Moderna idéer för köksbelysning

Moderna idéer för köksbelysning

IDÉER FÖR SAMTIDIGT KÖKSBELYSNING – I den här listan över modern köksbelysning hittar du en rad snygga belysningsmodeller som matchar kökets övergripande utseende, temafärg och/eller material.

Detta gör modern köksbelysning till en speciell charm med inredning som stannar i människors hjärta nu för tiden. Modern köksbelysning handlar inte bara om neutrala och enkla lägen. Läs våra 10 exempel på varje koncept för att bevisa det.

Berömvärt modernt köksbelysning

Berömvärt modernt köksbelysning
Dessa: idealhome.co.uk

Detta är den perfekta moderna köksbelysningen som vi kan dra viktiga lärdomar av. För det första har belysningen liknande aspekter i det här köket. Belysning använder vit som dominerande arom från hållare till omslag.

För det andra antar belysningen en snygg och enkel design som utförs av köket. Som sådan väljer belysningen de avsmalnande konhöljena med de tunna, vita hållarna. Köket kompletterar sin minimalistiska stil med belysningen.

Den hängande stilen på belysningen gör denna strålkälla till en cool attraktion som drar in dina ögon när du sitter på stolarna.

Elegant modern köksbelysning

Elegant modern köksbelysning
Dessa: joomant.com

Varken färg eller form, den här moderna köksbelysningen lär en ny läxa. Alla aspekter hoppas kunna ge elegans och ett glänsande utseende till detta kök. Från och med nu kommer köket att hänga denna belysning tills den faller över köksön.

Formmässigt ser belysningen stor och oöverträffad ut med den enkla och snygga köksstilen. Färgen på köksbelysningen matchar inte kökets motivfärger.

Men när den väl är påslagen ser belysningen väldigt elegant ut och återspeglar kökets huvudtema som vi ser på bilden.

Tydlig modern köksbelysning

Tydlig modern köksbelysning
Dessa: thekitchn.com

Den ultimata fräschören är mycket märkbar i detta kök. Tillsammans bildar grönt och vitt det moderna köket. Köket väljer vitt som temafärg på belysningskåporna. Belysningen består av två taklampor.

Lampornas lock väljer också respektive material, vilket framträder tydligt i vitt. Moderna och klassiska toner omsluter belysningen och matchar det övergripande kökskonceptet.

Bilden uppmuntrar oss att vara kreativa för ovanliga ljusdesigner som vi ofta ser på marknaden.

Förtjusande modern köksbelysning

Förtjusande modern köksbelysning
Dessa: bertch.com

Bedårande betyder inte alltid liten. Termen kan vara subjektiv för varje person. Vi hoppas att du delar samma känsla när du tittar på taklampan. Kan du föreställa dig vilken faktor som utgör modern köksbelysning?

Belysningen erbjuder ett unikt sätt att smälta in i det övergripande köket som är minimalistiskt och neutralt. Belysningen väljer de stora glödlamporna som ser tillräckligt platta ut. Denna form gör belysningen smal och söt.

Sedan finns det de svarta tunna hållarna och de svarta kåporna som skyddar halva belysningen.

Cool modern köksbelysning

Cool modern köksbelysning
Dessa: sebringdesignbuild.com

Modern köksbelysning öppnar upp för två eller flera typer av underbelysning som används i samma kök. Detta kök väljer inbyggd belysning och taklampa. Båda lyckas behålla ett minimalistiskt utseende och känsla för köket.

Pendellampan består av de tre lamporna täckta med dessa kylskydd. Vi misstänker att filtarna är inspirerade av facklor, som vi ofta använde när vi var pojkscouter eller flickscouter. Färgen på taklampan är grå.

Ljuskonceptet ger det gråröda köket en cool smak.

Nyttig modern köksbelysning

Nyttig modern köksbelysning
Dessa: irgendwo-rv.com

Funktion och storlek gör att vi väljer denna belysning som nästa exempel. Denna köksbelysning använder lysdioder eller LED-lampor som applåderas för att de använder mindre energi. Belysning har använts flitigt av dagens köksägare.

Storleksmässigt väljer köket de LED-lister som verkar långa. Utbudet passar detta kök som dessutom ser långt och smalt ut. Balken som skapas av belysningen passar trä som huvudmaterial för detta kök.

Vi kan lära oss så mycket om att spara energi med denna belysning och stora fönster.

Spionliknande modern köksbelysning

Spionliknande modern köksbelysning
Dessa: decorits.com

Vår lista skulle inte vara komplett utan denna typ av köksbelysning. Inbyggd eller infälld belysning har ökat i många moderna hem. Detta kök erbjuder en cool version av de inbyggda belysningsmodellerna som vi ofta ser.

Belysningen består av två underenheter som var och en innehåller små lampor täckta med en svart rand. Lamporna är fästa i taket på ett sådant sätt att vi kallar dem ”spionlika”. Ungefär som en spion förmedlar i bred definition, kan dold belysning säga så mycket.

När den är på skapar belysningen utstrålning för detta rymliga kök.

Inbyggd modern köksbelysning

Inbyggd modern köksbelysning
Dessa: elledecor.com

Vår andra inbyggda moderna köksbelysning måste vara bekant för de flesta av er. Belysningen väljer de cirkulära lamporna klädda i de genomskinliga locken. Det som lockar oss är placeringen av belysningen.

Belysningen är placerad under den lägsta nivån av kökets totala tak. Vi applåderar hur köket väljer detta våningstak och målar sedan ett av dem svart. Och köket sätter belysningen på det svarta taket.

Du kan se resultatet. Belysningen ger en stråle som är som ljusast bland annat tack vare den svarta undersektionen.

Strålande modern köksbelysning

Strålande modern köksbelysning
Dessa: hgtv.com

Återigen kan du välja taklampor med modern köksbelysning. För att göra smaken så modern, välj en som har enastående egenskaper eller har samma känsla som ett kök.

Den nionde idén avgör en faktor av samma känsla. I köket finns två taklampor med genomskinliga lock. När de två lamporna är på gång skapar de en stråle som ser stjärnklar ut, mycket av det vi kan känna i köket.

Denna speciella stämning kommer från träet som huvudmaterial i köket och den inbyggda belysningen, som är placerad nära den hängande lampan.

Vacker modern köksbelysning

Vacker modern köksbelysning
Dessa: cieric.org

Modern köksbelysning behöver inte kosta dig mycket. Ibland kan en enkel idé förvandla en befintlig lampa eller glödlampa till något vackert. Ta det här sista exemplet för inspiration.

Belysningen sätter de blygsamma skydden under taklamporna. Du kan använda lättmetaller eller till och med vitt papper som omslagsark. I ett minimalistiskt kök som detta ser den övergripande belysningen trendig ut för tillfället.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *