ut. Flytande skåp som en del av din moderna badrumsdesign hjälper till att göra utrymmet mindre rörigt och upptaget. Dessa enheter är ofta mindre imponerande och uppenbara jämfört med traditionella badrumsskåp.

Flytande skåp är också jättebra om du har ett litet badrum och vill göra utrymmet större.

vitt tema

vita moderna badrumsidéer

Vad är modernare än ett helvitt badrum? En vit badrumssvit med vita väggar och golv och vitt kakel framkallar lätt minimalism och enkelhet. Ett helvitt badrum känns mer som att ta en tur till ett lyxigt spa än att bada i ditt familjebadrum.

Du kan välja kakel i olika storlekar till väggar och golv för att bryta upp dem lite, eller välja ett annat material, t.ex. B. Målade golvbrädor som kontrasterar mot dina kaklade väggar. Eller använd samma kakelstil genomgående för att hålla dina badrumslinjer rena och flytande för en modern badrumsdesign som är enkel men ändå utsökt från ände till slut.

grått tema

grå moderna badrumsidéer

Om helvit modern badrumsinredning är för mycket för dig, eller om vitt helt enkelt inte är din färg, vad sägs om grått? Ljusgrå, mellangrå och mörkgrå passar alla ett modernt badrumsutseende och är lika minimalistiska som vita när de görs bra.

Kombinera din grå nyans med ett vitt badrum för ett läckert modernt badrum.

Undvik färgklickar

moderna badrumsidéer färger

Ett badrum får ofta sin färg från färgglada handdukar som prydligt hänger på en handdukstork – och ärligt talat, det finns inget behov av mer mättade färger. Håll det svalt och enkelt med grå, vita eller neutrala handdukar.

Dessa färger förstör bara ett minimalistiskt och avkopplande utrymme, vilket får ditt badrum att se daterat snarare än modernt ut. Om du redan har ett vitt badrum är ett enkelt handduksbyte ett enkelt sätt att uppnå modern badrumsdesign på en budget.

Fristående badkar

moderna badkar

Ett fristående badkar är vad badrumsdrömmar är gjorda av. Glöm traditionella rullbadkar när du skapar en modern badrumsdesign. Välj istället ett fristående badkar med modern geometrisk design.

Dessa badrum är fantastiska och kommer att bli fokuspunkten i ditt rum, men inte genom att dra till sig uppmärksamhet för att de är utsmyckade, utan för att de är fantastiska, kraftfulla tekniska element.

introducera växter

moderna badrumsblommor

Om du inte kan ge upp färg helt, lägg till några växter i ditt badrum för att lägga till en organisk touch till modern badrumsinredning. Se till att välja växter som trivs i ett badrum. Detta kan vara ett vått, varmt och ångande badrum, ofta med begränsat naturligt ljus (beroende på rummet).

Aloe vera är ett bra alternativ för badrumsväxter eftersom det har låga vattenbehov, vilket innebär att badrummets fuktighetsnivå kan uppfylla alla dess behov. Bambu är också ett bra alternativ för badrumsväxter eftersom det inte kräver mycket naturligt ljus.

Industriell tema

industriellt modernt badrum

Ett modernt badrum med industriellt tema är ett utmärkt sätt att introducera olika texturer samtidigt som helhetsutseendet behålls modernt. Använd industriella material som betong och trä, samt exponerat tegel, till din fördel.

Industriella moderna badrumsidéer kommer sannolikt att vara lite mörkare än de ljusa vita badrummen som kommer att tänka på när du tänker på moderna badrum, men det gör dem inte mindre moderna eller minimalistiska.

Naturligt ljus

Guide till moderna badrumsidéer

Det är otroligt vad naturligt ljus kan göra för en modern badrumsdesign (särskilt ett litet modernt badrum) – ju mer av det desto bättre. Det kan förvandla ett funktionellt utrymme till ett avkopplande och är desto bättre för att göra sig redo. Om du har ett fönster i ditt badrum, se till att du släpper in så mycket naturligt ljus som möjligt.

Minska svårighetsgraden av dina fönstertäckningar genom att använda lampor, justerbara persienner eller inga persienner alls (men se till att grannar inte kan se inuti). Om det inte finns något sätt att få in naturligt ljus i ditt badrum, välj belysning som efterliknar naturligt ljus så nära som möjligt.

tunnelbaneplattor

moderna badrumsplattor

Tunnelbaneplattor är på modet just nu och det ser ut som att de kommer att finnas kvar ett tag (modern badrumsdesign 2019 fortsätter att införliva dessa tidlösa plattor). För ett ljust och rent utseende, foga vita kakelplattor med vit fog, och för en mer industriell fog, foga vita kakelplattor med mörk fog för att verkligen njuta av tunnelbanekänslan.

Lite mer intressant än större vita plattor, dessa plattor kommer att hålla ditt moderna badrum trendigt.

Spiegel

moderna badrumsspeglar

Reflektera, reflektera, reflektera. Speglar reflekterar naturligt ljus runt ditt badrum, vilket gör att ditt badrum känns större än det är (bra i ett litet modernt badrum) och ger dig det perfekta utrymmet för att ta hand om den skönhetsregimen.

Välj stora speglar i geometriska former och begränsa dig inte till en spegel i ditt badrum. Vad sägs om två eller tre istället? Den geometriska formen kommer att passa den enkla och moderna atmosfären samtidigt som den gör det som speglar gör bäst. reflektera.

steghyllor

moderna badrumshyllor

Stegehyllor är ett snyggt och enkelt sätt att visa upp de tillbehör i ditt badrum som du vill att folk ska se. Oavsett om det är en uppsättning handdukar, diverse toalettartiklar eller växter, är steghyllan minimal till kärnan.

Du vill inte överbelasta steghyllorna eftersom de kommer att förlora sin effekt. Visa bara vad du behöver. Vi har sett dessa mycket i moderna badrumsidéer 2018 och de är så viktiga.

steniga jordar

moderna badrumsgolv

Ett stengolv tillför lite välbehövlig textur till ett minimalistiskt badrum. Det är också ett bra sätt att introducera en annan neutral ton utan att behöva måla en vägg i en djärv färg. Detta kommer att se fantastiskt ut på vita, gråa eller neutrala väggar och förvandla ett normalt bortglömt område – golvet – till en funktion.

Du kan välja småsten i olika färger så att färgen matchar resten av designen. Oavsett vilken färgskala du har valt, finns det perfekta stengolvet för dig.

Bilder via Pinterest

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *